Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
evet cnm aynı şeyleri yaşıyoruz ve bunlar inş bebişe işarettir bnm yine var şuanda ağtım ama bu sefer kasıklarımda diilde karnımın alt kısmında bide midemde yanma oldu bugun halende araara oluyo sende oldumu böyle şeyler
bende senin gibi tedaviyle hemen olcak sanıyorum çok umutluyum bu ay inş hayal kırıklığı olmaz bakalım kısmet
evet cnm aynı şeyleri yaşıyoruz ve bunlar inş bebişe işarettir bnm yine var şuanda ağtım ama bu sefer kasıklarımda diilde karnımın alt kısmında bide midemde yanma oldu bugun halende araara oluyo sende oldumu böyle şeyler
bende senin gibi tedaviyle hemen olcak sanıyorum çok umutluyum bu ay inş hayal kırıklığı olmaz bakalım kısmet
11 gun gectı regl benım ama bsy yok ilç verdı dr regl olmayı beklıorum hala olmadım akıntım oluoo bende regl oldum sanıorum :)) bı regl olsam tedavıye baslıycz ama klomen kullandrmıycak dr ben degstım dr bu ay ilk tedavıme basloycam bu dr la
11 gun gectı regl benım ama bsy yok ilç verdı dr regl olmayı beklıorum hala olmadım akıntım oluoo bende regl oldum sanıorum :)) bı regl olsam tedavıye baslıycz ama klomen kullandrmıycak dr ben degstım dr bu ay ilk tedavıme basloycam bu dr la
kuzu cnm benım ıs arkadasım asılama yapmıstı 2 hafta sonra kan testi yaptılar negatıf cık 3 hafta sonra yaptılar pozıtıf cıktı. sende hıcmı ıhtımal yok cnm ya.
kuzu cnm benım ıs arkadasım asılama yapmıstı 2 hafta sonra kan testi yaptılar negatıf cık 3 hafta sonra yaptılar pozıtıf cıktı. sende hıcmı ıhtımal yok cnm ya.
canım kusurabakma internet gıttı aksam oyuzden gıremedım ( umut yok valla cnm yaa 1 hazıran regl gunumdu 2 sınde kanda baktıtdım yotu pzt ayın 7 sındede dr gıttım suphelendı oda ultrasnda oda yaptı kanda ondada bısy cıkmadı :)))umut falan yok yanii bende maleseff cnmmm
...........................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ.....................
ESEMOS............................1 TEMMUZ
SEYDAM............................2 TEMMUZ
HATİCE_48........................2 TEMMUZ
ZAZEZ................................3 TEMMUZ
SELSU................................8 TEMMUZ
SERSELO.........................10 TEMMUZ
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE
Günaydın kızlar... Nasılsınız? Umutlu'dan haber yok sanırım daha....
Kızlar dün akşam işyerinden çıkmadan wc ye gittim tam olarak minicik 2 damla kahverengimsi lekelenme olmuş çamaşırımda... sonra dedim herhalde adetim başladı tuvalet kağıdı ile sildim yok bişey:uhm: Sonra eve gittik yemek yaptım sofra kurdum sofra kaldırdım v.s. bu arada 3-4 kez girdim wc'ye ama tertemiz... Ne pembemsi ne kahvemsi nede kırmızı hiç bişey yok... Sabah kalktım dedim kesin gece geldi kırmızılarım ama yine yok sabahta tertemizdi. ne ola şimdi bu?
Günaydın kızlar... Nasılsınız? Umutlu'dan haber yok sanırım daha....
Kızlar dün akşam işyerinden çıkmadan wc ye gittim tam olarak minicik 2 damla kahverengimsi lekelenme olmuş çamaşırımda... sonra dedim herhalde adetim başladı tuvalet kağıdı ile sildim yok bişey:uhm: Sonra eve gittik yemek yaptım sofra kurdum sofra kaldırdım v.s. bu arada 3-4 kez girdim wc'ye ama tertemiz... Ne pembemsi ne kahvemsi nede kırmızı hiç bişey yok... Sabah kalktım dedim kesin gece geldi kırmızılarım ama yine yok sabahta tertemizdi. ne ola şimdi bu?