Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım merhaba..yumurta catladıktan sonra agrı kesılıyor senın yumoslar sanırım catlamak uzere..bugun agrın varmı?

hala ağrım var kuzum 23. gün oldu bugün :1no2: geç yumurtladım ben. cuma günü dr gittim 21 mmdi. eğer bugüne kadar çatlamadıysa kesin kist olmuştur bu senağlama kendimi bu ay bedevi gibi görmeye başladım

hala ağrım var kuzum 23. gün oldu bugün :1no2: geç yumurtladım ben. cuma günü dr gittim 21 mmdi. eğer bugüne kadar çatlamadıysa kesin kist olmuştur bu senağlama kendimi bu ay bedevi gibi görmeye başladım
canım dur bakalım neden hemen kıst dıye dusunuyorsun..belkıde yumurta catladı bunu ancak ultrasondan sonra bılebılırız.pekı doktorun tekrar gel dedımı?eger agrıların devam ederse yenıden doktora gorunmende fayda var dıye dusunuyorum..

dıptıscım sen catlatma ıgnesı vuruldunmu?eger doktor kendılıgınden catlar dedıyse gercekten catlıyor canım bende gecen ay ıgne olmadım ama kendıgılınden catladı ıcını ferah tut canım..

dıptıscım sen catlatma ıgnesı vuruldunmu?eger doktor kendılıgınden catlar dedıyse gercekten catlıyor canım bende gecen ay ıgne olmadım ama kendıgılınden catladı ıcını ferah tut canım..

yok canım iğne vurulmadı bana. 20. gün 21 mm olmuştu ve dediki içinde bulunduğu şeyin zarı erimeye başlamış. artık ne demekse bu :1closedeyes:

canım merhaba..yumurta catladıktan sonra agrı kesılıyor senın yumoslar sanırım catlamak uzere..bugun agrın varmı?

selam canım ya sana bısey sorucam hamılelık varmı.benımde buay ıgne urulmadı 22,5 mm olmus kendı catlaycak dedı.tesadufen senı okuyunca merak ettım gecmısıde okuyamadım.regl gunume 3 gun kaldı hıcbır belırtı yokk ama

merhaba arkadaşlar...
aranıza yeni katıldım bizde 8 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamadım...:( dün klomene başladım günde 2 tane içiyorum aynı duyguları paylaşıyoruz hepimiz buda birbirimize destek olmamız demek...umarım hepimiz güzel haberler veririz birbirimize...

hoşgeldin canım aramıza bende 8 aylık evliyim korumadım hiç bende 2nci aydayım klomenle.sen neden başladın klomene bi de sonraki beklenen adet tarihini verirsen seni listeye eklerim istersen.a.s.[/QUOTE

semacım ben geçen ayın 9 unda regl oldum bu ayda 9 yada 10 gibi olurum tam 28 gün sürmüyo benim adetim birkaç gün oynayabiliyo sen 9 yazabilirsin...

Peki bu yumoşlar çatladıktan sonra mı çalışmaya başlamak lazım? önce mi? cahilim işte cahilim bu konuda kabul ediyorum:tomato::tomato::utangac: :roflol:

canım çatlamadan bi gün önce başlıyoruz.çatlatma iğnesinden sonra 30-36 saat arası ilişki sonra gün aşırı devvam artık ne kadar dayanabiliyosan benim adetim 20sinde ben daha 12sinde bıraktım düzenli çalışmayı.canım sağlıklı bi sperm rehimde 172 saat canlı kalabiliyo.gün aşırı olması sperm kalitesini arttırmak için benim doktorum böle tavsiye etti.seçim senin tabiki:lepi:

14.07.08 itibariyle listemiz

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
OelfidaO......................................?*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::gonaphene:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?haberleşelim canlarım muckkkk

BETTY cim ekledim cicim hayırlı olsun liste sana ve tüm arkadaşlara şans getirir.dün gece rüyamda bile size dua ediyodum listeye bskıp tek tek allahım benle beraber hepsine nasip et diyodum

selam canım ya sana bısey sorucam hamılelık varmı.benımde buay ıgne urulmadı 22,5 mm olmus kendı catlaycak dedı.tesadufen senı okuyunca merak ettım gecmısıde okuyamadım.regl gunume 3 gun kaldı hıcbır belırtı yokk ama
canım maalesef hamılelık yok adet oldum.benımde gecen ay yumurtlar kendıglınden catladı ama tutmadı demek.:çok üzgünüm:ınsallah sen gusel haber verırsın..hadı bakalım..a.s.

Kizlar mrb canlarim nasilsiniz.. Ben yarin hayirlisiyla gonaphene başliyorum... Dualariniza ihtiyacim var....

Arkadaşlar sorum olacak bir kadın her ay mutlaka yumurtlamıyomu ya?Bir kaç ayda bir mi yumurtluyo??

Arkadaşlar sorum olacak bir kadın her ay mutlaka yumurtlamıyomu ya?Bir kaç ayda bir mi yumurtluyo??

canım sağlıklı ve yumurtlamayla ilgili bi problemi olmayan bi kadın her ay mutlaka yumurtlar istisnasız ama her ay aynı kalitedemi olur onu bilmiyorum.ben pko hastasıyım bende yumurtluyırum ama çatlamıyo veya küçüük kalıyo bazen de sorunsuz büyüyo ve çatlıyo .o yüsden tedavi oluyorum kesinleştirmek için.:1hug:

Back
X