• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

neden kimse cevap vermiyor?

canım klomenmi kullandın sen,çatlama iğnesi vermedimi drun.normalde yumurta takibi yapması ve belli bir olgunluğa geldidemi kendiliğinden çatlamaya bırakmadıysa iğne vurduyolar.benim 17ml olmuştu git iğneni vurdur demişti.eğer pkoluysan sanırım çatlamayan yumurta kist olarak rahme düşüyo.druna bir sor istersen.hakkında hayırlısı canım.

dün gece kasılmalrım oldu doktor böyle giderse hem düşük düşük olmazsa erken doğum olur dedi,
bu da bizim için tehlike dedi ve düşük önleyici iğne yaptırmamı söyledi inşallah bişey olmaz

canım klomenmi kullandın sen,çatlama iğnesi vermedimi drun.normalde yumurta takibi yapması ve belli bir olgunluğa geldidemi kendiliğinden çatlamaya bırakmadıysa iğne vurduyolar.benim 17ml olmuştu git iğneni vurdur demişti.eğer pkoluysan sanırım çatlamayan yumurta kist olarak rahme düşüyo.druna bir sor istersen.hakkında hayırlısı canım.

evet klomen kullandım doktor takibe aldı.kendiliğinden çatlıyomu balalım dedi.32mm olmustu yani bu kistmi demek oluyor?bu ay şansım yokmu?

dün gece kasılmalrım oldu doktor böyle giderse hem düşük düşük olmazsa erken doğum olur dedi,
bu da bizim için tehlike dedi ve düşük önleyici iğne yaptırmamı söyledi inşallah bişey olmaz

canım sıkma canını içini ferah tut.inşallah bebişin bırakmayacak seni.ablamda şuan 7 aylık hamile.dr onada aynı şeyi sölemiş,bankacı olduğundan çok yoruluyo ve bu hafta rapor vermiş,haftaya kadar düzelmezse yatırcam hastaneye seni demiş çünkü böle giderse düşebilir yada erken doğum demiş.bu yüzden çok ii dinlenmen gerekiyo demiş,bence sende kendini çok yorma,yat dinlen.bide kafaya çok takma.psikolojiylede alakası var çünkü.rabbim yardımcın olsun canım.:Saruboceq:

merahaba baynalr benım bır sorum olcaktı cevaplarsanız cok sevınırım

korunmayı bırakalı 7 ay oldu ama hamıle kalamadım dr bu ay adet olursan gel ılaclara baslayalım dedı sanırım sızım burda bahsettıgınız klomene falan vercek benım bu ılaclar hakkında hıcbır bılgım yok hormon ılacımı bu bılmıyorum zararı faydası ne kadardır ogrenmek ıstıyorum yardımcı olurmusunuz?

hayırlısı olsun ne zamandı regl günün
adetim 24 mart civarıydı sat 25 şubat
mrb kızlar
okuldn yenice geldim karnımı doyurdum
melocum hayırlısı olsun canım
ümitsizlik yok önümüsdeki maçlara bakıcasss
inşallah canım yaaa..
ya sağlıklıysa düşmez sultancım sağlıksızsa da Allah hayırlısını versin
evet klomen kullandım doktor takibe aldı.kendiliğinden çatlıyomu balalım dedi.32mm olmustu yani bu kistmi demek oluyor?bu ay şansım yokmu?
iyi de nasıl doktor ya o 32 olana kadar aklı nerdeymiş?iğne vermemiş..evet kistleşmiş artık yumurtan 3 cm kestane kadar..bu ay olmadığı gibi sonraki ayda kit için tedavi görür mayısa kalırsın

Son düzenleme:

korunmayı bırakalı 7 ay oldu ama hamıle kalamadım dr bu ay adet olursan gel ılaclara baslayalım dedı sanırım sızım burda bahsettıgınız klomene falan vercek benım bu ılaclar hakkında hıcbır bılgım yok hormon ılacımı bu bılmıyorum zararı faydası ne kadardır ogrenmek ıstıyorum yardımcı olurmusunuz?

