ÖZGE günlerdir birşeyler yazıp duruyrsun. Birilerini de suçlayıp duruyorsun. Benim derdim kimseyi kollamak ya da yermek değil. Bahsedilen arkadaşların ikisiyle de görüşüyorum fakat böyle konulara hiç girmedik, girmeyiz. Bana sorarsan madem bir sorunun var, bahsettiğin kişiyle sen görüşmezsin olur biter. Burada bulunanların hepsi (bebek istemeyi biliyorsa) aklı başında insanlar. Kim kiminle görüşür, kiminle görüşmez bunun kararını verebilecek yetide. Kendi adıma konuşuyorum senin sürekli ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri yazmandan ben çok rahatsız oluyorum. Yemek tariflerine gelince, burada öyle tarif neyim verilmiyor. Akşam ne pişirsek muhabbeti oluyor sadece. Ve sen merak etme, buraya girecek kadar, yani bilgisayarı ve interneti olan insanların öyle maddi anlamda zorluğu olacağını ben düşünmüyorum. Neticede herkes evinde yemek pişiriyor. Herkes evine mercimek, bulgur, pirinç vs alabilecek durumda yani. Bunları mesele yapıp yapıp da yeter artık kafa şişirme lütfen. Hem o bahsettiğin ÇEMKıRMEK lafını da ben pek algılayamadım. Kusura kalma senin kadar bilgi dağarcığım geniş değil. Ama biraz kaba bir tabir sanırım.
Hayatta bu kadar agrasif olmaya gelmez. Bugün varız, yarın yokuz. Bu şekilde davranarak hem kendini sinirlendiriyorsun, hem de buradakilerin canını sıkıyorsun. Değmez yani bu üç günlük dünyada.