deryacım gelmişin hoş geldin.görüşemedik ama.özgeözgenin bahsettiği kişinin kim olduğunu ne ona nede bir başkasına sormadım.ben eskilerden biri yerine yeni aramıza giren biri olduğunu sanmıştım oysa.çok şaşırdım.böyle biri varsa açıklayın demiştim.ama yanlış anlamada olabilir demiştim.eğer o şahıstan bahsediyosanız,bana göre gerçektende vardır bir yanlış anlama.ne o kişinin nede burada uzun süredir bulunan bir kişinin art niyet taşıdığına inanmıyorum,inanmakta istemem.ayrıca her konuda herkese elinden geldiğince yardım etmeye çalışan,hoş muhabbet biri.ikiniz arasındaki konunun tam olarak ne olduğunu bilmiyom ama daha önceki yazıyı okumuştum.bence ikinizinde hassas olduğu bir ana denk gelmiş,büyütülmeyecek bişey.o lafları iyi niyetiyle söylemiştir.neden başka amacı olsunki.ve sen buradaki en sıcak,en içten muhabbeti olan kişilerden biriydin.burda bizde varız.sadece bir kişiyle bozuşup gitmemelisin.inan burdaki herkes ikinizide çok seviyor.inanın hiç kimseyi kırmaya değmez bu hayat.herkoşulda hoş görülü olmamız dileklerimle...