- 13 Haziran 2022
- 62
- 15
- 3
- 24
- Konu Sahibi Gurbetgeliniii37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok erken 14. Gün falan yapın testi ignede vuruldunuzmuSizce gebelik varmı adetime 7 gün var çok mu erken ?? Klomen kullandım bu ay ilk defa
Merhaba bende klomen kullandım bu ay benim gecikmemin 6. Günü ama negatifSizce gebelik varmı adetime 7 gün var çok mu erken ?? Klomen kullandım bu ay ilk defa
Benim daha gecikmem olmadı 3 gün var adete hakkimizda hayirlisi olsunMerhaba bende klomen kullandım bu ay benim gecikmemin 6. Günü ama negatif
Ben hala adet olmadım göğüslerim ağrıyor dünden beriBenim daha gecikmem olmadı 3 gün var adete hakkimizda hayirlisi olsun![]()
Merhabalar adet oldunuz mu bende klomen kullandım 4.gunum gecikmenin test negatifBen hala adet olmadım göğüslerim ağrıyor dünden beri
son durumunuz ne tahlil veridinizmiBen hala adet olmadım göğüslerim ağrıyor dünden beri
Hamile değilim hala adet olmadım aşırı adet sancısı çekiyorum ve göğüslerim çok şiş ağrıyorson durumunuz ne tahlil veridinizmi
Benim 13. Günüm dün yine test yaptım negatif hamile değilimMerhabalar adet oldunuz mu bende klomen kullandım 4.gunum gecikmenin test negatifgeç döllenme olabilir diye bekliyorum
Kan tahlili verdinizmi bir doktor ile görüşün isterseniz bende geçen ay kullandım zamanında adet oldumHamile değilim hala adet olmadım aşırı adet sancısı çekiyorum ve göğüslerim çok şiş ağrıyor
Galiba bize ters etki yaptıBenim 13. Günüm dün yine test yaptım negatif hamile değilim
Memlekete geldim tatile burda sıra almak imkansız gibiKan tahlili verdinizmi bir doktor ile görüşün isterseniz bende geçen ay kullandım zamanında adet oldum
Galiba bize ters etki yaptıbu gün test yaptım yine negatif
hayırlısı olsun cnmMemlekete geldim tatile burda sıra almak imkansız gibi