• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ıyıyız canım ne olsun evde yalnızız kahvaltı yapıyoruz gelll
carsıya cıkacagım bugun o yuzden topıge erken gırıp bır bakayım nasıllar dedım
aksam kocısım gelıyorr hazırlık yaparım yemek falan yarında gorumcem gelecek onun ıcınde bırseyler hazırlarımm hhaftasonu topıge gırmeye vakıt kalmazz cumartesıde bebege alısverıse gıdecegızzz

Afiyet bal şeker ossuun datluum. Yarassıın yafrularımaa. cokacimcoook
Aslında ben yarın gelsem daha iyi olur. Kimbilir neler yaparsın şimdi sen görümcene.
Geçen akşam sütlaç yapıyorum, 26 kaşık şeker sayarken eşim gördü. Allah Allah neden işkence ediyorsun kendine, daha büyük birşeyle ölçesen diyor. Sen anlamazsın dedim, Sevdamın tarifi böylee:roflol:

Afiyet bal şeker ossuun datluum. Yarassıın yafrularımaa. cokacimcoook
Aslında ben yarın gelsem daha iyi olur. Kimbilir neler yaparsın şimdi sen görümcene.
Geçen akşam sütlaç yapıyorum, 26 kaşık şeker sayarken eşim gördü. Allah Allah neden işkence ediyorsun kendine, daha büyük birşeyle ölçesen diyor. Sen anlamazsın dedim, Sevdamın tarifi böylee:roflol:

guzel oldumu pekııı :)))

yok kız pek bırsey yapmayacagımm evde ne varsa onlar karnıyarık ve bulgur pılavı sever bırde pasta onları yaparım ekstra bırsey yapmayacagım gorumcem ıyıdır benımm guzel anlasırız zaten aynı yasıtızzz

ayyyyyyy negüzel keşke benimde öylegörümcem olsa görümcem bizi ayırmak için elinden geleni yaptı ama kendisi kaybetti eşim görüşmüyor onlarla kaynanamda aynısını yaptı eşim gitmiyor kaynanama sadece telefonla görüşüyor evim kaynanama 600 metre görümcem 1 km ötede

guzel oldumu pekııı :)))

yok kız pek bırsey yapmayacagımm evde ne varsa onlar karnıyarık ve bulgur pılavı sever bırde pasta onları yaparım ekstra bırsey yapmayacagım gorumcem ıyıdır benımm guzel anlasırız zaten aynı yasıtızzz

Ooo olmaz mı? Zaten ilk kez yapmıyorum senin tarifini daha önce de yapmıştım ama eşim görmemişti yaparken. Zaten senin görümcenle anlaşamayacağını hiç düşünemiyorum nedense. Yüzü güzel, kalbi güzel arkadaşım beniim. Benim görümcem çok soğuktur. Üstüne üstlük dedikoducudur. Bana gelir annesini anlatır, annesine gider beni anlatır. Amaann bi tuhaf işte.
Sen yine de fazla yorma kendini. Zaten bunu eşin de görümcen de istemez.

günaydın kızlaaar

ben kaçaktım geldim:) geçmişi okumadım, bi süre bu konulardan uzak kalmak iyi geldi, bu arada uzak da kalmadım aslında, yazın tüp bebege gitmeye karar verdik, ankarayı arastırdım, nisan sonu mayıs bası gibi ön kontrole gidicem, haziran temmuzda da yaptırcaz nasip olursa, inşallah o zamana kadar dogal yolla olur, olmazsa da tüpte ilk denemede sonuc alırız inşallah

yeni hamişler var mı? gedikli hamişlerimiz nasıllar?

umudunu yitirmeyen kızlar siz nasılsınız?

selam kızlar... nasılsınız? bugün 12. günüm... kendimi rahatlatmak için bi test yaptım. 2. çizgim silik çıktı. ama biliyorum ki bu ilaçtan kaynaklı da olabilir. 2 gün sonra tekrar deneyeceğim. Şimdilik hevesimi körelttim. :))

selam kızlar... nasılsınız? bugün 12. günüm... kendimi rahatlatmak için bi test yaptım. 2. çizgim silik çıktı. ama biliyorum ki bu ilaçtan kaynaklı da olabilir. 2 gün sonra tekrar deneyeceğim. Şimdilik hevesimi körelttim. :))

hadiii bakalım inşşaaalllaahhhhhhhhh.geçsin günler geçsin,kırmızılar gelmesin.ama sen yinede olumsuz olacakmış gibi düşün.hayal kırıklığı yaşamanı istemem.bende yaşadım çünkü,2. çizgi çok silikti.bekledim 2 gün sonra bidaha yaptım bu defa hiçbişey çıkmadı,çok ümitlenip çok üzülmüştüm canım o yüzden sen bu 2 gün kafanı dağıt,fazla düşünme.inşallah hayırlı haber olur da verirsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlaaar

ben kaçaktım geldim:) geçmişi okumadım, bi süre bu konulardan uzak kalmak iyi geldi, bu arada uzak da kalmadım aslında, yazın tüp bebege gitmeye karar verdik, ankarayı arastırdım, nisan sonu mayıs bası gibi ön kontrole gidicem, haziran temmuzda da yaptırcaz nasip olursa, inşallah o zamana kadar dogal yolla olur, olmazsa da tüpte ilk denemede sonuc alırız inşallah

hoşşggeeeellddiiiinn,nerelerdesin,seni sorup durduk.yazdıklarını okuyunca keyfin yerindeymiş gibi hissettim.inşallah hepte yerinde olur.kafa dağıtmana sevindim.umarım tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebişin.hakkında hayırlısı canımmmmm...opuyorumnanaktan

günaydın kızlaaar

Kaçak hoşgeldin. :teselli:
Bi daha kaçma sakın haa. Özlettin kendini. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamişkalırsın güzelim.

sanada günaayyddınnnnn.hoş geldin canım.opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım.nasılsınız bakalım? ayy benim işlerim var yapmam gereken ama canımda istemiyor.kuaförede gitmek lazım akşam 18 mart için bir yyere davetliyiz ama onuda canım istemiyor.bide ip alcam bugün inşallah oğluşuma battaniye örmeye başlıcam inşallah.

Hevesini aldıysan ne mutlu sana güzelim. İnşallah 2 gün sonra da sahici ikinci çizgiyi görürsün inşallahh.
günaydın herkeslereee...
Hoşgeldin civcivim nasılsın

Back
X