klomen ve catlatma ignesi

DilvinY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
45
30
30
Kizlar Merhaba.. Yaklasik 3-4 aydir suren tedavimiz bugun mutlu haberi verdi bana. Gecen au gunde 1 tane klomen kullandim ama yumurtalarim buyumedi bu ay gunde 2 tNe kullandim az once dr her 2 yumurtanda buyumus biri 17 digeri 22 mm dedi ve catlatma ignesi vuruldum karnimdan. Insallah bu ay hamis olurum. Benim gibi olupta ilk aydan hamis kalan var mi aranizda?

Bende ayin 23uunde ignemi vurundumm benimde ilk
Agrin sancin varmi bise hissediyomusun benim hic bi belirtim yok

Dun aksam bu aksam rahmimde ani kasilmalar oluyo ama 10 ddk surup bitiyo canm. Baskada hicbsey yok malesef. 2 gun once erken gebelik testi yaptim 2. Cizgi silik cikti ama kan testi yaptirmaya cesaret edemiyorum cunku cikmazsa yikilirim biliyorum.

Dun aksam bu aksam rahmimde ani kasilmalar oluyo ama 10 ddk surup bitiyo canm. Baskada hicbsey yok malesef. 2 gun once erken gebelik testi yaptim 2. Cizgi silik cikti ama kan testi yaptirmaya cesaret edemiyorum cunku cikmazsa yikilirim biliyorum.
Bat ne zaman canimm

Kizlar Merhaba.. Yaklasik 3-4 aydir suren tedavimiz bugun mutlu haberi verdi bana. Gecen au gunde 1 tane klomen kullandim ama yumurtalarim buyumedi bu ay gunde 2 tNe kullandim az once dr her 2 yumurtanda buyumus biri 17 digeri 22 mm dedi ve catlatma ignesi vuruldum karnimdan. Insallah bu ay hamis olurum. Benim gibi olupta ilk aydan hamis kalan var mi aranizda?
Ben varım :KK3:

Canım sen ılk klomen ve ıgne tedavısıyle ılk aydan hamıle kaldın? Belirtilerin nelerdı ıgneden sonra?
evet ilk klomen kullanımımda ve pregnyl5000 2 doz ile hamile kaldım. Öncesinde 1 ay folikasit kullanmıştım. Çok umutsuzdum adetime 3 gün varken idrar testi negatif çıkmıştı, adet günümden 1 gün önce de bildiğin adet sancısı çektim. adetim gecikirdi benim bu bana göre normaldi ve 3 gün gecikince tekrar test yaptım hayalet gibi çok silik çift çizgi gördüm. O testten 3 gün sonrada doktora gidebildim ve 300 küsür çıkmıştı kanda. Başka bir belirtim olmadı adet sancısı keseyi görene kadar devam etti. Ama rahim için lokal kanama varmış ondan ağrı oluyormuş bende. Dışa yansımamıştı kanama. 3 ay yattım doktorun önerisi ile progestan kullandım. Ama şimdi riski atlattım normal hayatıma döndüm. İnşallah darısı sizlerin başına... Bende bu ilacı kullanırken araştırmıştım klomenle ilk seferde hamile kalan çok kişi vardı.

bende bu ay ilk defa klomen ve otrivelle igne kullandım.igneden beri kasık batmalarım var birde karın agrsı eklendi.bazen çok siddetli batmalar oluyor bıcak saplanması gibi.bugun ignenin 12.gunu. kontrole gidicem.inşallah bende senin gibi ilk kullanımda hamile kalmışımdır.ama umudum yok çunku igneden bir gece once ve igneden tam 36 saat sonra ilişki oldu.

bende bu ay ilk defa klomen ve otrivelle igne kullandım.igneden beri kasık batmalarım var birde karın agrsı eklendi.bazen çok siddetli batmalar oluyor bıcak saplanması gibi.bugun ignenin 12.gunu. kontrole gidicem.inşallah bende senin gibi ilk kullanımda hamile kalmışımdır.ama umudum yok çunku igneden bir gece once ve igneden tam 36 saat sonra ilişki oldu.
iğneden sonra 36. saatte denedik bizde. inşallah olur.

kızlar bungun ignenin 12, gunu.kan verdim sonuç 10,01
doktorumu aradım pozitif dedi.
ignenin 12. gunu o etkiler mi acaba diye sordum.
pazartesi tekrar kan vericem deger katlarsa kesin hamileyim.
arkadaşlar benim gibi olan var mı?

X