burada herkese canım cicim diyen hatta yazdıklarınızı okudum cok duygulandım falan filan yazan bir arkadasın yine buradan bir arkadasın msnine yazdıgı seyleri ögrenince şoke oldum kıza neler demiş neler anlatamam sen kim hamilelik kim bile demiş düsünün artık nasıl moral bozucu laflar şok oldum kim oldugunu söylemeyecegim ama kızlar her güzel yazı yazanı içten söylüyor sanmayın oyuncu dolu artık bu topige yazmayacagım hepinize iyi günler biri dısında.... o kendini anlamıstır zaten
acıklamak istemedi cünkü o kadar tanınan biri ki sen bile konusuyorsun onunla canım bende acıklamam asla sadece bişi paylastım sizinle herkese güvenmeyin
arkadaşım sölediğin kişileri ve olayı biliorum. ama bnce sen tek taraflı dinlediğin için böle düşünüorum. diğer taraftanda dinlemeni tavsiye ederim. hayatta her zaman polyannacılık oynanmaz.Tabikii Rabbim bizlerden daha ii bilir hiç yumurta olmadanda Rabbim ol derse olur. fakat birazda gerçekci olmak lazım. ortada fol ve yumurta yokken de bu ay kesin hamile kalırım die düşünmenin anlamı yok. bahsettiğin arkadaş gerrçekci olup durumu anlatmış. haa yazışmaları bilemem ama belki üslubu sert olmuştur ama bende seninde buraya bu kadar sert şeyler yazmanı doğru bulmuyorum. bir daa bu topiğe yazmıcam diipte geri dönmende düşündürücü.