• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve catlatma ignesi ve hüsran:(

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.514
11.376
498
Merhabalar..konuyu gebelik bölümünede açtım ama cevap veren olmadı.Birseyler duymaya ihtiyacım var.
2 yil evvel boş gebelik gecirdim kürtaj oldum.Sonra kendi istegimle 1.5 yıl korunduk.Mayıs ayından bu yana korunmuyoruz.bu arada eşim korunuyordu.
Gecen ay doktora gitim hic bir sorun yok.testlerim temiz çıkti.gebe kalmam icin ise doktirum klomen ve catlatma ignesi verdi.kulkandim ve malesef olmadi adet oldum.cok umutkanmistim bu ay.

Tekrar doktora gitmek istemiyorum..hic bir sorun olmamasina ragmen tutmama ihtimali yuksekmidir.ilk defa kullandim..yani sarsildim biraz:( bi fikri olan yazarsa cok sevinirim

Evet yuksek canım :( bendede esımdede bı sryn olmamasına ragmen 3 bıcuk yoldır hamıle kalamıyrım ıkı asılama gecrdım turmadı :(

2 defa klomen kullandım birisinde kimyasal gebelik diğerinde negatif hicbsy olmadı. Bikaç ay snra rahim filmi çekilince hemen hamile kaldım.
Bence bikaç ay deneyin. Esinde spermiograma baktrsn. Sonra da olmazsa tekrar doktora gidersin başka yöntemler bulunur. Emin ol canını sıkmak için çok erken

Merhabalar..konuyu gebelik bölümünede açtım ama cevap veren olmadı.Birseyler duymaya ihtiyacım var.
2 yil evvel boş gebelik gecirdim kürtaj oldum.Sonra kendi istegimle 1.5 yıl korunduk.Mayıs ayından bu yana korunmuyoruz.bu arada eşim korunuyordu.
Gecen ay doktora gitim hic bir sorun yok.testlerim temiz çıkti.gebe kalmam icin ise doktirum klomen ve catlatma ignesi verdi.kulkandim ve malesef olmadi adet oldum.cok umutkanmistim bu ay.

Tekrar doktora gitmek istemiyorum..hic bir sorun olmamasina ragmen tutmama ihtimali yuksekmidir.ilk defa kullandim..yani sarsildim biraz:KK43: bi fikri olan yazarsa cok sevinirim
Ya cnm bilmem drun verirmi ama famera diye bir ilac var ben 6 yil sonra ilk kez bu ilacla hamile kaldim.uc yumurta olmustu 21 cm ikiz ihtilamali bile yuksek.drum bsns bu ilaci istersen verirler falan dedi bence devleti birak ozele git basks sorun varmi diye baksinlar.esine mutlsks bakmamalilar cunku bos gebelik olmus esini ikna edip dra gotur mutlaks.sende bir problem yokmus madem esinin gorunmesi sizi rahatlatir yani.
Famera cok etkili bir ilac ben ilk denemde hic umut yokken hamis kaldim kizim var 19 aylik ikinciyi dusunuyorum olmazsa yine ayni ilaci kullanicam...esinle beraber dra gidin devlet ilgisiz oluyor ozeli tavsiye ederim insalah kavusursun bebisinee

Pko lu olmadığım halde pkolusun deyip 3 kez klomen kullandırmıştı bir doktor bana..
O doktoru değiştirince hamile kaldım, nasipti belki ama psikolojim düzelmişti.
Bence klomeni neden kullandığınızı iyi öğrenin, gerekirse başka doktora gidin.
Eğer bir sorununuz yoksa kafanızı rahat tutun, elbet olacaktır.
Sorun varsa da tedavi olursunuz, gönlünüze göre versin Allah

Back
X