Esemosum-Sultanım sizlere de günaydın. Sabahtan bu yana bir sürü cevaplar yazdım fakat internetteki sorunlar yüzünden hiçbirini gönderemediiim. Boşuna yazmış oldum yanii.
Esemosum benim anjiyoyu bu defa da perşembeye aldılar. O gün de yengem doğum yapacak Allahın izniyle. Akşam görüştük, önemli olan senin sağlığın, git işin gör ben de bebek de nasılsa burdayız diyor. Ben hala adet olmadım, doğum kontrol hapı biteli bugün 6. gün. Yani kafam acayip karışık, perşembeye kadar nasıl olurum, ne düşünürüm bilemiyorum. O arkadaşlara da takılıp kendini fazla üzme. Kocaman insanlar, ne yaptıklarını, ne yapacaklarını bizden iyi bilirler. Afedersin o haltı yemeyi bilmişler de korunmayı mı bilememişler. Bizler bu konuda çok hassasız doğal olarak. Ama bu bizim gördüğümüz sadece, görmediğimiz daha neler varr. Nolur kendi moralini bozma bunlar için. Rabbim bizi böyle sınıyor, onları da öyle sınıyor demek ki.
Sultanıım ben iyi sayılırım sen nasılsın gülüm. Nette sorun çıkıyor bugün hep. Ne buraya yazabiliyorum, ne de msn açabiliorum. ışyerinde engellemelere gidiyorlar büyük olasılıkla ve herşey oturuşana kadar böyle devam eder. Cumartesiye az kaldı. Minnoşumuzu göreceen.