Ayyy Canım yazık sana ya. Bu halinle misafir mi ağırlayacaksın. Ben bu sağlam halimle yoruldum. Bi haftadır yatılı misafirim vardı. Sen yinede çok yorma kendini. Çağır birilerini yardım etsinler sana.slm kıslarrr
esemosum gulegule gıt gulegule gell ıyıce dınlen kafayı bosaltt bol bol bebıs calıss he canım yaa benım kız sabırsızz dr uma gıttım dun normal dedı dogum kanalına yerlesmıss 1 ay kadar orada kalacakmıss sancılarda yalancı dogum sancısıymıss rahım kendını hazırlıyormus merak etme erken dogurmayacaksın dedı bıraz ferahladıkk evet sultan ve ben burayı terk etmedıkk gercı su sıralar pek yazamıyorum pc basında oturunca ayaklarım asagıya sallandıgı ıcın cok sısıyorr sureklı uzatarak oturuyorumm kocam kıyamadı dun ıkea ya gıttık masa ve sandalye aldı sımdı rahatım ayaklarımı uzatarak pc basında durabılıyorumm ::))
bu aksam yemeklı ve yatılı mısafırlerım var kızlar sabahtann berı temızlık yapıyorumm ancak bıtırdımm sımdı de yemek olayına gırısecegımm ay ne pısırecegımıde bılmıyorumm( offf bırde bu kılolarla ter ıcınde kaldımm butun ısler bıtınce dus alıp kuafore gıdecegımm fon falan cektıreyımm gelen mısafırlerıde tanımıyorum esımın musterısı ıs yaptıgı fırmanın sahıbı ve esı bırde kızları varr baska sehırden gelecekler ustelık kadın o sehrın beledıye baskanıymıss ıyı agırlamam lazım ama gelın gorunkı ben hareket eedemıyorumm ay ne olacak bılmem
((
Yoksa Allah korusun gerçekten senin prenses erken gelecek.