Cnm bir şey yemeden sabah uyandığımda mide bulantısı oldu bende. Daha henüz bir şey yememiştimki
mmm cnm o zaman biraz daha bekle bakalım olmadı dr ararsın nane limon falan rahatlatabilir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bir şey yemeden sabah uyandığımda mide bulantısı oldu bende. Daha henüz bir şey yememiştimki
kıslar merhaba .nasılsınız?benım gecen ay gonaphene ı kullanırken kasıklarda agrı olmustu bu ay hıc bırsey yok.bugun 4.gunum yarın ılacım bıtıyor ama hıc agrı felan yok..acaba normal mı? agrı olmasımı ıyı yoksa olmaması mı bır bılgınız varmı?:çok üzgünüm:
adetimin 7.günü.adetim 5 gün sürüyor.gonalf kullanışımın da 3.günü..
yumurtlama testi yaptım.hep bir çizgi silik çıkıyordu.şimdi az evvel yaptım ,çok da beklemedim.1-1 buçuk dakika belki beklemişimdir. kesin sonuç için 5 dakika bekleyin diyor.ancak o silik çizgi de koyulaştı bu 1 dak içinde..:1shok:Bu kadar erken yumurtlamaya başlama ihtimalim olabilir mi kafamçokkarıştıfisfisfis
Kimse bir şey yazmayacak galiba:çok üzgünüm:
ben geldim.........
ne yapalım yaz geldi.misafirim vardı........
ÜSLUB cum.önce şunu bilmelisin.elbetteki yumurtlama denilen sol ve sağ yumurtalıklara doğru yolculuk,adet 7.ncü günde başlar.çok normaldir.bunu yakalamışsın.çok şanslısın.hiç kaçırma değerlendirmelisin......adet olduğumuz andan itibaren yumurtlama olayı start veriyor arkadaşlar............
buna inan önce ve kendinden emin ol....
hadi senin ve eşinin yanında olsun yaradan ........
benimde yumurtalarım 7.ncü günde hazır.....dr.dan tesbit bu.....kendi düşüncem değil.....
biliyorsun canım,bazı arkadaşlar yazıyor,bugün 22 .günüm yumurtam döllenmeye hazır diye.
bu bünyede senin bu şekilde..............
Sağol desteğin için tatlım:1hug:İnşallah ikimiz için de hayırlısı..coksekeriremsu
Peki çalışmaları hergün mü yapmak lazım yoksa bir gün yapıp bir gün ara vermek mi lazım?![]()
ayol semoşum......,
sen niye bu kadar uyuyakalıyorsun.....?
bende hiç olmaz.hiç uyuyamam..........bu huy mudur sende,yoksa hani daha önce pek olmazmıydı?
ha canım..........semoşşşş