KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

MELEKiim

MiS KoKuLuM GeLDiM DE....
Pro Üye
23 Aralık 2011
14.371
18.310
arkadaşlar bugüne kadar çok tedaviler denedim ama ilk kez klomen ve çatlatma iğnesini deniycem bu ay
inş ilk denemede pozitif sonucu alırım...
benim gibi klomen ve çatlatma iğnesiyle gebe kalmayı bekleyen arkadaşlar buyrun
birlikte tedavi sürecimizi paylaşalım,
bugün 5. günüm ve klomene başladım...

arkadaşlar bugüne kadar çok tedaviler denedim ama ilk kez klomen ve çatlatma iğnesini deniycem bu ay
tatlım inşşşşALLAH ilk denemende hamile kalırsın..

Bende bu ay klomene basladim ilacim bitti dunde kontrole gittim bi tane sagda bi tane solda iki saglikli yumurta var iki gun ust uste daha sonra gun asiri iliski verdi . Catlatma ignesi vermedi bakalim ilk ay nasil olacak dedi ins hayirli haberler aliriz

bana da doktor klomenle tedaviye başlayacağını söyledi acaba siz ne zaman içmeye başladınız adetin 1. mi 3. günü mü?

Bende bu ay klomene basladim ilacim bitti dunde kontrole gittim bi tane sagda bi tane solda iki saglikli yumurta var iki gun ust uste daha sonra gun asiri iliski verdi . Catlatma ignesi vermedi bakalim ilk ay nasil olacak dedi ins hayirli haberler aliriz
hayırlı olsun canım inş yumurtaların bebiş olur bu ay:KK68::KK68:
ne kadar zamandır istiyosun bebek

bende geçen ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi olmuştum ama olmadı.Yarın tekrar klomene başlıyorum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

kızlar kontrolden geldim. gecen hafta günde 2 tane 5 gün klomen içtim bu hafta pzt salı günde 3 tane. yarın yine çağırdı. yum büyümemiş ki niye hala klomen içiyorum anlamıyorum. 10,5 mm solda bi tane 9,5 mm sağda bi tane :KK43:( artık iiğneye geçeriz galiba

kızlar kontrolden geldim. gecen hafta günde 2 tane 5 gün klomen içtim bu hafta pzt salı günde 3 tane. yarın yine çağırdı. yum büyümemiş ki niye hala klomen içiyorum anlamıyorum. 10,5 mm solda bi tane 9,5 mm sağda bi tane :KK43:( artık iiğneye geçeriz galiba
hakkında hayırlısı olsun canım sen yinede üzülme Allah istedimi yoktan var eder

ben pregnyl iğnesi vuruyorum kendime pazartesi ilk kontrolüm var bu iğneleri vurduğum şu günlerde ilişki olabilir mi bir bilginiz var mı

Son düzenleme:
ben adetimin 5.günü başladım 5 gün günde 2 doz kullandım. bittikten 2 gün sonra kontrole gittim yumurtam 12mm, yeterince büyümemiş diye 4 gün daha bekle dedi. 4 gün sonra (yani bugün) yine gittim 18mm olmuş, 22 mm olunca yani 2 gün sonra çatlatma iğnesi yaptır dedi. yaptırıp bekleyeceğim, gün aşırı ilişki önerdi tabi. yumurta yeterince gelişmediyse klomeni 5 günden uzun ya da günde 1 dozdan fazla kullandırıyorlar.

Aslında aklıma takılan bişey var o da iğneyi vurduğumda vücudumda her hangi bir etki olmuyor gibi şişkinlik ağrı gibi bu kötü bişey mi değilmi anlayyamadım

ben pregnyl iğnesi vuruyorum kendime pazartesi ilk kontrolüm var bu iğneleri vurduğum şu günlerde ilişki olabilir mi bir bilginiz var mı
iğneden bir gün önce ve iğneden 1buçuk gün sonra diye biliyorum. akabinde yine bir gün arayla. bu şekilde 3 deneme yeterli oluyor diye bilgi aldım doktordan.

X