- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
- Konu Sahibi Butik alfa
Bunları kullanarak ilk seferde hamile kalan var mı aranızda kızlar ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sukue evet ilk denemede canim 2 yumurtam.olusmus ve catlatma.ignesi oldukdan snra doktor kntrole cagirdi ve bir tanesi catlamis dgeri malesef catlamamis dediHayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim çok sevindim darısı bana ve tüm isteyenlerine başına inşallahKaçıncı denemede olduu ilk seferde hemen oldu mu sizin. Ve süreciniz nasıl ilerledi. Kaçıncı günde belli olsu hamileliğin canım
Onemli.olan tutunmasi canim 2 yumurtam vardi bak bitanesi catlamis digerinede tutunmus cok sukurİnşallah benimkide tutar. Benim bir yumurtam olmuş iğneyi bugün oldum kontorle gitmiştim yumurtanın büyüdüğünü görünce hemen yaptı iğneyi 22mm olmuş. Sordum bi tane mi olmalı yoksa daha falza mi diye genelde bir tane olur her ay yumurta dedi. Sıkıntı yapacak bi durum değilmiş yani. Bi yandanda nasip diyorum varsa yazımızds olacak hemen inşallahhta öyle olur. Bakalım
Guzel haberlerini duymak.isterim banada haber verrmsnİnşallahhh sağol tavsiyelerin için![]()
Kalan var tabiki benim 4.klomen le oldu ilk ikisj ise yaramadi son ikisi catlatma ignesiyle biri olmadi sonuncusu tuttu
Insalllah kuzum sende cok dua et allahim yuuzunu guldursun insalllahDua et bana![]()
Insallah canim bu ilacla hamile kAlan sayisi cok fazlane güzel umarım benimde tutar inşallahh
Rabbim gonlune gore versin emeklerinizi bosa cikarmasin mevlamDün çatlatma iğnemi yaptım. Yarın da aşılamam var olumlu olumsuz yazarım buraya sonucumu. 4 yumurtam var sağda 2 solda 2 soldakiler 18.5 ve 20 mm sağdakiler 22 ve 24 mm. Doktor 24 mm işimize yaramaz dedi. Hayırlısı bakalım.
Amin canım dualarınızı esirgemeyin bizden Allah razı olsunRabbim gonlune gore versin emeklerinizi bosa cikarmasin mevlam![]()
Hep aklimda namazlarımdan sonra falan hep ediyorum sende bize dua et sag salim.alalim insalllaaahAmin canım dualarınızı esirgemeyin bizden Allah razı olsun
Allah razı olsun tanımadığımız insanlardan dua alıyoruz dua ediyoruz Allah vesile kılıyor. Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin AllahımHep aklimda namazlarımdan sonra falan hep ediyorum sende bize dua et sag salim.alalim insalllaaah![]()
Burayı cok seviyorum bu yuzdennnAllah razı olsun tanımadığımız insanlardan dua alıyoruz dua ediyoruz Allah vesile kılıyor. Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allahım