evet canım hormon ilacı klomen yumurta geliştirici bir ilaç adetin 5,günü başlıyosun günde 1 yada 2 atıyosun doktorun ona göre sana gün veriyor gittiğinde eğer yumurtan yada yumurtaların istenilen büyüklülte ise doktorun çatlaması için sana iğne veriyor yada kendi çatlamasına bırakıyor

canım evet hormon bir nevi ama bebek istediğimiz için etkilerine de katlanıyoruz,
uzun vadede rahimi inceltiyor klomen.

e ama hormon ılacı zararlı olmuyormu vucutta ne kadar sure kullanıldıgında zararlar oratya cıkıyorkı?

senin keyfin neden yok canım

ya benim derdimi bende anlamadım,drda anlamadı inan.klomenle bikez yumurtam oldu,ikincide olmadı,bu son kullanışımız dedi dr.klomeni bir doz arttırdık,günde 3 kullandım,incir havuç kürü yaptım,bide bal tarçın çörek otu karışımı yedim sabah akşam,buna rağmen cumartesi gittim yumoş yok,yarın bidaha gitcem.bunlara rağmen hala oluşmuyosa psikolojim hepten gidicek.yumurta olunca tutmasa bile biyere kadar takıyodum ama durum böle olunca ne yapacağımı bilemiyorum.dr rahim filmi çekip göbekten vurulan iğneye (puregon) geçelim diyo,eşim boşver takma akışına bırak diyo,bizimkiler istanbula git diyo artık düşün halimi,ne yapacam bende bilmiyom.çok bunaldım inan.şimdilik iiiyimde,daha fazla dayanamayacağımdan korkuyom inan.rabbim yardımcımız olsun.:çok üzgünüm:

Canım sıkma canın ı olur ben gebe kaldıĞım ay klomen kullanmadım ondan 1 ay Önce kullanmıŞtım ıncır ve havuÇ kÜrÜ yaptım eŞıme de keÇı boynuzu kÜrÜ adetın 1,gÜnÜ baŞladım 12 gÜn gıttıĞımızde doktor yumurta yok deyınce bıraktım kÜrlerı sonra 14 gÜn 1cm yumurta oluŞmuŞ tek yumurta vardı doktor Şu tarıhte bÜyÜr Şu tarıh aralarında Çatlar ona gÖre deĞerlendır ve de Şu gÜn progesteron baktır dedı progesteron baktırdıĞımda adetıme 5 gÜn vardı ve beta hcg de yaptırdım deĞerım 51 Çıktı 2 gÜn sonra tekrar yaptırdım 155 Çıktı ve Şu an 3,5 aylıĞım sıkma canını akıŞına bırak onlar olmadık anlarda gelmeyı sevıyorlar stres engellıyor

adetim 24 mart civarıydı sat 25 şubat

inşallah canım yaaa..

ya sağlıklıysa düşmez sultancım sağlıksızsa da Allah hayırlısını versin

iyi de nasıl doktor ya o 32 olana kadar aklı nerdeymiş?iğne vermemiş..evet kistleşmiş artık yumurtan 3 cm kestane kadar..bu ay olmadığı gibi sonraki ayda kit için tedavi görür mayısa kalırsın

doktorau aradım yumurtamın bu kadar büyümesi kistmi olmus demek oluyor ddim hayır dedi.hiç bişey anlamadım.

doktorau aradım yumurtamın bu kadar büyümesi kistmi olmus demek oluyor ddim hayır dedi.hiç bişey anlamadım.

walla canım bende anlamadım inan.ilk defa duydum 32 ml yumurta,belki bilenler vardır.ama sorsaydın keşke drna kist olmadı ve çatlamadıysa ozaman ne oldu bu yumurta diye.zaten sinir oluyorum doktorların bu bişey açıklamadan kestirip attıkları yorumlarına.iyice bir anlatıp rahatlatsaymış ya seni.neyse canım sıkma canını ama bence aramak yerine yarın git muayene ol bidaha.olmazsa başka dra gidersin,inan dr çok önemli,güven vermeli,seni anlamalı.çünkü kist olursa bu defa doğum kontrol haplarıyla kistten kurtulmaya çalışcan,bebiş düşüncesini ertelemek zorunda kalırsın.inşallah çok beklemez,bebişine kavuşursun canım.

Back
X