Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ben 3 aydir bebek istiyorum 1 yil doğum kontrol hapi ile korundum...
26 yaşindayim....
Inşallah hayirlisi olur
canım daha cok yenıymısın..senın degerler ıyı masallah fazla zaman gecmeden hamıs kalırsın ınsallah.benımde fsh 8 lh 10..esımın degerlerı dusuktu cok sukur kecıboynuzu kürü sayesınde yukseldı..:nazar:
ınsallah agostusta hamıs patlaması olur..:teytey::dance:

Inşallah rozem inşallah ağustosta hepimiz hamiş kaliriz....
Sen polikistik overmisin canim..lh in fsh tan yüksek

Fsh değeri lh değerinden büyük olursa eğer polikistik over oluyomuş canim...
Allah hepimizin yardimcisi olsun

kıslar günaydın hepinize.....
ya açtım sayfayı ne güzel haber gördümm dıptııııssssssssss inşallah hamilesindir ama merak ettik ya yazıver sonucu.......

ya kızlar bu nasıl hastanedir böle !!!! bana negatif dedi ama değer yokmuşmuş bu ne yaaaaa!!! yok dış lab. göndereceklermiş o zaman kesin sonuç çıkacakmış valla asabım bozuldu senağlama saat 4 de arayacaklar 3 test yalanmı söylüyor yaaa öf ööööf senağlama

Ben klomene dün başladim kizlar...çok sik idrara çikiyorum bi ilgisi olabilir mi acaba............
Herşeyden şupe duyar hale geldim

ya kızlar bu nasıl hastanedir böle !!!! bana negatif dedi ama değer yokmuşmuş bu ne yaaaaa!!! yok dış lab. göndereceklermiş o zaman kesin sonuç çıkacakmış valla asabım bozuldu senağlama saat 4 de arayacaklar 3 test yalanmı söylüyor yaaa öf ööööf senağlama

o nasıl iş öle a şaşırdım kaldım.ne demekdeğer yok e paki nasıl anladılar olmadığını salakmıdırlar nedirler yahu canım çok mu uzak klinik gidip sen alsan sonuçlarııııııı???? için daha çok rahat ederrrrr:teselli:

eşim istemedi ama ptesi öglen yaptım negatifti sizi üzmmemek için söylemedim ama benim çıkmıyor güzelim ya dün alternatif tıpla ugraşan bir kimyagerle görüştüm hamile kalamamanın sebebi olarak spralden olabilir dedi spral kanalları tıkayarak spermlerin geçişini önlüyüyormuş 1 sene oldu çıkartalı ama tıkanma olabilir dedi uan lafın kısası canım bekliyeyim

Vallahi arkadaşım ben onu bunu bilmem eski nesil bize göre çok daha verimli imiş. Benim doktorumun sekreteri de öyle diyor. "Ne kadar çok bayan hamile kalmaya çalışıyor, biz zamanında (bayan 56 yaşına birisi) hiç ölçtürmeden, tarttırmadan tak tak hamile kalıyorduk, şimdiki gençler amma uğraşıyor" dedi. Anneme ben yumurta takibi yaptırıyorum hamile kalmak için dediğimde sen tavuk musun, ne gerek var yumurta takibine, yap bitir o işi hemen hamile kalırsın, biz hiç takip makip yaptırmadık, farkında olmadan hamile kaldık dedi. Bu arada annem kardeşime spralli iken hamile kalmış. Biz şimdi adamların spermini ölçüyoruz, eski zaman adamları spral mipral dinlememiş hamile bırakmış yaaaanniiiiiiii...... Heralde bu yediğimiz hormonlu gıdalarda, çevre kirliliğinden doğurganlıklar azaldı. Ben buna bağlıyorum.

o nasıl iş öle a şaşırdım kaldım.ne demekdeğer yok e paki nasıl anladılar olmadığını salakmıdırlar nedirler yahu canım çok mu uzak klinik gidip sen alsan sonuçlarııııııı???? için daha çok rahat ederrrrr:teselli:

bacım ne halt yediler bende anlamadımki 4 de arayacaz dediler bana. ellerinde değer yok. idrarda gebelik testi gibi kandamı yapılar ne anlamadım :kızgın:

dıptıscım sen başka biryere daha yaptır bence sağlık ocağına falan 3 testte 2 çizgi var bence hamilesin ama dediğim gibi biryere daha git...

beyaz melek cnm sen o belirtilere fazla kafanı takma ağrı yapabiliyo söylemiştim sana mide bulantısıda yapıyo bazılarında bende yapmamıştı ama ağrım olmuştu....

Back
X