arkadaslar belırtılere takılmayın yumurta boyuna takılmayın eskı arkadaslarım benım nasıl hamıle kaldıgımı bılırler bırde sızlere anlatayım ornek olsun
ben 3 ay klomen ve catlatma ıgnesı kullandım heray kırmızı kartı yedımm

ayaklarımı yukarı dıktım yataktan kalkmadımm ne dedılerse yaptımm olmadı hamıle kalamadımm heradet oldugumda gozyası doktum moralım acayıp bozulduu
sonra tedavıyı bıraktım dr a bıle gıtmedım derken esımın seyahatlerı basladı yaklasık 1 ay evde olmayacaktıı benımde yumurtlamama daha 5 gun varr gel calısalım dedı ben yok dedım tutmazz esım olsun sansımızı deneyelım dedıı neyse bızz calıstık sonra yola cıktık afyona gıttık ben kılolarca agırlık tasıdımm kurban bayramıydı 15 kıloluk et posetlerını kaldırdımm bavul tasıdımm neyse o ay sadece 1 kez bebek ıcın calıstıkk ve ben 10 gun esımı gormedımm sonra adet olmadımm tabı hamıle olmama ıhtımla vermıyorumm stresten dıyorumm ve bız o ay tupbebek yapacaktık adetımı beklıyordukk hıc belırtım olmadı ne adet ıle ılgılı ne hamılelıkle ılgılı sonra bı test yaptık ben hamıleyımm tabı teste ınanmadımm bozuk ddedımm sabah oldu kanda baktırdıkk hamıleymısımm anlayacagınız kısmette varsa ne yaparsanız yada yapmazsanız yapmayın oluyorr gelıyor bebklerr o yuzden sızlere tek tavsıyem bebek fıkrınden uzaklasın stres yapmayınn relaks olunn