Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

KIZLARRR MERHABA..CANLARIM SİZE HABER VERMEK İÇİN GEÇTİM KOMŞUNUN BİLGİSAYARINA,RİCA MİNNET HAVALE YAPICAM DİYE...HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİMM CANIM ARKADAŞLARIM,ŞİMDİ KUŞADASINDAYIM...UMARIM HERKES İYİDİR,VE DÖNDÜĞÜMDE BİSÜRÜ ARKADAŞIMIN GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIM.TATİLDEYİM AMA DUALARIM HALA SİZİNLE..
CANLARIMM SİZE VERECEK GÜZEL HABERLERİM OLSA KEŞKE AMA YOK..YİNE BENİM DURUMUM KOCA BİR SORU İŞARETİ..ADET OLMADIM..4 GÜNLÜK GECİKME VAR..BURAYA YAZDIĞIMIZ 15 TEMMUZU ASLINDA ÇATLAMADAN SONRA BEN YANLIŞ HESAPLAMIŞTIMYA,12SİNDE OLMALIYDIM..YOK ..KASIK AĞRISINDAN,BACAK AĞRISI OKADAR BELİRTİ AMA YOKK..OLMADIM..GÜNÜM GEÇMEDEN DURAMAYIP TEST YAPTIRDIM KAN TESTİ UFAK BİR POLİKLİNİĞE BURDA,NEGATİF DEDİLER..AMA ADETTE OLAMADIM..DOKTORUMU ARADIM,İZİNDEYMİŞ..KAFAMDA BİNLERCE SORU,YANİ TATİLDEYİMM LAFTA,BEYNİM OKADAR DOLU VE ÇOK ÜZGÜNÜM..YALVARIYORUM ALLAHA BARİ HASTALANAYIM ALLAHIM DİYE..ARTIK SOL TARAFTAKİ AĞRI YÜZÜNDEN BACAĞIMIN ÜSTÜNE BASAMIYORUM..KIZLAR KİST BÖYLE AĞRI YAPARMI..BENİM DOKTOR ÇATLADI DEDİ AMA İNANMAMIŞTIM BEN HATIRLIYOSANIZ..NEYSE KEŞKE İYİ HABERLER VEREBİLSEYDİM EN AZINDAN HASTALANDIM DİYE..NEYSE UZATMAYAYIM..ÇOK ÖZLEDİM SİZİ..ROSEM,KIRMIZIBEYAZ,SEMA,FUSFULU,BAŞAKK..HERKES..HEPİNİZİ..ALLAHA EMANET OLUN.DUALARIM SİZİNLE..SİZDE DUA EDİN OLURMU..ÖPTÜMMa.s.

kıslar merhaba .nasılsınız?benım gecen ay gonaphene ı kullanırken kasıklarda agrı olmustu bu ay hıc bırsey yok.bugun 4.gunum yarın ılacım bıtıyor ama hıc agrı felan yok..acaba normal mı? agrı olmasımı ıyı yoksa olmaması mı bır bılgınız varmı?:çok üzgünüm:

canım agrı için erken olabilir bende buay gonaphene kullandım ama sancılarım geç başladı ilaç bittikten 3 gün sonra başladı ve 3-4 gün sonra bitti ama çalışmalara devam ediyorum sende bırakma sakın devam et zannedersem seninde agrıların sonradan olacak olsun ama biz katlanırız demi arkadaşın.

adetimin 7.günü.adetim 5 gün sürüyor.gonalf kullanışımın da 3.günü..
yumurtlama testi yaptım.hep bir çizgi silik çıkıyordu.şimdi az evvel yaptım ,çok da beklemedim.1-1 buçuk dakika belki beklemişimdir. kesin sonuç için 5 dakika bekleyin diyor.ancak o silik çizgi de koyulaştı bu 1 dak içinde..:1shok:Bu kadar erken yumurtlamaya başlama ihtimalim olabilir mi kafamçokkarıştıfisfisfis

Kimse bir şey yazmayacak galiba:çok üzgünüm:

Kimse bir şey yazmayacak galiba:çok üzgünüm:

canım yumurtlama testleri hakkında bir bilgim yok hiç kullanmadım yardımcı olamıyorum sana ama bilen arkadaşlar vardır umarım tahminim bukadar erken yumurtlama olmaz heralde ilaçta adetin 5 günü başlıyoru 5 günde ilaç içiyoruz 2 gün sonrada kontrole gittigimizde anca büyümüşler oluyor artık adtin 14 filan sonra malum çalışma allah gönlüne göre versin canım. a.s.

selam kızlar
üslub canım bende hiç kullanmadığım için bişey diyemicem ama yumurtlamış olabilirsin
herşey mümkün canım, sen çalışmalara başla
zararından çok yararı olacaktır illa

benimde belim bugün çok ağırıyor, mide bulantılarım hala var 3 gün sonra rgl olmam gerek
hayırlısı....

ben geldim.........

ne yapalım yaz geldi.misafirim vardı........

ÜSLUB cum.önce şunu bilmelisin.elbetteki yumurtlama denilen sol ve sağ yumurtalıklara doğru yolculuk,adet 7.ncü günde başlar.çok normaldir.bunu yakalamışsın.çok şanslısın.hiç kaçırma değerlendirmelisin......adet olduğumuz andan itibaren yumurtlama olayı start veriyor arkadaşlar............

ben geldim.........

ne yapalım yaz geldi.misafirim vardı........

