Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. .Bende klomen kullandim ama catlatma ignesi vurulmadim.. Klomeni kullandigim ilk ay hamile kaldimKızlar bu ay klomen ve catlatma ignesine basladm dün ignemi oldum merak ediyorum da bunları kullanıp hamile kalan var mı aranızda şimdiden
Teşekkürler
Canimm malesef bende 12 haftalıkken kaybettim bebegimi kalbi durdu 3 ay aradan sonra bnde bu ay tekrar basladim bebek calismalarina doktor klomen vermedi bir ay notmal deneyelim dedi ama olmadi adet olmayi bekliyorum bnde tekrar klomene baslicam rabbim sanada banada ve tüm isteyenlere de nasip etsinnBende klomen kullanmıştım temmuz ayında iğne olmamıştm ilk kullandıgımda hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef şimdi yine başladm ama doktor ignede verdi hayırlısı bekliyrm artık Rabbim bebegini korusun banada versin hayırlısıyla inşallah banada dua et olur mu
Insallah cnmmAmin canım amin bende düşükten sonra 2 ay denedim olmayınca bende başladım Rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin inşallah bu ay Rabbim yüzümüze güler
Hayir cnm bnde igne olmamistim kendiliginden catlamistiarkadaşlar bir soru da benden ben 3 aydır klomen kullanıyorum fakat dr.um çatlatma iğnesi vermiyor ... bir terslik mi var hepiniz klomenden sonra çatlatma iğnesi oldunuz mu?
Bende klomen kullanmıştım temmuz ayında iğne olmamıştm ilk kullandıgımda hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef şimdi yine başladm ama doktor ignede verdi hayırlısı bekliyrm artık Rabbim bebegini korusun banada versin hayırlısıyla inşallah banada dua et olur mu
Hayir cnm bnde igne olmamistim kendiliginden catlamisti
kızlar bende klomen kullandım 1 yumurta oluştu sonra iğne verdi 10 gün oldu iğneyi vurulalı ne zaman belli olur hamile olup olmadığım bilginiz var mı
Dayanamadim test yaptim tek cizgi cikti.kesin sonuc mudur acaba ya