Amaann gülüm ben de bizim gibi 20. günü falan sanmıştım. Üzüldüğün şeye bak. Şuna inan ki yumurtaların daha büyüyecek. Günde 2mm büyüdüğünü söylüyordu arkadaşlar. Keşke sorsaydın kaç mm olmuş yumurtalarım diye. Cuma günü gittiğginde de büyümezse üzülme, iki gün sonra yine çağırır çünkü. Sıkma bu kadar canııınıı. Benden sana abla tavsiyesi. buyrunnnnnnnnn
Canım beniim, kıyar mıyım ben sana hiçç. Bak isyan etsen, ceza istemem desen devam edecekti cezan. Ama böyle konuşunca hemencecik bittii olumunekankayizsmile GÜlüm biliyorsun doktor bana daha 15. günü dayadı adet söktürücüyü. Ben de bi gün içtim sonra içmedim. O yüzden bu konu için doktora gitmek istemiyorum. Eninde sonunda gelecek adetim. Amaan geçen sefer 2,5 ay bekledim adet olmayı, bu sefer de beklerim nolcek ki? İlaç ilaç nereeye kadar.
Bu defa Antalya da dene, oldu oldu yok olmazsa Edirne ye gelirsin bir de burda denersin canımıniçii opuyorumnanaktan Gezer tozarıs burda birlikte, bi bakmışsın ikimiz de hamişizz. Hani kafaaya takmadığn zaman oluyormuş yaa ( ki ben de öye düşünüyorum) birlikteyken de kafaya takmayıs. Salı günü çektireceğin o şey zor mu acaba? Nasıl yapılacakmış
İlknurcuğum arayı uzatma. Kendiini kötü hissetmemek için sık sık buraya gel emi? Dönem dönem birçoğumuz seninkine benzeyen ruh halini yaşadık. İnşallah en kısa zamanda bebeğine meleğine kavuşursun İlknurcuğum :teselli: