Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm arkadaşlar .. umarım hepiniz hamiş kalırsınız canlarım yaa.. bende bu ayın 20sinde klomene başlıyorum .. bende overlerde tembellik var dı birde kalitesiz oluyor.umarım müjdeli haberlerimizi paylaşırız..
arkadaşlar özel hastanede takip ve çatlatma yaptıranlar siz dr a ne kadar ödüyorsunuz.. benden 15 günlük takip ve çalatma için 250 ytl istendi .fiat konusundaasizlerdende bilgi almak istedim .. bana biraz fazla geldi çünkü bu fiat..

CANIM BEN EMEKLİ SANDIĞIYLA SÖZLEŞMELİ HASTANEYE GİDİORUM 40 MİLYON MUAYENE FARKI ÖDÜYORUM.BAŞKA DA PARAVERMİYORUM VALLA.Bİ AY DA 4 5 KERE GİDİYOM BAŞKA PARADA VERMİYOM BÖLE İŞTE.HEMDE SAMSUNDA YENİ TEMİZ VE İİ DOKTORLARIN OLDUĞU SADECE KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİ.BÖLE CANIM.SEN BENCE BİRAZ DAHA ARAŞTIR SAĞLIK SİGORTAN VARSAyasakkelime

18.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::..24TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......(tatilde beklemede;)
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::(AŞILAMAYA GEÇTİ)

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????
OelfidaO......................................?*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::gonaphene:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?hala haber yok noldu unuttunuz bizi...haberleşelim canlarım muckkkk

KIZLAR GÜNAYDINLAR HEPİNİZE ???
başakcım rüya tabirlerine bak istersen asker görmek ne demekmiş bende merak ettim şimdi????
ESRAKO anacım yoksun epeysir nasılsın bacım iimisin?nasıl gelişmeler seninde az kaldı dimi??
ben 20sini bekliyom hayırlısı

kıslar kahvaltımı yapıp geliyom ok????muccckkkkk

yanlış yazmışsın ama ben doğru okudum
2,mesajı yazmasan anlamicaktım valla :)))
hayırlı olsun tedavim canım, inşallah sonuç alırsın:1hug:

yas23 canım üzüleceğine sevin ki günün şaşmadı, düzensiliğin yok
adetler düzenli olunca tutma olasılığı daha fazla
benim düzensizdi bir ara bu 4,ayım olcak düzene gireli, o sebeple umutluyum
ancak herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı bebişlerimizin olması
geç olması mühim değil
sloganımız bu a.s. birgün bizde sevinç naaralrı atıcaz burdan:sm_cool: aynı böyle

sağol canım inşallah adet düzensizliği yok ama bakallım hayırlısı
inşallah hepimiz o sevinç naralarını atarız:lepi:

Merhaba arkadaşlar,
Beni de listeye yazın, 13 temmuz adetimin ilk günü. ve 2 gündür klomen kullanıyorum,
Ama ben çoookkkk heyecanlıyım yaaa, inanırmısınız akşama kadar jinekoloji ve gebelik bölümünde gidip geliyorum,
İnşallah olur yaa, klomen ve dopergin'di sanırım 2 ilaç verdi, 5 gün sabah akşam klomen, 5 gün ara ve tekrar 5 gün dopergin,,,
İnşallah en kısa sürede herkes bebeğini kucağına alır Yarabbim,,,

KIZLAR GÜNAYDINLAR HEPİNİZE ???
başakcım rüya tabirlerine bak istersen asker görmek ne demekmiş bende merak ettim şimdi????
ESRAKO anacım yoksun epeysir nasılsın bacım iimisin?nasıl gelişmeler seninde az kaldı dimi??
ben 20sini bekliyom hayırlısı

kıslar kahvaltımı yapıp geliyom ok????muccckkkkk

semacım selam,
valla benim bekleyeli bir sene oldu ara ara moralim çok bozuluyor buraya hiç girmiyorum sonra tekrar kendimi bir sekil buralarda forum okurken buluyorum. bu sayfaya yazacak çok seyim yok daha çok okuyorum çunku henuz klomen vs kullanmıyorum bu ay da olmazsa kullanmaya baslayacagım dolayısıyla bilgilerinizden yararlanmaya calısıyorum. kullanmaya basladıgım andan itibarende tecrubelerimi seve seve paylasırım. hele birde olumlu sonuç olursa insallah.

bir de birşey soracağım kızlar,
hamile kalmak için yastık konuluyormuş bel altına, ne kadar beklicez öyleee, 1 saat filan değildir diymi,
doktor ağzından söylenmiş birşey var mı acaba bu konuda,
cevaplarsanız çok memnun olurum,,,

kız sen tam adet olmadan ne diye ilaç alıyorusun :mymeka: belkide değildir kızdım sana :kızgın:

canım benim yaa kızma bana ama ben huyumu bilmezmiyim adet oldum sabaha karşı zaten, ağrım devam etti ancak şimdi iyiyim çok şükür

semacım senden ümitliyim anacım ümidim sana doğru kaydı hadi bakalım sevindir beni :dance::1hug: beni listeden çıkar ağustosa da Allah kerim şaştı ya tarihim bilemicem şimdi 17 - 20 arası olcak artıkın
maratona yeniden hazırlanıcam sıkı sıkı :lepi: zafer elbet birgün benimde olucak
:enbuyukkk::sm_cool:
SİZİ SEVİYORUM CANLARIIMM

hamile kalmak için yastık konuluyormuş bel altına, ne kadar beklicez öyleee, 1 saat filan değildir diymi,

cnm valla ben nette okudum 30-40 dakika beklemek yeterli yazıyo ama tabiki süreyi uzatıp kısaltmak sana kalmış....

