Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

iiyim canım bu aralar gezmektan fırsat bulup takılamıyom sen nasılsın ii misin ben temmuzu da boş geçtim:1hug:

canım benim bak tabiki keyfine.ilaca mı ara verdiniz.bu arada bende çok iyiyim.kafaya takmamaya çalışıyorum.adetimede az kaldı

boş geçtim deyince ilacı bıraktın zannettim.bugün kafa dağınık demekki.sende ağustosta göbüşünü bebişle doldurursun

Ben 4 aydır klomen kullanıyorum.Su ana kadar işime yaramadı Klomen kullanıp hamile kalanlar var mı?Daha ne kadar içmem lazım bu ilacı bilen var mı?

Ben 4 aydır klomen kullanıyorum.Su ana kadar işime yaramadı Klomen kullanıp hamile kalanlar var mı?Daha ne kadar içmem lazım bu ilacı bilen var mı?

aramıza hoş geldin canım ben 2 ay klomen buayda gonaphene kullandım adetime 2 yada 3 gün var ama bende sonuç alamadım gibi klomele hamile kalan arkadşlarımız var inşallah sende onlardan olursun

hayır canım yeterince büyüyemiyorlar ne yazık ki:sm_confused:. rahim filmim temiz çıktı çok şükür,dr klomen kullan dedi, bugün 2.gün. biraz biraz kasıklarımın dolgunlaştığını hissediyorum, psikolojik mi bilmem artıkfisfisfis. klomen kullanarak hamile kalabilenleri öğrendiğime de çok sevindim, bi umut işte... Peki bu karışımı böyle ilaç kullanırken tüketebilir miyiz?

canım ben gecen ay ılacla bırlıkte almıstım yumoslar gayet ıyıydı.bu ay korktum belkı cok buyur dıye cok fazla yemedım bu seferde kucuk kalmıslar..ya acıkcası yumurtların durumuna gore corek otu yemek daha ıyı..yerimseniben

teşekkür ederim kızlar bugün benim 19. günüm acaba su cörekotlu karışımı yapıp yesem mi
ben 33 günde bir regl oluyorum klomen içtiğimden beri 20. günden sonra yenmemli diyorlar da

teşekkür ederim kızlar bugün benim 19. günüm acaba su cörekotlu karışımı yapıp yesem mi
ben 33 günde bir regl oluyorum klomen içtiğimden beri 20. günden sonra yenmemli diyorlar da

canım bıraz corek otuna baslamak ıcın 19.gun bıraz gec..yınede sen bılırsın ama bu ay baslama bence..

günaydın kızlar sayfamız 2 sayfaya düşümü bari ben kurtarıyım dedim sayfamız göz önünde olsun şafak 2 kızlar jeyyar

canım benim anca 20. gün 21 mm olmuştu. hemen karamsarlığa kapılma baz bünyeler ilaca geç cevap veriyor.

kızlar listeden silin beni adet oldum senağlama zaten ağustosda kist eritmeye çalışacağımdan tekrar yazmanıza gerek yok :a015:

dıptıs ya sen bu ay ilk kez ilac kullandın ve hemen kist mi olustu sende ??
üdaha once hiç kullanmısmıydın bu yumurta gelistirci ilaclardan ? ya da geçmiste kist hikayen varmıydı ?

gunaydın herkese

bugun adet gunum ama dun yaptıgım test her zamanki gibi tek cizgi idi hiç umudum yok tek umudum hep basım agrır adete birkaç gun kala mutlaka ilacsız geçmez korkunç olur ve sivilcem mutlaka çıkar onlar yok bu ay ama çogu kisinin adetten birkaç gun once bile silikte olsa birseler çıkıyor o yuzdenhic umudum yok olsa silik de olsa çıkardı diyorum
bakalım yinede adet olana kadar az da olsa umut var .

dıpdıs daha iyimisin bugun ?
kist agrı yapıyor olabilir .

basak senin iki gunun var sanırım varmı adet belirtisi ?

canım ben gecen ay ılacla bırlıkte almıstım yumoslar gayet ıyıydı.bu ay korktum belkı cok buyur dıye cok fazla yemedım bu seferde kucuk kalmıslar..ya acıkcası yumurtların durumuna gore corek otu yemek daha ıyı..yerimseniben

Rosemcim çok teşekkür ederim açıklamaların için. Ben de dün internette aradım bununla ilgili bişeyler, hemen hemen hepsi bu karışımın bağışıklık sistemini güçlendirmek amacıyla kullanıldığını söylüyor, ayrıca yumoşlara da iyi geldiğini duymak güzel a.s
İnşallah klomen tedavisinden sonuç alırız, çoğul gebelik mümkün galiba bi de. benim dr klomen sonrası muayeneyede çağırmadı sadece iç, sonra da 21. gün progesterona baktır bana faksla dedi CADIARZU. Yani kafam çok karışık anlayacağın... Herkese bol şans, stressiz günler a.s.

günaydin canlarim........
Ben kismen daha iyiyim bu gün 4. Klomenimi içtim...........
Yarin son klomeni içeceğim bakalim ne olcak...
Sali günü kontrolüm var bakalim yumoşçuklar kaç mm olmuşlar.
Umutlu mu olsam umutsuzmu olsam bilemedim

Rosemcim çok teşekkür ederim açıklamaların için. Ben de dün internette aradım bununla ilgili bişeyler, hemen hemen hepsi bu karışımın bağışıklık sistemini güçlendirmek amacıyla kullanıldığını söylüyor, ayrıca yumoşlara da iyi geldiğini duymak güzel a.s
İnşallah klomen tedavisinden sonuç alırız, çoğul gebelik mümkün galiba bi de. benim dr klomen sonrası muayeneyede çağırmadı sadece iç, sonra da 21. gün progesterona baktır bana faksla dedi CADIARZU. Yani kafam çok karışık anlayacağın... Herkese bol şans, stressiz günler a.s.

canım sen bulundugun sehrın dısındamı doktora gıdıyorsun?
bende gecen ay ankaraya gıtmıstım banada doktorum adetın 10 yada 11.gunu estradıola baktır dedı.baktırdım yumurta gelısmıs dedı kendlıgınden catlar dedı..ama o ay olmadı adet oldum..sımdı bu ay baska doktora gıdıyorum.bulundugum sehırde o hormon testlerıyle bakmıyor vajınal ultrason yaptı ve boylarını olctu..aslında en mantıklısı ultrason ama baska sehırdeysen progesterona bakılıpta yonlendırme yapabılır doktorun endıselenme..ama ıcın rahat etmıyecekse baska bır doktora gıdıp muayene olabılırsın 14.gun gıdebılırsın..:CüvCüv:

Back
X