Klomen ve çatlatma iğnesi

Gln-21

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
89
13
34
Kızlar bu ay klomen ve catlatma ignesine basladm dün ignemi oldum merak ediyorum da bunları kullanıp hamile kalan var mı aranızda şimdiden
Teşekkürler

Kızlar bu ay klomen ve catlatma ignesine basladm dün ignemi oldum merak ediyorum da bunları kullanıp hamile kalan var mı aranızda şimdiden
Teşekkürler
Merhaba. .Bende klomen kullandim ama catlatma ignesi vurulmadim.. Klomeni kullandigim ilk ay hamile kaldim

Bende klomen kullanmıştım temmuz ayında iğne olmamıştm ilk kullandıgımda hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef şimdi yine başladm ama doktor ignede verdi hayırlısı bekliyrm artık Rabbim bebegini korusun banada versin hayırlısıyla inşallah banada dua et olur mu

Bende klomen kullanmıştım temmuz ayında iğne olmamıştm ilk kullandıgımda hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef şimdi yine başladm ama doktor ignede verdi hayırlısı bekliyrm artık Rabbim bebegini korusun banada versin hayırlısıyla inşallah banada dua et olur mu
Canimm malesef bende 12 haftalıkken kaybettim bebegimi kalbi durdu :KK43: 3 ay aradan sonra bnde bu ay tekrar basladim bebek calismalarina doktor klomen vermedi bir ay notmal deneyelim dedi ama olmadi adet olmayi bekliyorum bnde tekrar klomene baslicam rabbim sanada banada ve tüm isteyenlere de nasip etsinn

Amin canım amin bende düşükten sonra 2 ay denedim olmayınca bende başladım Rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin inşallah bu ay Rabbim yüzümüze güler

arkadaşlar bir soru da benden ben 3 aydır klomen kullanıyorum fakat dr.um çatlatma iğnesi vermiyor ... bir terslik mi var hepiniz klomenden sonra çatlatma iğnesi oldunuz mu?

Allah sabır versin hepimize...
benimde adetim 10 gün geçti klomen kullanıyorum bugün beta hcg baktırdım negatif bütün sinirlerim alt üst oldu sabahtan beri iş yerinde sessiz sessiz ağlıyorum... Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Bende 3 ay klomen kullandım 1kere catlatma iğnesi vuruldum kalamadim yarin tekrar doktora gidicem dun adet oldum bide bel çektirme die bisey varmış bele bardak oturtuyorlarmis yarin bide oraya gidicem inş.bidahaki ay hamile kalirim

kızlar bende klomen kullandım 1 yumurta oluştu sonra iğne verdi 10 gün oldu iğneyi vurulalı ne zaman belli olur hamile olup olmadığım bilginiz var mı:KK43:

Adet tarihini bekliceksin canım mecburen inş.hamile kalırsınız güzel haberini alırız :)

gecikmedi canım çatlama iğnesi vurulalı 10 gün oldu o yüzden yaptım negatif çıktı.normalde 19-20si gibi günüm

bende meraktan yaptım ya bakalım kesin degildir bence:) 7 ay oldu evleneli ama bebeğim olsa keske.Allah isteyen herkeze nasıp eder inşallah

X