kızlar şey sorcam ya
klomen kullanıldığı zaman çatlatma iğnesi olmadan erkenden yumurta kendisi çatlayabilir mi
ben cuma gidicem kontrole ama meraktan çıldırmak üzereyim:sm_confused:
Bazılarının yumurtaları kendiliğinden çatlayabiliyor canım. Benim doktorum pregnyl iğne verdi şimdiye kadar ama doktorun senin yumurtanı kontrol edecek ve çatlamadıysa iğne verecek. Sakın stres yapma, rahatla ve cumaya kadar da en azından gün aşırı çalışma yap. Ne olur ne olmaz, dimi ama kaydirigubbakcemile3.
canım hayırlısı olsun inşallah.. ben de rahim filmi istiyorum gelecek ay,ve bende kesinlikle anestezisiz yaptıramam ..
lokal galiba sadece belden aşağı uyuşuyo sen uyanık oluyosun ben öyle biliyorum:teselli:
Canlarım sakın önyargılı olmayın. Özelde son teknoloji ile çektirin anestezisiz, eğer pişman olursanız gelin bana hesap sorun. Anestezi için iğne yaptırmak daha çok canınızı yakar. Bu kadar kesin söylüyorum. İnşallah hiç korkmayın. Dün yaptırdım ondan biliyorum a.s
kızlar doktoru aradım sordum regl olunca ara ona göre rahim filmi çektiririz dedi ne olacak tam bende bilmiyorum ama doktoruma anestezili istiyorum dedim ben lokal anestezi yaparım o zman dedi nasıl oluyorki yani nasıl anestezi yapılıyor...bende bir kaç gün sonra kan testi yapacam sanırım bu gidişle.kafamdaki bu belirsizligi atmak istiyorum bir an önce. rabbim inş bu ay pozitif görmek nasip etsin.
Canım sakin ol, sen çok telaş yaptın bu ay. Belki döllenme geç olacak, belki kan testinde bile göremeyeceksin. Herşeyi oluruna bırak. Rahatla. Örgüye başlayalım biz seninle. Hadi örnek bulalım. Ne dersin?:1hug: