valla ben sana göre biraz daha şanssızım sanırım.henüz bende hiiiç bebiş yok.27 yaşına basıcam mayısta.aynı zamanda 3 yıllık evli olucam yakında.8 aydır uğraşıyoruz çalışıyoruz çabalıyoruz ama TIIIIIIK yok.herşey temiz spermiogram rahim filmi hormon tahlili.Allah kucağımızı boş bırakmasın.senin en azından bi yavrucun var.bence akışına bırak.no şitreş diyorum sanaaa...
Gülüm sen de haklısın. Ben sizlere göre daha şanslıyım. Allahım yavruma sağlık ve uzuuun ömürler versin. Zaten ben yakına kadar hep Allahım önce hiç olmayana, sonra da bana hayırlısıyla bi bebek daha nasip et diye dua ettim. Ama 25 ay dile kolay be canım. İnsan ister istemez neden olmuyor diye endişe ediyor. Oğlum da büyüdü artık. Zaten ikinci bebişim olursa araları neredeyse 13 yaş olacak. Ve yavrum da çoook istiyor bir kardeşi olmasını. Geçen hafta yengem doğum yaptı, bulsa bebeğin yanında yatacak. Benim yaşım da geçiyor artık. Epey ilerledi yanii boshayallersmile Ben çocukluğumdan bu yana kalabalık aile hayali kurdum hep. Ama hayat şartları, sağlık sorunları derken ancak 2 yıl önce sıra geldi ikinci çocuğa. Allahtan bi tane doğurup atmışım kenaraa :roflol: