Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS(bende beklemedeyim ama fazla umutlu değilim malum ilaçsız 35 günde bir oluyorum ama günüm geçti yinede test negatif 3 4 gün içinde belli olurrrr)))
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS???????????????????????????
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????
**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************
arkadaşlar iyi akşamlar
yarın doktora gidiyorum. 14 günüm .yumurtladığımı ciddi hissettim ilk kez.akıntı oldu kasıklarımda ağrı. klomen kullanmadan önce bu kadar hissedilmiyordu. sol yumurtalık sanki biraz daha büyük ve basınç yapıyor.Allahım bu ay içimde çok güzel pozitif duygular var.. hem kendi adıma hemde sizler adına..Ramazan inşalllah bize hayırlı sağlıklı bebişler getirir...En son 9. gün 2 yumurtam vardı.17-18 mm.çatlayacak büyüklüğe gelmiştir umarım.
hihoyyyt işde geldim
bu ay hsg çekilecekti fakat parayı geç ayarladık
bu yüzden önümüzdeki aya kaldı
tırsıyorum benneyaptımki
ben yine ilaca başladım
ama bu defa 3. günü başladım
hep 5.günü başlıyordum
bakalım kısmet ne olacak
bu arada aöf sınavı için izmire gidiyorum perşembe
çarşambaya kadar orda olcam ama arada girerim yine laelaelaelaelae
sınava çalıştın mı diye sorarsanı nerdeee bende çalışacak kafa kaydirigubbakcemile
canım elhamdülillah sonucum iyi
doktorum kısaca şöyle dedi
bu sıvı yumurtladıktan sonra çatlayan yumurtadan akan yani salgılanan sıvıymış
normal bir durum dedi
kist ve iltihap yokmuş
yumurtalıklarım çatlamış kendiliğinden
herşey gayet normal çok şükür
mide bulantılarım için ilaç verdi
içim kadar kafam da rahatladı :sm_cool:
canım geçmiş olsun çok sevindim.hihoyyytinş bu ay hamiş kalırsın.:CüvCüv:bu arada bütün arkadaşlarıma hayırlı ramazanlar dilerim.Mevlam bu mübarek günlerde hepinizin karnını bebişle doldursun.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİN. Canlarım kızımın bacağının yandığını yazmıştım Allahıma şükürler olsun şimdi çok iyi diyebilirim.yanan yerini hergün pansuman yaparken derisini soydular çok bağırdı ağladı senağlama ama epey düzelme var çok şükür.:dance:Mevlam hiç kimseye dert sıkıntı vermesin.
arkadaşlar iyi akşamlar
yarın doktora gidiyorum. 14 günüm .yumurtladığımı ciddi hissettim ilk kez.akıntı oldu kasıklarımda ağrı. klomen kullanmadan önce bu kadar hissedilmiyordu. sol yumurtalık sanki biraz daha büyük ve basınç yapıyor.Allahım bu ay içimde çok güzel pozitif duygular var.. hem kendi adıma hemde sizler adına..Ramazan inşalllah bize hayırlı sağlıklı bebişler getirir...En son 9. gün 2 yumurtam vardı.17-18 mm.çatlayacak büyüklüğe gelmiştir umarım.
