Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benım ınternet kopuyor arada dusuyorumm ben sımdı kuafore gıdıyorummm donunce gorusuruzzz
oohhhhh tabi kocacın geliyo git kuaförlere canımmm.biz buralardayız çabuk gel özletme.bayanssulusmile
hadiii bakalım inşşaaalllaahhhhhhhhh.geçsin günler geçsin,kırmızılar gelmesin.ama sen yinede olumsuz olacakmış gibi düşün.hayal kırıklığı yaşamanı istemem.bende yaşadım çünkü,2. çizgi çok silikti.bekledim 2 gün sonra bidaha yaptım bu defa hiçbişey çıkmadı,çok ümitlenip çok üzülmüştüm canım o yüzden sen bu 2 gün kafanı dağıt,fazla düşünme.inşallah hayırlı haber olur da verirsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Hevesini aldıysan ne mutlu sana güzelim. İnşallah 2 gün sonra da sahici ikinci çizgiyi görürsün inşallahh.
kızlar bn adet oldum zaten hiç umudum yoktu bu ay rahim incelmişti ama iste insan iştemesede umut ediyomus gizli gizli bu ay klomnde kulanamıycam yaza kadar nadastayım yani![]()
kızlar bn adet oldum zaten hiç umudum yoktu bu ay rahim incelmişti ama iste insan iştemesede umut ediyomus gizli gizli bu ay klomnde kulanamıycam yaza kadar nadastayım yani![]()
Allah iyilik versin canım. Ben iyi sayılmam. Hala adet olmadım çünkü. Doktor yine ilaç verdi, doğum kontrol hapı. O bitince, adet olunca ve ikinci günü olduğunda bazı tahlilleri yaptırıp gelirsin dedi. Yılan hikayesine döndü yani benim işim.iyim canım saolasın sen nasılsın?
E haydi git bakalım daha bi güzelleş bacıım.kızlar benım ınternet kopuyor arada dusuyorumm ben sımdı kuafore gıdıyorummm donunce gorusuruzzz
Allah iyilik versin canım. Ben iyi sayılmam. Hala adet olmadım çünkü. Doktor yine ilaç verdi, doğum kontrol hapı. O bitince, adet olunca ve ikinci günü olduğunda bazı tahlilleri yaptırıp gelirsin dedi. Yılan hikayesine döndü yani benim işim.
E haydi git bakalım daha bi güzelleş bacıım.
merhaba arkadaşlar nasılsınız inşallah iyisinizdir ben sık giremiyorum ama yazdıklarınızı hergün okuyorum doktorlarla kavgalardayım git aldır çocuğu diyolar şeker hastası olduğum için bende şeker hastası olrak çocuk düşünen bir benmiyim diyorum yani anlıyacağınız doktorlarla başım dertte bırakmıyorlar hamileliğimin tadını çıkarayım
merhaba arkadaşlar işlerim yoğun olduğu için yazamıyorum sizlere topiğe girip okuyup çıkıyorum svdacım demişsin ya hamile olanlar çekip gidiyor diye ben burdayım bilesin
Ben adetİme 5 gÜn kala kanda ÖĞrendİm canım hamİlelİĞİmİ baktır derİm
çok teşekkür ederim tatlım,hayır klomene ara vermiştim bi baktım hamişim..canım tebrik ederim allah analı babalı etsin darısıda bütün isteyenlerin başına... klomenmi kullandın bu hamileliginde..
canımmm çok sağolasın,RABBİM tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah..Oooo demek bebiş geldi haa. Analı babalı büyüsün Mehtapçığım. Ömrü uzun olsun inşallah.
amin canım,seninde gözünaydın hayırlısıyla tek avazda kurtulmanı nasip etsin Rabbim inşşş..sevdacım men sana tüstüm,listede benim bebişime hoşgeldin serkan bebek yazmamışsın,birde 3 mart olarak değiştirirmisin gülüm..gunaydın canım hayırlı olsun ben senı hatırlıyorum eskılerden ılk uye olduugumda sen hamıleydın ve balsurat ıle konusuyordun bebebgın ıns saglıkla buyur annesıne babasına hayırlı evlat olur tekrar gozunaydın ıkınızıde operım
amin bitanem,evet telaşlı günlerim geçti,şimdi tatlı telaşlar başladı,senin bebişinde hayırlı olsun canım.inşş sağlıklı hamişlikler geçirir hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini..hoşgeldin canım..bebişini kucağına almışsın çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün canım... o telaşlı günlerin geçti gitti işte inş. hamiş arkadaşlarda hayırlısıyla sağlıkla senin gibi bebişlerine kavuşur..
canım sıkma canını aynı moral bozukluğu ve stresi tüm hamişler yaşıyo,mesela ben hala doğum yaptığım halde yaşıyorum.moral sıfır psikoloji bozuk,az biryerden ağlıyorum,herşeyi kafama takıyorum ama hepsi düzelir yeterki sabırlı olalım..umutlum sizlerin yanında biraz daha rahatlıyorum...iyi olmaya zorluyorum kendimi gündüz ruh gibiyim gece 5-6 ya kadar ağlıyorum ancak hava aydınlanınca uyuyabiliyorum pskolojim çok kötü oldu kendimi çok garip hissediyorum biliyorum bu günlerde geçecek ama inş. çabuk geçer ALLAH ımdan sürekli sabır istiyorum şükürler olsunki veriyor yoksa eminim ben dahada kötü olurdum...
canım hamile olduğumu duyduğumda bırakmıştım hiç içmiyordum ama şimdi içmeden duramıyorum toparlanınca tekrar bırakacam inş.hamilelikte 2,5 kilo almıştım 5 günde 3kilo verdim ne olur hepiniz bana dua edin şu durumdan bi an önce kurtulmak istiyorumsenağlama