canımm haklısın valla :)) gecen ay cektırdıgım hsg de ıkısıde tıkalı cıkmıstı dr degıstım bu ay hsg mı cektı sag tıkalı sol acık cıktı buda bana yeter dedı,bu ayda kendı halıne bıraktık regl olursan geldedı :)) burada bırsuru yenı arkadaslar gelmışş tabı ben gırmeyelı tanımıorum maalesfGünaydıın, hayırlı sabahlar kızlar...
Hayraan biz zaten seni hamiş ilan etmiştik. bu da tescil olmuş. Tekrar hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin arkadaşım.
Kıızz nerelere kayboldun sen öyle. Bu ay neler yaptın. Öle kaçıp gitmek, kaybolmak var mı? Özlettin vallahi kendini. Adetine de 5 gün kalmış, var mı bişiiler.
Kızlaar ben akşam ilk kez rüyamda hamile olduğumu gördüm. Test yaptım ve rüyada da olsa çift çizgiyi gördüm. Ne kadar daa güzel bi duyguymuuşş. İnşallahh sahiden yaşarız hepimiz biran önce o güzel duyguyuu opuyorumnanaktan
bende ozledım cnmmm konuztuk senınlede :)) ıkımızde 1 hazıranı beklıoz desene:)canımmmmmmmm
iim sen nasılsın uğramıosun artık hiç
günlerimizde aynıymış bende 1 haziranda test yaptırıcam inş.
ne var ne yok anlat özlettin kendini
kızlar düzeltme yaptım duada tekrardan okuyun isterseniz
hayrancım hayırlı olsun cnm cok sevındım Allah hayırlısıylada kucagına almayı nasıp etsın cnmmm