hihoyyyt işde geldim
bu ay hsg çekilecekti fakat parayı geç ayarladık
bu yüzden önümüzdeki aya kaldı
tırsıyorum benneyaptımki
ben yine ilaca başladım
ama bu defa 3. günü başladım
hep 5.günü başlıyordum
bakalım kısmet ne olacak
bu arada aöf sınavı için izmire gidiyorum perşembe
çarşambaya kadar orda olcam ama arada girerim yine laelaelaelaelae
sınava çalıştın mı diye sorarsanı nerdeee bende çalışacak kafa kaydirigubbakcemile
canım Mevlam büyük bakarsın hsg çektirmene gerek kalmadan hamiş kalırsın.sınavda başarılar dilerim canım.Semacım senden ne haber canım test yaptınmı? Başakcım canım sanada çok büyük geçmiş olsun kurtulmuşsun Allah herkese her durumda yardımcı olsun.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.Ayrı ayrı yazamadım canlarım kociş çağırıyo kusura bakmayın iyi geceler hepinizi öpüyorum.Şeniz
Herkese iyi ramazanlar semacım bak çağırdın geldim inşallah arkadaşlar emeklerimiz boşa gitmez ve hamiş oluruz Allahım şu mübarek aylarda hepimizin dualarını kabul etsin sağlıklı bebeklerimiz olsun inşşşş...Ben gonopheneye yeni başladım ilk kez kullanıyorum ve şimdi beklemedeyim doktor 15 gün sonra gel dedi ben bu gün gidecektim doktor izine ayrılmış 1 hafta şanssa bak haftaya kaldı 3 gün sonra hasta olursam gitmeme gerek kalmıyor gerçi arkadaşlar benim bu ilaçtan sonra kasık ağrılarım ve akıntım çok oluyor ve beyaz renkte sizdede böyle rahatsızlıklar oluyormu?
canım Mevlam büyük bakarsın hsg çektirmene gerek kalmadan hamiş kalırsın.sınavda başarılar dilerim canım.Semacım senden ne haber canım test yaptınmı? Başakcım canım sanada çok büyük geçmiş olsun kurtulmuşsun Allah herkese her durumda yardımcı olsun.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.Ayrı ayrı yazamadım canlarım kociş çağırıyo kusura bakmayın iyi geceler hepinizi öpüyorum.Şeniz
sınavlar vardı bugün 2 tane amanın bitcek heralde züper geçtiler teste gelince inan hiç vaktim yok canım bekliyom geçen hafta pazartesi ve çarşamba negatif idrar testleri ben de tekrarlamadım valla bekliyom nisanı adet olmadan geçirmiştim ilk kez ama bişe olmadı yine öle olabilir diye hiç ümitlenmiyom varsa da belli olur bu arada benim sınavlar çok salak saatlerde olduğundan oruç tutamıyorum hayatımda ilk kez bi sebep yüzünden işte..... oysa 8 yaşımdan beri hep tutarım çok da severiim ama
he bide sol bacağım et kesiği olmuş sebepsizzzz ağrıyo basamıyom üstüne hapşırınca öksürünce kasıklarımda batma oluyooooo acaba diyorum kist falanmı oldu ki???? ne dersiniz kan testi yaptırınca hemen size yazarım veya yaptıramadan regl olursam şimdi tekrar çıkıyorum yarın 2 sınav daha var tekrar yapıyorum bana dua edin lütfen sınavlarım için çok ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun
hepinizi çooookkkk seviyorum kendinize ii bakı ii gecelerrrrr
Herkese iyi ramazanlar semacım bak çağırdın geldim inşallah arkadaşlar emeklerimiz boşa gitmez ve hamiş oluruz Allahım şu mübarek aylarda hepimizin dualarını kabul etsin sağlıklı bebeklerimiz olsun inşşşş...Ben gonopheneye yeni başladım ilk kez kullanıyorum ve şimdi beklemedeyim doktor 15 gün sonra gel dedi ben bu gün gidecektim doktor izine ayrılmış 1 hafta şanssa bak haftaya kaldı 3 gün sonra hasta olursam gitmeme gerek kalmıyor gerçi arkadaşlar benim bu ilaçtan sonra kasık ağrılarım ve akıntım çok oluyor ve beyaz renkte sizdede böyle rahatsızlıklar oluyormu?
canım ya keşke başka dr a kontrol ettirseydin yumurtalar ne durumda diye şakaya gelmez klomen etkili bi ilaç mazallah kist falan olursa???????
inş hiç bişe olmadan hemen hamiş kalırsın canım çıkmalıyım haftaya tamamen boş olucam bol bol yazışırız diğer arkadaşlar burda olduğu sürece herkes cevap yazar ilgilenir ööpüyorum seniiiiiiikaydirigubbakcemile3
canım adetine mi 15 gün var yoksa adetten itibaren 15. günde misin onu anlamadım. ben de gonaphene kullandım, yumurtam çatladı ilişki oldu.ama tutar mı o allaha kalmış. ama nasıl akıntım var anlatamam.bi yumurtam daha vardı acaba o mu çatladı?bi de duphaston kullanıyorum döllenme olursa yumurtaya tutunsun die acaba o mu akıntı yapıyor :S adetim 18 eylül sizce akıntımın olması normal mii?
abim için yazdıkların için sagol canım nerede başımız ne gelicek bilmiyoruz şimdi iyileşiyor birkaç operasyon geçirdi stent takıldı.
izliyemedim flim çekilirken gözlerimi kapattım daha önce bir arkadaşımız aletlere filzn bakmayın demişti gerçi ben birşey görmedim ama şunu söylemeliyimki resmen hatim indirdim beklerken ister istemez insan önce korkuyor ama korkulcak birşey yokmuş açık dediklerini duydum hemen bitirdiler benden önceki bayanın tıkalı imiş kapı aralıgında beklerken duydum verilen ilaç hep geri gelmiş bayagı uzun kaldı allahım nerde varsa kurtarsın rabbim
benimde tek tup tıkalı çıktıgı için dr birkaç doz daha ilac verdi ve daha ileri iterek içerodeki aletleri ve daha basıncla o ara daha agrılı oluyor ama anlık yani ondan sonra olmadı zaten yapcak birsey kalmadı . acık cıkmıs madem ne mutlu sana. ama ben meraklıyım izlemek istedimki zaten yattıgın yerin yanında kocaman ekran vardı adam orda anlatarak islemler iyaptı hep oyle oluncada korkmadık su anda bu aleti yerlestiriyorum su raya kadar gidecek falan diye hep anlatmıstı
herkeze günaydin kizlar....
Bende hiçbir belirti yok gayet iyi hissediyorum kendimi...
4 yumurtam vardi onlar ne oldu bilemiyorum...
10000 lik iğnemi oldum gerçi ama hepsi catladi mi diye de merak ediyorum...
selam kızalr benim dün adet olmam gerekiyodu ama olmadım hala.fakat kasıklarımda ağrılar hissediyorum ha geldi ha gelecek yanii.o yüzden umutlanmak istemiyorum. klomen bende çok değişiklikler yaşattı.demekki hepsi ilacın etkisiymiş hamilelik belirtisi felan değil..allaha isyan etmek istemiyorum ama ben elimden ne geliyorsa yapıyorum ama neden ben diye sormaktan kendimi alıkoyamıyorum...allahım şu mübarek günlerde kimseyi aratmasın çok zor bir bebeğin ne zaman geleceğini bilmeden beklemek....
herkese merhaba.
ben de geldim yeni. benim bir oğlum var 3 yaşında. ve ikinci 9 aydır olamıyor. dün dr a gittim ve dr. a gitmeden 1 saat önce kanamam gelmeye başladı. hafiftende olsa. neyse yarın kan tahlili vereceğim eşimde bugün sperm sayımı yaptırdı öğlen sonuçlarını alacağım. ve yarın klomene başlayacağım benim adet düzenim normal ve ovulasyon testide kullanıyorum pozitif çıkıyor. dr.umda bana bir yumurta yerine birden fazla yumurtamın olması için klomen verdi. yarın başlıcam 5 gün sabah akşam 1 içeceğim bakalım. sonra ne gibi bir yol izlicez bilmiyorum ama. merakala bu ayı geçircem.
canım geçmiş olsun çok sevindim.hihoyyytinş bu ay hamiş kalırsın.:CüvCüv:bu arada bütün arkadaşlarıma hayırlı ramazanlar dilerim.Mevlam bu mübarek günlerde hepinizin karnını bebişle doldursun.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİN. Canlarım kızımın bacağının yandığını yazmıştım Allahıma şükürler olsun şimdi çok iyi diyebilirim.yanan yerini hergün pansuman yaparken derisini soydular çok bağırdı ağladı senağlama ama epey düzelme var çok şükür.:dance:Mevlam hiç kimseye dert sıkıntı vermesin.
yavrum benim yaa
biz en küçük yanığa dayanamıyoruz kim bilir nasıl canı yandı kuzucuğun
güzel duan için Allah razı olsun
Rabbim Ramazan-ı Şerifte dualarımızı kabul buyursun
günahlarımızı affeylesin
Beklediğimiz meleklerimiz tez zamnada sağlıkla gelsin inşallah
ve bizlere hayır getirsin
Allahım ibadetlerinizi kabul etsin canlarım
orucumuzu açarken bol bol dua edelim birbirimize inşallah
herkese merhaba.
ben de geldim yeni. benim bir oğlum var 3 yaşında. ve ikinci 9 aydır olamıyor. dün dr a gittim ve dr. a gitmeden 1 saat önce kanamam gelmeye başladı. hafiftende olsa. neyse yarın kan tahlili vereceğim eşimde bugün sperm sayımı yaptırdı öğlen sonuçlarını alacağım. ve yarın klomene başlayacağım benim adet düzenim normal ve ovulasyon testide kullanıyorum pozitif çıkıyor. dr.umda bana bir yumurta yerine birden fazla yumurtamın olması için klomen verdi. yarın başlıcam 5 gün sabah akşam 1 içeceğim bakalım. sonra ne gibi bir yol izlicez bilmiyorum ama. merakala bu ayı geçircem.
hoşgeldin canım aramıza
hayırlı olsun inşallah hamiş kalırsın
klomeni 3 aydan fazla içmemenizi öneririm
hormonları alt üst ediyor
hiçbir problem yoksa kendi haline bırakmak gerek diye düşünüyorum
resimdeki oğluşunsa maşallah çok tatlı
selam kızalr benim dün adet olmam gerekiyodu ama olmadım hala.fakat kasıklarımda ağrılar hissediyorum ha geldi ha gelecek yanii.o yüzden umutlanmak istemiyorum. klomen bende çok değişiklikler yaşattı.demekki hepsi ilacın etkisiymiş hamilelik belirtisi felan değil..allaha isyan etmek istemiyorum ama ben elimden ne geliyorsa yapıyorum ama neden ben diye sormaktan kendimi alıkoyamıyorum...allahım şu mübarek günlerde kimseyi aratmasın çok zor bir bebeğin ne zaman geleceğini bilmeden beklemek....
canım belirtilere sakın takılma
beni o kadar çok yanılttı ki bu belirtiler
strese girip durdum
artık düşünmüyorum nasipte ne zaman varsa ben ne kadar uğraşırsam uğraşiim O ozaman gelcek
sakın isyanvari düşünme canım
Allah bizleri sabrımızla da sınıyor
sabretmezssek sonucunda sağlıksız bebeğimiz olursa daha mı iyi (Allah muhafaza)
sabredenlerin mükafatı büyük olcak inşallah
kendini dinlememeye çalış olur mu?
en sevdiğin işlerle meşgul olmaya çalış
çok strese girince ben gibi aç hareketli müzikleri (mezdeke) ve kalk oyna :dance:
kendine gelirsin yerimseniben ben anca öyle silkeleniyorum
merhaba arkadaşlar
ben yeni üye değilim ama buraya hiç yazmadım. Benim 7 yaşında bir kızım var. İkinci içinde epey uzun bir süredir uğraşıyoruz. Eşimi de doktora gitmeye ikna edemiyordum. Geçenlerde kavga gürültü gittik neyse doktorum beni daha öncedende tanıdığı için bildiğim kadarıyla sizde bir sorun yok dedi. Üç ay gonaphane verdi bana adetinin 3. günü başlayacaksın dedi. Sabah 1 tane, akşam 1 tane baktık olmadı daha sonra eşinden sperm testi istiycem dedi. Gonaphane kullanan ve benim durumumda olanlar varsa ne olur bilgi veriniz. Birde gonaphenenin yan etkileri oluyormu, oluyorsa neler ne olur cevap yazın arkadaşlar.