Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
kızlar benim adetin gecikeli bugün 3. gün dayanamayıp test yaptım ama sonuç tek çizgi acaba erkenmi davrandım yanılma payı nasıl acaba bu testlerin bende hiç adet belirtisi yok bu ayda çok umutluydum acaba diorum yanlış olabilirmi bi umut
canım adını verirmisin eğer bir mahsuru yoksa tabi ben rahim filminden çok korkuyorumda iiyi bi yer bakıyorum kaç paraya çektirdin anestezisizdi heralde seninki
merhaba jerkeze günaydın rahim filmi çektiren biri olarak size hiç korkmamanız gerektiğini söylüyorum rahat olun gerilmeyin hiç bir şey hissetmezsiniz bende çektirdim baya korkarak gittim ama çok rahattım
arkadaşlar merhaba
bu ay hamiş kalan arkadaşları tebrik ederim. allah tamamına erdirsin.
Benim adetim 1 gün erken geldi..Kısmet değilmiş. Dr. randevu aldım 2 klomene başlıyorum. allah büyüktür.
arkadaşlar merhaba
bu ay hamiş kalan arkadaşları tebrik ederim. allah tamamına erdirsin.
Benim adetim 1 gün erken geldi..Kısmet değilmiş. Dr. randevu aldım 2 klomene başlıyorum. allah büyüktür.
cicim şükürler olsun ki maşallah günü gününe oldun listedeki tarihle aynı gün buna da şükür bak ben 50 gün de bir oldum geçen ay ya hiç takılma bacım demekki ii çalışıyo senin yumurtalıklarrrrrrr
hı bide 14 ekim demek istedin heralde ben ekledim ama 14 ekime ok????
saolsın canım sanada hayırlı iftarlar benimde adetime 9 gün kaldı gögüslerim şişti birde arada bir başım dönüyor acaba hamilemiyim diye kendimi alamıyorum ama benim kulaklarımda problem var oyüzdende başım dönebiliyor artık allaha kalmış birşey hayırlısı....
kızlar benim normal adet tarihim yarın ama benim yumoş ayın 29unda çatladı, o günden bugüne 18gün geçti dün test yaptım 18günlük bebiş çıkar normalde testte ama benim test negatif gögüslerim 10günden fazla oldu şiş,bugün kalçalarım da sızlıyo az biraz.pco var bende ondan gecikti dicem ama geçen ay duphaston kullandıktan sonra 6gün içinde adet olmuştum. bu ay ilaç biteli 10gün oluyor. anlayamıyorum. bana dua edin kızlarr. bi fikri olan varsa seslensiin lütfen
kızlar benim adetin gecikeli bugün 3. gün dayanamayıp test yaptım ama sonuç tek çizgi acaba erkenmi davrandım yanılma payı nasıl acaba bu testlerin bende hiç adet belirtisi yok bu ayda çok umutluydum acaba diorum yanlış olabilirmi bi umut
merabalar
yanılmıyorsam adet olacağın tarihten bi 10 gün sonra falan yapılan testler daha net bilgi veriyor
ilk günlerde kanındaki betaHCG seviyesi düşük olduğu için test negatif çıkaabiliyo
bikaç gün çinde adet olmazssan bi test daha yaptırırsın yada garantili bi test için kan testi yaptırırsın
kuzeni adeti geciktikten 1 hafta sonra kan testi yaptırdı doktorlar 15 gün geçtikten sonra test yapalım garantili bi sonuç olsun demişti
iyi akşamlar
kızlar benımde bugun 21.gunum progesteron tahlilim vardı ve sonuc 29.6 yanı klomen ıse yaramıs gecen ay 5.7 ydi cok mutluyum sımdı bhcg için gün sayıyorum
kızlar benim normal adet tarihim yarın ama benim yumoş ayın 29unda çatladı, o günden bugüne 18gün geçti dün test yaptım 18günlük bebiş çıkar normalde testte ama benim test negatif gögüslerim 10günden fazla oldu şiş,bugün kalçalarım da sızlıyo az biraz.pco var bende ondan gecikti dicem ama geçen ay duphaston kullandıktan sonra 6gün içinde adet olmuştum. bu ay ilaç biteli 10gün oluyor. anlayamıyorum. bana dua edin kızlarr. bi fikri olan varsa seslensiin lütfen
cicim şükürler olsun ki maşallah günü gününe oldun listedeki tarihle aynı gün buna da şükür bak ben 50 gün de bir oldum geçen ay ya hiç takılma bacım demekki ii çalışıyo senin yumurtalıklarrrrrrr
hı bide 14 ekim demek istedin heralde ben ekledim ama 14 ekime ok????
adet sancım başladı akşam üstü kesin adet olcam dedim ama tekrar sanıcı gitti. saolun arkdaşlar ilgilenip yorum yaptığınız için allah gönlünüze göre versin herkesin.
bende kullanıyorum klomen ama sonuç alamıyorum bu ay adet olunca tekrar doktora gidip klomen kullancam.bu son olacak.buda tutmazsa göbekten iğne yapılacak.
bende kullanıyorum klomen ama sonuç alamıyorum bu ay adet olunca tekrar doktora gidip klomen kullancam.bu son olacak.buda tutmazsa göbekten iğne yapılacak.
canım merhaba bende senle aynı durumdayım 2 ay klomen kullandım yumurtalar(2ay da sol da birer tane 19mm ken çatlattık) gayet ii büyüdü çatlatma iğnesiyle çatlattık ama sonuç alamadım ..
bende ekimde yani rmaazandan sonra tekrar dr a gidip göbekten iğnelere başlıcam daha çok yumurta oluyomuş e şans da artıyo tabiki bende pko var malesef ama dr yumurtluyosun sorun yok dedi.... iğneler pko da daha çok işe yarıyomuşşşş öle dedi dr
bakalım hayırlısı olsun inşallaha senin gerek kalmaz da bu ay hamiş kalırsınnnn
bende klomen kullandım bu ay 4 yumurtam v armış nurtopu gibi:) yarın pregnyl olcam bende bu ay olmazsa bir dahakş ay adet sonrası rahim filmi çektireceğim. dr. rahim filminden sonra çoğu kimse o ay hamile kalıyor dedi. yarından itibaren adet görene kadar gün aşırı ilişki dedi