- 6 Mart 2025
- 506
- 177
- 18
Arkadaşlar merhaba gebelik olmayınca artık doktora gittim geçen yıl dış gebelik yaşadım tek tüplüyüm öyle olunca biraz da normal denedik olmayınca doktor takibi olsun dedik kendi doktoruma gittim klomen estrofem ve vitamin verdi doktorum klomen adet beşinci gün başladım estrofem hep kullandım ama şöyle bi durum oldu benim yumurtlama hep erken olurdu normal adetim yedi sekiz gün sürerse dokuzuncu gün yada on hemen yumurtlama görürdüm ben bu ayda ilginç bi şekil bu ilaçlar da afedersiniz akıntı rengini de mi değiştirir neymiş on gün boyunca temizlenemedim ve benim sekizinci gün kasık ağrım ve yine afedersiniz o akıntılar ovulasyon yaptım koyuya yakın çıktı tam değildi ama koyuydu yapay zeka yumurtlama değerlendir dedi ama ben daha temizlenemediğim için dinen olmuyor biliyorsunuz ki kaldım gitti boşa şimdi bu neydi hem ilaçlar kullandım güçlü bi yumurtlama göremedim üstelik dengem de şaştı ilişki de olmadı şuan onuncu gün zaten temizlendim ama iş işten geçti canım sıkıldı pazartesi de doktor kontrolü var neye nasıl bakabilir ki