Aşılama klomen ve catlatma ignesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

buluttut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
20
0
86
45
İstanbul
merhaba arkadaslar bende klomen kullaniyorum 3 aydir 2 kere catlatma ignesi oldum ama bisey olmadi.Bende pco hastasiyim acaba tup bebek yaptirsak erkenmi cevap verirseniz mutlu olurumalkisalkisalkis

slm ....
daha 3 ay olmuş ben 6 ay klomen we ovıtrelle kullandım hoş bi işe yaramadı ama bu sekılde hamiş klan cok kısı war eger yasında cok buyuk diilse we cok aşırı kılonda yoksa bence bıraz daha belke derim hayırlısı olsun allah yardımcımız olsun hepımızın .......

selam. Ben de pcos hastasıyım. sağ overde pcos var. 1 seneyi aşkın çocuk deniyoruz, olmuyor.. Bu ay klomen kullandım.. Günde 2 defa. 10. gün yumurtam 12 mm idi. 14. gün sağ overde 2 yumurta sol overde bir yumurta oluşmuş 20-21 mm her biri. çatlatma iğnesi vuruldu. doktor bu akşam ve yarın akşam ve bir hafta boyunca gün aşırı ilişki önerdi. bakalım inş. olur..
Bu arada Yumurtladığımı kasık ağrımdan anlıyorum, her ay kasıklarımdan biri mutlaka ağrıyor, bunu doktora sordum, çatladığını gösterir dedi. zaten çatlıyorsa çocuk olmamasının nedeni tüp tıkanıklığı olabilir diye düşünüyorum, bu yüzden umudum yok. Hsg çektirmem lazım.

bişi sorucam ya ben pcolumuyum yoksa:44: klomen kulanmaya başlıcam doktor bişi demedı pco falan hormonlarm dengesız dogum kontrol hapı kulandım kıstım vardı alaha bın şükür gitti :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…