2 ay önce bana hastalıgımın 5.gunun kullanmaya başlammı soyledı ve ögle yaptım gunde 2 tane olarak sonra yumurtayı çatlatalım mı dedı bende istemedım çunku burda okudugum kadarı ile onunda garantısı yok kı ufff ve şunda adet olmuyorum acaba komenın etkısı mı başka şeylermı anlamadım
canım her duyduğundan çok fazla etkilenip sıkma canını.inan biçok şey kişiden kişiye değişiyo,biçok kişi klomenin düzenleyici etkisi var,gecikme yapmaz dedi,bazıları bir iki gün oynayabilir dedi ama ben ilk kullandığımda 9 gün,ikincide 14 gün gecikme yaptı.o süreçlerdeki psikolojimi az çok tahmin edersin.2 günde bir test yapıyodum bukadar geciktiyse vardır bişeyler diye ama hep hüsran.ben de sabretmeyi ve her belirtiden ümitlenmemeyi vede kendi haline bırakmayı öğrendim.inan bu ay kafam çok daha rahat çünkü ne son adet günümün nekadar geçtiğini,ne de iğnemi vuralı kaç gün olduğunu bilmiyom saymadım.olucaksam adetle bakıcam,çok fazla geçerse belki test yaparım diyom.üstelik bu son tedavi.tutmazsa salacam kendi haline.