Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
selam kızlar doktordan geldim sağda iki solda iki yumurtam var:)) en büyüğü 16 mmmiş diğerleri 10 13 mm filan gayet iyi dedi dr yrn bidaha gidicem 19 mm olunca çatlatcaz dedi..
canımmmmmm inşş canım yaa,valla bugun rel gunum du olmadım hala yarında olmazsam yapım dıorum off bılmıorum galıba yapmaya bıle korkuorum eyvahedigeldismile
hoşbulduk.
adetimin 16. günü vuruldu ve 5 gün ilişki verdi doktorum
bugün 4.gün vedayanamayıp test yaptım pozitifti
ama kursağımda kaldı sevinemedim yani.
doktor beni yarın çağırmıştı normalde bakalım yarın gidicem neolucak acaba bilmiyorumkismile
Evet canım iğneden dolayı çift çizgi çıkabiliyor. İğneden 18 gün sonra falan (yani adet beklenilen tarihte) yaptığın test önemli.Sanırım biraz erken davranmışsın... Bende 2 kez aynı yanılgıya düştüm.
slm. 30 mayısta çatlama iğnesi vuruldum. buradakı yazılanlar gıbı benim çok fazla ağrım olmadı. normal adet sancım gibi bir ağrı oldu fakat cokta acı verıcı değildi. sadece hissetiriyordu ağrı kendini okadar. fakat normal karın ağrısı şeklinde yani midemin tam aldında ağrılarım oldu. sizce yumurta çatlaması olayı gerçekleşti mi? sağda ve solada 4er toplam 8 yumurtam oluşmuştu. beklenen olgunluğa ulaşınca vuruldum iğneyi. cevap verirseniz sevinirim..
canım müfredat konusunda çok haklısın katılıyorum sana
ama yazılıyı bu kadar geç yapmayı ben tercih ediorum
daa okulun kapanmasına 3 hafta var
erkenden yapınca çocuklar nasılsa herşey bitti havasına giriolar
ve okulda zapt olmuolar
o yüzden son yazılıyı olabildiğince geç yapıorum ben
ben matematik öğretmeniim canım yakın olsaydık çalıştırrdım oğluşunu
buarada iiki test yaptırmşım diorum unutuverdim inan
yoksa kendimi dinleyip duruodum
pek bi rahatım şimdi
canım yaaa ne güzel kızına adım adım yaklaşıosun
cicileri gelio ohh misss gibi
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
zeyhatı bende hatırlıorum maşallah okadar zaman olmuşmu yaaa
daaa yeni vermişti müjdesini
Rabbim kolay bi doğum nasip etsin inş.
canımm dinlen bugün biraz
kırmızıllarda gelmiş halsizliğin olur
benim kırmızılardan haber yok daaa
Öğretmenim canım beniiim. Evet sen de kendine göre haklısın.
Ama dediğim gibi çocukların çoğu zaten iki haftadır dershanelerde hızlandırılmış kurslarda. Ama okul da haklı kendine göre, ne zamana kadar sürecekse o zamana kadar ççocukları zaptetmek duruumundalar. Ben senin matematk öğretmeni olduğunu bilmiyordum bebişim. Matematik deyince öölee bi korku basıyor hala beni. sempatiksalakcinni
Test yapman iyi olmuş elbette, dedğin gibi aksi taktirde insan kendini sürekli dinliyoor.
ayyyyyyyyyy umutlum hiç güleceğim yoktu canım benim:roflol:sen kırmızılarının gelmemesinden şikayetçisin bende sürekli erken gelmesinden şikayetçiyim neye üzülsek neye şaşırsak bilmiyorum vallabilmiyorumkismile
senin durumundan haberdar etmene gerek yok gülüm kendimi nasıl takip ediyorsam senide öyle takip ediyorum:1hug:
selam kızlar doktordan geldim sağda iki solda iki yumurtam var:)) en büyüğü 16 mmmiş diğerleri 10 13 mm filan gayet iyi dedi dr yrn bidaha gidicem 19 mm olunca çatlatcaz dedi..
slm. 30 mayısta çatlama iğnesi vuruldum. buradakı yazılanlar gıbı benim çok fazla ağrım olmadı. normal adet sancım gibi bir ağrı oldu fakat cokta acı verıcı değildi. sadece hissetiriyordu ağrı kendini okadar. fakat normal karın ağrısı şeklinde yani midemin tam aldında ağrılarım oldu. sizce yumurta çatlaması olayı gerçekleşti mi? sağda ve solada 4er toplam 8 yumurtam oluşmuştu. beklenen olgunluğa ulaşınca vuruldum iğneyi. cevap verirseniz sevinirim..
canımmmmmm inşş canım yaa,valla bugun rel gunum du olmadım hala yarında olmazsam yapım dıorum off bılmıorum galıba yapmaya bıle korkuorum eyvahedigeldismile
merhaba asya-deniz herkesin vücuduna göre değişebiliyor canım mesela ben klomen kullandığım dönemlerde hiç hatırlamıyorum çok ağrım olduğunu kimindede çok ağrı oluyor yani bunlara takılma sen maaşallah birsürü yumurtan olmuş inş. bu ay hamiş kalırsın...
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak ********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMAAŞALLAH LıSTEMıZE
merhaba asya-deniz herkesin vücuduna göre değişebiliyor canım mesela ben klomen kullandığım dönemlerde hiç hatırlamıyorum çok ağrım olduğunu kimindede çok ağrı oluyor yani bunlara takılma sen maaşallah birsürü yumurtan olmuş inş. bu ay hamiş kalırsın...
Merhaba kızlar. Bende aranıza katılmak ıstıyorum. Bende 17 mayısta kolmen kullanmaya baŞladım. 27 mayısta ta Çatlatma ıĞnesı oldum. Beklmenmeye regl tarıhım 11 hazıran. NıŞŞ bu ay hamıle kalırım. ılk defa kullandım klomenı. Çok gÜzel bır ortam var. Umut oluyosunuz. TeŞekkÜrler.