Klomen ve çatlama iğnesi sonrası gebelik

KSM42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
24
4
1
Konya
Merhaba arkadaşlar ben geçen ay klomen kullandım sonrasında çatlama iğnesi oldum çatlama iğnesinden 11 gün sonra idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı çatlama iğnesinden 13 gün sonra da kan testi yaptım 77 çıktı bugün 14. Gün tekrar idrar testi yaptım ikinci çizgi çok köyü olmasa da net ti yarın adet günüm sizce hamile miyim

hamilesin hayırlı olsun

ikinci çizgi silikse zaten hamilesindir cnm hayırlı olsun bana da dua et ben de istiyorum çünkü

yaklasık 2 yıldır olmuyo bir kızım var ikinciyi istiyorum en son doktora gittigimde normaldi hersey ama bir türlü olmadı bu ay adette sonra gidcem yine rabbim kimseyi aratmasın

Amin canım benim de hiç bir sıkıntım yoktu 2 yıllık evli yim 1 yıl korunduk 1 yıl da olmadı

Sorununuz neydi acaba ? Doktorunuz ne diyordu ?

Hiç bir sorunumuz yoktu canım sadece olmuyor du eşimde bende tüm testleri yaptırdık

Sadece rahim filmi çekilmedi bana onun dışında çok doktora gittim en son gittiğim doktor herşey yolunda istiyor sanız klomen le bi başlayalım dedi 2 gittiğimde çok yumurtan oluşmuş çatlama iğnesi le değerlendirelim bunları dedi bugün çatlama iğnesinden sonraki 16. Günüm adetim bi gün geçti ben tekrar bugün kan verdim 77 olan kan değerim yükselmiş mi normal gebelik mi diye

Kaç mm di en büyük ve en küçük yumurtan canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…