- 25 Eylül 2011
- 7.607
- 11.548
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Yok hic bir sorun yok adetlerim duzenlimgebe kalabilmem icin verdi3 ay içinde tutar. Pko mu var neden klomen verdi?
Cok ilginc.baska doktorlara gorundunuz mu pekiEvet yuksek canımbendede esımdede bı sryn olmamasına ragmen 3 bıcuk yoldır hamıle kalamıyrım ıkı asılama gecrdım turmadı
Şimdi zen zaten yumurtluyosun yani klomen yumurtlama olmayan pko durumunda etkili eğer hiçbir problem yokken olmuyorsa başka bir problem vardır.Yok hic bir sorun yok adetlerim duzenlimgebe kalabilmem icin verdi
Cok ilginc.baska doktorlara gorundunuz mu peki
Daha evvel bir hamilelik gecirdim.Bu yuzden henuz esime baktirmadik.bikac ay daha beklicem olmasa kontrol ettirecegizEşin de doktora göründü mü?
Pkolu degilim.doktor yumurta sayisini artirmak icin verdi sanirim.ben sordugumda gebe kalmak istedigin icin verdim dediŞimdi zen zaten yumurtluyosun yani klomen yumurtlama olmayan pko durumunda etkili eğer hiçbir problem yokken olmuyorsa başka bir problem vardır.
Ya cnm bilmem drun verirmi ama famera diye bir ilac var ben 6 yil sonra ilk kez bu ilacla hamile kaldim.uc yumurta olmustu 21 cm ikiz ihtilamali bile yuksek.drum bsns bu ilaci istersen verirler falan dedi bence devleti birak ozele git basks sorun varmi diye baksinlar.esine mutlsks bakmamalilar cunku bos gebelik olmus esini ikna edip dra gotur mutlaks.sende bir problem yokmus madem esinin gorunmesi sizi rahatlatir yani.Merhabalar..konuyu gebelik bölümünede açtım ama cevap veren olmadı.Birseyler duymaya ihtiyacım var.
2 yil evvel boş gebelik gecirdim kürtaj oldum.Sonra kendi istegimle 1.5 yıl korunduk.Mayıs ayından bu yana korunmuyoruz.bu arada eşim korunuyordu.
Gecen ay doktora gitim hic bir sorun yok.testlerim temiz çıkti.gebe kalmam icin ise doktirum klomen ve catlatma ignesi verdi.kulkandim ve malesef olmadi adet oldum.cok umutkanmistim bu ay.
Tekrar doktora gitmek istemiyorum..hic bir sorun olmamasina ragmen tutmama ihtimali yuksekmidir.ilk defa kullandim..yani sarsildim birazbi fikri olan yazarsa cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?