klomen ve çatlatma iğnesinden sonuç alamayanlar ???

rhme

''Kûn feyekûn'' RABBİM
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
144
111
34
selam arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekürler 2 aydır klomen ve catlatma iğnesi kulanıyorum ama tutmadı dokturum 2 ay ara dedi ilk gebelıgım 7 ay once oldu ama kalp atıslarını duyamadık kendılıgınden olmustu benim gibi çatlatma ıgnesı olup sonuc alamayıp dıger aylar kendılıgınden oldumu aceba ??:KK22:

BEN CANIM ŞUBAT AYINDA RAHİM FİLMİ ÇEKİLDİM KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ OLDUM AMA MALESEF BENDE HAMİLE KALAMADIM YARIN KONTROLUM VAR DOKTORA GÖZÜKCEM. HATTA PLORAKTİNİM YÜKSEKTİ O BİLE 2 DÜŞTÜ NEDEN OLDU ANLAMIYORUM AMA GENEDE HAYIRLISI .

hmm valla bende baktırdım reglımın 3. gunu normal dedı fsh falann ıkı ay denedım olmadı hep tek yumurta gelıstı doktorum 2 ay ara verelım dedı ınsallah ıyı sonuclar alırız ama doktorum bana hıc rahım fılmı vermedı aceba bı gebelık gecırdım dıyemı bılmıyorum aklıma o gelıyor hersey normal gozukuo... dıyor

ben de bu ay klomeni 3.kez kullanıyorum. cuma da iğne vurdurcam.
doktorumun söylediğine göre bir kadının her ay için hamile kalma şansı %20-30 arasındaymış.
ben de ilk klomen kullanınca kesin olur gözüyle bakıyordum ama öyle olmuyormuş maalesef. burada çok var 2.-3. kez klomen ve iğne kullanıp henüz hamile olmayan. yalnız değilsin.

dogrudur kısmet işi inşallah hepimiz iyi sonuclar alırız bakalım 2 ay ara verdı ilaca kendı halıne bırakalım dedı doktor olmazsa 2 ay ıcınde tekrar gıdcem.. gel farklı yollara basvuralım dedı

X