selam kıslar.uzuuun bi aradan sonra nihayet burdayım.ben buranın eskilerindenim.2 düşüğüm olmuştu.ilk düşüğüme klomenle hamiş kalmıştım.bebiş isteyen arkadaşlarıma RABBİM tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşşş..umudunuzu asla kaybetmeyin kıslar..
kıslar kan pıhtılaşmasından dolayı iğne ve coraspin kullanıyordum.dr 35 haftalıkken hapı kesti,şubat sonuda iğneleri.tabii 11 mart'ta doğum yapmam gerekiyordu,iğneleri kesince bebek,vurulursamsa ben riske giriyormuşum.bu sebepten dolayı 3 mart'ta sezeryanla doğum yaptım.3900 gr,52 cm boyunda,Serkan'ımı kucağıma aldım.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN sağlığımız yerinde,daha önceki doğumlarım normaldi,bence normali her zaman daha iyi,tabii herhangi bi sorun olmadığı sürece.şu an tek problemim göğüs başı çatlaklarım.bebeğimi emzirirken acıdan ağlıyorum,artık kan geliyor ne yapacam şaşırdım.biraz fazla yazdım başınızı ağrıttım kusura bakmayın kıslar..tekrar söylüyorum umudunuzu asla kaybermeyin çalışmalara tam gaz devam...
bu arada listeyi düzenleyen arkadaşım,benide doğum yaptı diye eklermisin bacım...