• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım benim kendini hiç kötü hissetme
ben hep öleyim
bak eve gelince yaptıklarımı sayiim kendini ii hisset
yatağı topladım ama pijamalar dağınık
ordan banyoya girdim yerleri silliim die paspasları kaldırdım
ama sdece lavaboyu temziledim
yerler duruo
ordan mutfağa geçtim baktım kahvaltı masası duruo
dursun dedim kendime yemek ısıttım
yani bi iş nasıl yarım bırakılabilir bunu bnden daa ii kimse beceremez galbakaydirigubbakcemile3
onun içindir ki canım sen hiçç sıkma canını

Ayy sen çok yaşa emi :1: Allah seni tez zamanda anne yapsın kaydirigubbakcemile3
ilahi yaaa....

kızlar bugün başka birimde çalıştım pazartesi de ordayım geçmişi okumaya fırsatım yok umarım herkes iyidir ve hamişler vardır herkese iyi akşamlar

selam kızlar nasılsınız bakalım ben bugün rahatsızdım kasıklarımda bi batma vardı hiç böyle olmazdı ağrıdan kalkamadım şimdi iyiyim biraz sizleri merak ettim bi bakim dedim...

merhaba kızlar bu siteyi kullanmayı çok fazla bilmiyorum ama ögrenirim adım nur

hoşgeldin canım aramıza burası çok uğurlu ve çok güzel dostlukların olduğu herkesin birbirine destek olduğu süper biyer...sen kendinden bahset canım sanırım bebiş için sende uğraşıyorsun tez zamanda inş. anne olursun...

gunaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrra.s.
yaa kızlar bana akıl verın hala regl olmadım ben dr unla çarsamba gunu konustugumda bugun yarın bekle olmazsan cuma gel gorım demıstı,gıtsemmı yoksa pzt ye kadar beklesemmı karar veremedımbilmiyorumkismile

kuzum bekleme canım git doktora en azından bi baksın ona göre ilaç kullanırsın sonra kafan rahatlar canım...

slm kızlarr

ben bugun dr a gıttım odem cok var yıne tansıyonum dusmus 5 e gozumde sıyah sınekler ucuyordu mıdem bulanıyordu halım yoktu ayaklarım cok acıyordu dr um cagırdı gıttım bı suru test yaptı tuz ye dedı ama tansıyonuda olc dedı eger yukselırse hemen tuzu kes 1 hafta boyle takıp edelımm hıc ıs guc yapmak yok yemek bıle yapmayacaksın yatıp dınleneceksın dedı bende uyguluyorumm bırde kızım yıne bu hafta cok buyumuss :(( boyu 42 cm kılosuda 1850 olmus yanı bı haftada 4oo gr alıp 5 cm buyumuss dr cok hızlı dedı 10 gun takıp edecekk duzelmezsem bırkacgun hastaneye yatırıp oyle tedavı yapacakmıss bu kadar ödem normal degıl dedı :(( anlayacagınızz 10 gun yıne buralarda yokumm arada ugrar bakarım evde dınlenıyorumm bılgınız olsun dıye sızlerede haber verıyorumm gorusmek uzere hepınızı opuyorumm

sevdacım çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktor yat dediyse yat canım arada kendinle ilgili haber ver sadece aklımız sende kalmasın bitanem yavrunun vakti yaklaştıkça sabırsızlandı demekki ondan büyümeside hızlanmıştır kendine dikkat et canım hayırlısıyla sağlıkla yavruna kavuşacaksın inş.

Back
X