Hoşgeldin tatlım sana da günaydın. Nerelerdeydin gıymatlım, kaynana mı gittin yine? ben ne yapayım buralardayım hep. Bi iş, bi KK. Hatta bi iş, iki KKkaydirigubbakcemile3 Anacım bende hala tık yok. Midem de nasıl bulanıyor. Ama 1 aydan beri bulandığı için kandırıkçılık yaptığını anlıyorum artık. sırnaşık şey Gerçi şeytanın işi yok hala dürtüp duruyor beni test yapmam için. :smiley-cool: daha geçenlerde ben değildim sanki bi daha test yapmayacam diyeen. -tatlicadiarzu- Ama ne yapayım dimi tatlım, kanamadı hala rahmiim. Senin psikolojin nasıl canımıniçi.günaydınnn kızlarrrr ben dün yoktum neler yaptınız bakalım.... sultanım geçmiş olsun canım kendine dikkat et canım...umutlum sen nasılsın bidenem özledim kız seni:))alminasım sen nasılsın canım hala şişmisin ağrın sızın varmı canım..
Amiiinn inşallah gülüm darısı bizim de başımıza olsun artıkkk. İnşallah bir sorun çıkmaz, sağ salim doğuruverirsin bebişini.canım çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına hastaneye gittikten sonra herşey belli olacak bakalım inşallah bi sorun yaşamam bilmiyorumkismile