Kan testi yaptırmıştım sonuç 0,5 çıkmıştı. Ferlutal verdi doktorum. Günlerce kahverengi lekelenmelerim oldu, sonunda kanamam çoğaldı ben de adet oldum dedim ve 3. günü kist neyim var mı diye doktora gittim. Muayene ederken rahim duvarı kalınlaşmış dedi hemen bi kan testi yaptır dedi. Ama olur mu ferlutal kullanmıştım dedim, düşük tehlikesi için de viryoruz o ilacı dedi. Eee adetliyim dedim, olsun üstüne görmüşsündür dedi. Kan testi yaptırdım ve sonuç 831 çıktı. Evet hamileydim ve şaşkındım. İki gün sonra gel kan tahlilini yenileyelim dedi. Gittiğimde 900 küsürlerde kalmıştı ikiye katlaması gerekirken. Sonucunda da düşük ve kürtajj.... Allah sizlere yaşatmasın.anaaaaaaaaaaa kan testın negatf cıktı ve hamıleydın öle miiii..abuuu ee ben umutlanmıyemde kım umutlansın demii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2amam napalım yaa artık dalgaya vurdukk hee.kaydirigubbakcemile3senın testınbende yuksek benımkı 0.01 di hahahahkaydirigubbakcemile3
Evet canım çok büyük bir sürprizdi ama düşükle sonuçlandı. Baştan dış gebelikten şüphelendiler, kürtajdan sonra patalojiye gönderdiler aldıkları parçaları, meğer dış gebelik değilmiş. Neyse, sonu hüsranla bitti ama çook tuhaf bir sürprizdi yani. inşanllah sizler çok aramazsınız bebişlerinizi.Kuzu84 adet tarihin geçtimi senin ? umutlu 22 çok sevindim bebişin tam bi sürpriz yapmış yani , Kan testinde negatif olupta hamiş olan tek seni gördüm , ne kadar güzel ya