Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bende pco var femara kullandım 5 gün 2 tane yumurtam çok güzel bir şekilde büyümüştü ve bugün çatlatma iğnesi vuruldu ama karından popodan ilk defa duydumHanımlar pco sinirindayım maalesef hamile kalamıyorum o yüzden 5 gün ilaç kullanıp iğne yapacak doktor popodan. Korkuyorum çoçupa zarar olur mu veya negatif olur diye.
Benim gibi olanlar var
ben de femara kullamdım ve çatlatma iğnesi yaptırdım 3 gün önce. endişelenecek bir sey yok. çatlatma iğnesi karından ve popodan yapılabiliyor. minicik bir iğne zaten minnimiinniiHanımlar pco sinirindayım maalesef hamile kalamıyorum o yüzden 5 gün ilaç kullanıp iğne yapacak doktor popodan. Korkuyorum çoçupa zarar olur mu veya negatif olur diye.
Benim gibi olanlar var
Kaç gün sonra test yapacaksınız doktor kontrole ne zaman gelin dedi acabaMerhabalar bende pco var femara kullandım 5 gün 2 tane yumurtam çok güzel bir şekilde büyümüştü ve bugün çatlatma iğnesi vuruldu ama karından popodan ilk defa duydum
15 gün sonra adet olmazsam HCG baktırmamı söyledi eğer negatif olursa tekrar adet olduğunun 2. Veya 3. Günü gel dediKaç gün sonra test yapacaksınız doktor kontrole ne zaman gelin dedi acaba
İğne hiç acıtmıyor bende ilkind ehamile kaldım ykaında dogururum ilaç bend eyan etki yapmıştı yüzüm şişmişti ama dayandım kullandım zararlı aslında üçüncü gün fark ettim değdm iki gün kaldı dayanHanımlar pco sinirindayım maalesef hamile kalamıyorum o yüzden 5 gün ilaç kullanıp iğne yapacak doktor popodan. Korkuyorum çoçupa zarar olur mu veya negatif olur diye.
Benim gibi olanlar var
Ayyy ne mutlu size bende ilkinde hamile kaldım yazmak istiyorum da rabbimmmİğne hiç acıtmıyor bende ilkind ehamile kaldım ykaında dogururum ilaç bend eyan etki yapmıştı yüzüm şişmişti ama dayandım kullandım zararlı aslında üçüncü gün fark ettim değdm iki gün kaldı dayan
Ayyy ne mutlu size bende ilkinde hamile kaldım yazmak istiyorum da rabbimmm
Ay pardon ilkinde hamile kalmak istiyorum yazacaktımpeki verebileceğiniz tavsiyler var mı
İnşallahAy pardon ilkinde hamile kalmak istiyorum yazacaktımrabbim söyletti inşallah kalırım
İnşallah nasip olur. Ben o ay hiç stres yapmamıştım ki aşıdan önce aylarca hatta bir sene kadar bütün doğal yöntemleri denedim iğnenin ypaıldığı ay belime yakı yaktım ama kafamda hep şey vardı olmayacak kabullenmiştim ve düşünmüyordum doktorun deidği tarihte test yapmadım ertesi gün sabah çok erken kalkınca canım sıkıldı deidm bu testlerin süresi carmı acaba denyeyim bi öyle çift çizgiyi gördüm hiç umursamadığım heveslenmediğim ay tuttu. Hatta eşime tedavi görmek istemdiğimi uğraşamayacağımı söyleidm iğneyi yaptıralım bari aldık o kadar dedi. Nasip işteAyyy ne mutlu size bende ilkinde hamile kaldım yazmak istiyorum da rabbimmm