**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......(tatilde beklemede;)
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::(AŞILAMAYA GEÇTİ)

loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUSTOS?????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::17 AĞUSTOS

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?hala haber yok noldu unuttunuz bizi...haberleşelim canlarım muckkkk

Son düzenleme:
ESLEMCİMdüzelttim arkadaşım.hadi hayırlısı allah tan bu ay sıkı çalış iç bırakma gün aşırı devam::))
valla benim göğüs uçlarım acıyo ilk defa bilmem sonuç ne olur.ilaçlardanda olabilir.benim bu gün 1 ay oldu.geçen ay 18indeydi.ama 20si yazdım 31 32 gün gibi oluyorum.bakalım beklicem hayırlısı allah tan

evet arkadasım benım doktorumda soyledı bana ınce bı yastık koy kalcanın altına belıne dogru 30 40 dakıka kalkma dedııı....cabalarımız bosa cıkmaz ınsallahhh

canım bende 1 saate yakıın duruyorum çünkü yumurtayla 1 saatte buluşabiliyolar işleri kolaylaşsın dimi zavallılarınnnn.dr um dedi banada

slm arkadaşlar .. umarım hepiniz hamiş kalırsınız canlarım yaa.. bende bu ayın 20sinde klomene başlıyorum .. bende overlerde tembellik var dı birde kalitesiz oluyor.umarım müjdeli haberlerimizi paylaşırız..
arkadaşlar özel hastanede takip ve çatlatma yaptıranlar siz dr a ne kadar ödüyorsunuz.. benden 15 günlük takip ve çalatma için 250 ytl istendi .fiat konusundaasizlerdende bilgi almak istedim .. bana biraz fazla geldi çünkü bu fiat..

Giznur ben İstanbul'dayım. Yumurta takibi için özel doktora muayeneye gidiyorum. Muayene ücreti 200 YTL. Çok iyi bir prof. muş arkadaşım önerdi. 2 çocuğunun da doğumunu o doktor yapmış ama bayağı tuzlu. Senin verdiğin fiyat hiç fena bir fiyat değil. Bu işler bayağı tuzlu yaaa.....

asistantrus cım nasılsın ciicim durumun nedir? vaalla allah bütçemize bereket versin.bayağı pahalı vallahi.ben özel bi kliniğe gidiyorum.muayene farkı veriyorum 40lira.fazla deil.yani.anaklinik ismi.sadece kadın doğum ve çocuk üstüne.valla kadın benim doktorum çok ilgili bilgil ama biraz kaba saba konuşuyo patavatsız diyelim.ama ayda 1 kez muayene ücreti veriyorum.bi dahada vermiyorum.kontrol diyorum geçiyorum.zaten dr da verme dedi...

valla her yerden hamiş haberi geliyo bugün yawww.valla geçen ay olsa kıskanıp hemen test yapıp ağlamaya başlamıştım.bu ay temkinliyim bakalım.hadi ya bizden de hamiş çıksın yok mu ayol şüphelenen bi test yapsın da bizim de hamişimiz olsunnnn

loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUSTOS?????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::17 AĞUSTOS

semoşcum adet belirtilerin yok degilmi canım ? malum tarih yaklaştı ayyy inşallah hamişsindir belirtin yoksa canım yapsana bir test valla senin yerine ben heycanlandım valla buay çıkmadan olsun birkaç hamişimiz demi ama

canlarım ben dikiş makinanın başına geçicem, pantolon dikicemde kendime
ilk defa tabii, bakalım inşallah beceririm
sonra görüşürüz öptm sizi

semoşcum adet belirtilerin yok degilmi canım ? malum tarih yaklaştı ayyy inşallah hamişsindir belirtin yoksa canım yapsana bir test valla senin yerine ben heycanlandım valla buay çıkmadan olsun birkaç hamişimiz demi ama

canım ya gögüs uçalrım elleyince acıyo.uykum var hala.progestan bitti ama bilmem neden?? başka da bişe yok canım bişe istemiyo midem hep bulanıyo çünkü glukofen içiyorum(bu arada şeker ilacı insülin direncini kırmak için hamiş olana kadar günde 2 tane berbat bi ilaç hiç bişe yedirmiyo hep kusuyorum.kilo verdim 4 kilo kadar) sanırım bi de rüyam var ondan başka belirti yokk.testi pazartesiden önce yapmam canım ben.günüm belli deil çıkmaz falan etkilenirim. hem yarın sınavım var.moralim bozulmasın.banka sınavı iş için yani.ondan zaten bişede kalmadı be başak beklicem aminimmmmm:içelim:

Back
X