Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
balsurat hamiş miiiiiiiiiiiiiiiiii
ay çok sevndim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben neden listede yokum kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım ne yaptın sen öyle yaaa.. Hala kırmızılar gelmedi ve hala hamileliğin şüpheli değil mi? ve sen perde asmaktan halı yıkamaktan bahsediyorsun... klava: bak kızarım ama
Arkadaşlar Herkese merhaba...
Çok uzun zamandır yazamadığımı biliyorum... anlayış göstereceğinizede... Görüşmeyeli güzel haberler ve yeni kalıtılan çok arkadaşımız olmuş.... Herkese hayırlı olsun...
Ben görüşemediğimz zaman diliminde ne yaptım... Ayın 13 de 2.aşılamam oldu... umarım haftaya bu gün iyi kaberler verebilirim. her nekadar ümidlenmek istemesemde içim kıpır kıpır bakalım bu hafta nasıl geçicek...
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak
İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LİSTESİ
JALE33...........................12 MART
FERYAD.........................15 MART
LELOS............................15 MART
DİSİKUS.........................16 MART
RUFEYDESERRA...........20 MART
SUER.............................24 MART
CETREFILLI................... 25 MART
MELOCUM.....................26 MART
BEKLEYİS.....................28 MART
AYGULERXXX................28 MART
OZGEOZGE....................
ZEYNO1981....................
AYSİMA04......................
UHDE.............................
KUKULETA09..................
SAZİYE19........................
TOLUNAY.......................
UMUTLU22...................
GYSHNKY....................
İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
NİSAN AYI LİSTESİ
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****MAAŞALLAH LİSTEMİZE
balsurat hamiş miiiiiiiiiiiiiiiiii
ay çok sevndim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben neden listede yokum kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Arkadaşlar Herkese merhaba...
Çok uzun zamandır yazamadığımı biliyorum... anlayış göstereceğinizede... Görüşmeyeli güzel haberler ve yeni kalıtılan çok arkadaşımız olmuş.... Herkese hayırlı olsun...
Ben görüşemediğimz zaman diliminde ne yaptım... Ayın 13 de 2.aşılamam oldu... umarım haftaya bu gün iyi kaberler verebilirim. her nekadar ümidlenmek istemesemde içim kıpır kıpır bakalım bu hafta nasıl geçicek...
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli alminasım ooo epeyce eşya almışsın sen bizimde şu cinsiyetimiz bi belli olsa da bizde alsak gece sürekli ağrıyla uyandım arkadaşlar dönerken bile zorlandım doktorumlada görüşemedim sabah yakalayamadım onu 2 tane ameliyatı varmış artık öğleden sonraya görüşeceğim
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli alminasım ooo epeyce eşya almışsın sen bizimde şu cinsiyetimiz bi belli olsa da bizde alsak gece sürekli ağrıyla uyandım arkadaşlar dönerken bile zorlandım doktorumlada görüşemedim sabah yakalayamadım onu 2 tane ameliyatı varmış artık öğleden sonraya görüşeceğim
gunaydın sultancım hosgeldın nasılsın agrıların varmısss benımde oluyor ozellıkle kasıklarımda dr uma sordugumda rahım genıslıyor uzuyor kaslarında agrı oluyor merak etme dedı bırde benım bacaklarıma cok kramp gırıyorrr hıc yatamıyorumm ( ben bebegı sag tarafımda tasıyorum saga donup yatsamm ıstemıyor rahatsız oluyor tekmelıyorr sureklı sırt ustu yatamıyorumm bebege kan gıtmıyormus zorlanıyormus senınde bılgın olsun hep soluma donuk yatıyorum o zamanda kolum omzum elım bacagım hep uyusuyorr cok rahatsız bır durumm ustelık bırkac ay sonra durum dahada zorlasacak bu zamanlar ıyıgunlerımızz son aylarımızda neler olacakk bakalımm nasıl donecegızz soldan sagaaa dusundukce ınsan korkuyorr
evet sultancımm epey esya aldımm ıvır zıvır ıhtıyacım kalmadı sadece mama sandalyesı kaldı bırde kıyafetlerr alınacakk ılerıde havalar daha sıcak olacak ve ben agırlasacagım hareket kabılıyetım kısıtlanacak o nedenle ben alısverısı bıraz erken yaptımm darısı herkesın basınaaa
merhaba arkadaşlar ben çok yorgunum ev işleri bitti perdeleri yıkadım halıları sildim camları sildim evimi dip köşe temizledim ohhhhh evim mis gibi oldu içim rahatladı valla şimdi de yemek yapacağım bugün ne yemek yaptınız kopya çekyim sizden