ÜSLUB cum.önce şunu bilmelisin.elbetteki yumurtlama denilen sol ve sağ yumurtalıklara doğru yolculuk,adet 7.ncü günde başlar.çok normaldir.bunu yakalamışsın.çok şanslısın.hiç kaçırma değerlendirmelisin......adet olduğumuz andan itibaren yumurtlama olayı start veriyor arkadaşlar............

Allahım inşallah yaaa inşallah öyledir:1rolleyes:

buna inan önce ve kendinden emin ol....
hadi senin ve eşinin yanında olsun yaradan ........
benimde yumurtalarım 7.ncü günde hazır.....dr.dan tesbit bu.....kendi düşüncem değil.....
biliyorsun canım,bazı arkadaşlar yazıyor,bugün 22 .günüm yumurtam döllenmeye hazır diye.
bu bünyede senin bu şekilde..............

buna inan önce ve kendinden emin ol....
hadi senin ve eşinin yanında olsun yaradan ........
benimde yumurtalarım 7.ncü günde hazır.....dr.dan tesbit bu.....kendi düşüncem değil.....
biliyorsun canım,bazı arkadaşlar yazıyor,bugün 22 .günüm yumurtam döllenmeye hazır diye.
bu bünyede senin bu şekilde..............

Sağol desteğin için tatlım:1hug:İnşallah ikimiz için de hayırlısı..coksekeriremsu
Peki çalışmaları hergün mü yapmak lazım yoksa bir gün yapıp bir gün ara vermek mi lazım?:utangac:

nasılsınız cicilerim iisiniz muhabbet kouylaşmış.ben yine koltukta sızmışım valla yarım saat kadar.maysicim yazmış canım ya inş hayırlısıolur hakkında.benim yumurtalarda 12günde hazırlardır.ama bu ay tutmazsa bende bu iğnlere geçcem arkadaşım nasıl yan etkileri varmı anlatırmısın biraz?????
kırmızı beyazcım misafirler eksik olmasın evvlerimizden de bana da 2günde bir muhakkak yemekli misafir geliyo.valla ne yapcam derdi olmasa başımla bereber ama sıkıntı çekiyom zaten sıcakta bişe yenmiyo.

Sağol desteğin için tatlım:1hug:İnşallah ikimiz için de hayırlısı..coksekeriremsu
Peki çalışmaları hergün mü yapmak lazım yoksa bir gün yapıp bir gün ara vermek mi lazım?:utangac:

bi gün var bi gün yok tatlım sperm kalitesi böyle daha ii oluyomuş.dr lar öle diyo....adetine 1 hafta kalaya kadar devammmm

ÜSLUB cum...en son eşinle ilişki tarihin önemli.3 günde bir atılım olmasını doktorlar salık veriyorlar...en güzeli yumurtlama başlangıcıyla gün aşırı.............
sperm ömrü o kadar..çoğu ölüyor.....ben dün gece adetim biter bitmez depoyu boşalttırdım.mecburen....
yenileme başlasın diye.......
ilişkin üzerinden 3 gün geçti mi ona bakalım......

16.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......(tatilde beklemede;)

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
OelfidaO......................................?*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::gonaphene:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?haberleşelim canlarım muckkkk

Son düzenleme:
ayol semoşum......,
sen niye bu kadar uyuyakalıyorsun.....?
bende hiç olmaz.hiç uyuyamam..........bu huy mudur sende,yoksa hani daha önce pek olmazmıydı?
ha canım..........semoşşşş

ayol semoşum......,
sen niye bu kadar uyuyakalıyorsun.....?
bende hiç olmaz.hiç uyuyamam..........bu huy mudur sende,yoksa hani daha önce pek olmazmıydı?
ha canım..........semoşşşş

yok canım ben uykuyu hiç sevmem normalde gündüz.ama dünle bugün elimde olmadan uyuyom ilaçtan desem ilaç bitiyo bugün ilk günler bile olmadı bu ay progestan uyku yapar ama ilk günlerde ne bilim sıcak yoruyo beni heralde tatlım ya.duş aldım şimdi daha iiyim ayıldım biraz. geçen ay olsa kesin hamişlikten derdim hahahaha ama bu ay yok hiç ondan deil.sıcaklardan artık düşünmüyorum takmıyorum takmicammmmm:1hug:Şeniz

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neyse kızlar ev çok sıcak ben terasa gidim kociş 4 oldu çağırıyo ok öptüm sizi cicilerim::::))))

SEMOŞ.cum ve arkadaşlarım.
bende bu akşamlık elveda diyorum sizlere..
ev işlerini yapmalıyım...birde başıma çok ağrı girdi yine....bilgisayar a bakarken bile göz yuvalarım acıyor......
randevum cuma doktorda.....
eğer ki tutmaz da yine adet olursam.....artık ilaç almıycam
direkt aşılamaya geçicem...ilaçlar dokunmaya başladı bana.........
sizler kıymetlisiniz,sizler akıllısınız...........elinizden her iş gelir bunu bilin kuvvetli olun.......

anam nolmuş kızlar yahu nerdesiniz 2nci sayfaya düşmüşüz ilk defa hadi toplanalımda yeniden yükselelim görünmicez anacım yoksa...şiiişşşştttt hepinizmi gittiniz ayollllll.ben gezdim geldim yoksunuzzzzzz

Back
X