Klomen ve Çatlatma iğnesi sonrası

Asil41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
33
19
3
32
Merhaba arkadaşlar. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Bugün en son adet tarihimden itibaren 37. Günüm. Çatlatma iğnesinden sonra ise 25.günüm. Adetimin 31. Günü kanda test yaptım ama sonuç negatif ama hala adet olmadım bugün 37. Gün. acaba bu konu halkında bir deneyim yaşayan varsa yazarsa çok memnun olurum.

Merhaba canım bu konuda yardımcı olayım sana benım ılk klomen ve ıgne sonrası 58. Gun de regl oldum doktor a gittiğimde 20 gündür regl olmuyordum ve bana bır fıtıl verdı fitil verme sebebı rahımde bırıkmıs kan kesesi olusmus.. Fıtıl sonrası tekrar regl olmadm 1 hafta sonrasında doktora gittim bu sefer turlacol du yanlıs hatrlamıosam hap verdi regl olmam ıcın ılac bıttıkten 15 gun snra falan regl oldum.. Bende polıstık over var canım ust duzeyde oldugunu dıle getirdi doktorum ve klomenle 7 yumurtam olfu 4 tanesı saglıklı buyuklukteydı.. Tavsıyem doktora gıtmedıysen doktordan alttan ultrason iste bayanlsrımız sevmıyor ama doktorum bu sekılde rahımde kan kesesını gordu.. 2. Klomen kullanmam da iğneden 20 gun sonra regl oldum doktorum klomeni bıraktırdı sonuc alamadıgımız ıcın.. Aşılama istedi doktor ama suanlık ara verdık inşallah en kısa zamanda regl olursn o sisknlıgı agrıyı bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…