Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba semacım nasılsın?
iiyim canım bu aralar gezmektan fırsat bulup takılamıyom sen nasılsın ii misin ben temmuzu da boş geçtim:1hug:
Ben 4 aydır klomen kullanıyorum.Su ana kadar işime yaramadı Klomen kullanıp hamile kalanlar var mı?Daha ne kadar içmem lazım bu ilacı bilen var mı?
hayır canım yeterince büyüyemiyorlar ne yazık ki:sm_confused:. rahim filmim temiz çıktı çok şükür,dr klomen kullan dedi, bugün 2.gün. biraz biraz kasıklarımın dolgunlaştığını hissediyorum, psikolojik mi bilmem artıkfisfisfis. klomen kullanarak hamile kalabilenleri öğrendiğime de çok sevindim, bi umut işte... Peki bu karışımı böyle ilaç kullanırken tüketebilir miyiz?
teşekkür ederim kızlar bugün benim 19. günüm acaba su cörekotlu karışımı yapıp yesem mi
ben 33 günde bir regl oluyorum klomen içtiğimden beri 20. günden sonra yenmemli diyorlar da
canım benim anca 20. gün 21 mm olmuştu. hemen karamsarlığa kapılma baz bünyeler ilaca geç cevap veriyor.
kızlar listeden silin beni adet oldum senağlama zaten ağustosda kist eritmeye çalışacağımdan tekrar yazmanıza gerek yok :a015:
canım ben gecen ay ılacla bırlıkte almıstım yumoslar gayet ıyıydı.bu ay korktum belkı cok buyur dıye cok fazla yemedım bu seferde kucuk kalmıslar..ya acıkcası yumurtların durumuna gore corek otu yemek daha ıyı..yerimseniben
Rosemcim çok teşekkür ederim açıklamaların için. Ben de dün internette aradım bununla ilgili bişeyler, hemen hemen hepsi bu karışımın bağışıklık sistemini güçlendirmek amacıyla kullanıldığını söylüyor, ayrıca yumoşlara da iyi geldiğini duymak güzel a.s
İnşallah klomen tedavisinden sonuç alırız, çoğul gebelik mümkün galiba bi de. benim dr klomen sonrası muayeneyede çağırmadı sadece iç, sonra da 21. gün progesterona baktır bana faksla dedi CADIARZU. Yani kafam çok karışık anlayacağın... Herkese bol şans, stressiz günler a.s.
siz klomeni kaç gün ve günde kaç tane kullandiniz