Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
hayır idrar testi yaptırmadım. adetin 21. gününde yapılan progesteron testinde yumurtlamadıgım cıktı. doktor bu ay yumurtlamadın dedi. yumurtlama olmadan gebelik olur mu ki? ama ilk defa adetim bu kadar gecikti ki hep bi iki gün önce olurdum. :sinifsinif:
Anladım Canım. Valla canım ne mucizeler gördük. Belkide geç yumurtladın belli mi olur?? Sen bence bi test yap ve emin ol. Hem havadan mıdır nedir bilmem bu ay benim adetimde 2 gün gecikti. Ama sonuçta adet oldum hemde çok sancılı ve hala devam ediyor.
Anladım Canım. Valla canım ne mucizeler gördük. Belkide geç yumurtladın belli mi olur?? Sen bence bi test yap ve emin ol. Hem havadan mıdır nedir bilmem bu ay benim adetimde 2 gün gecikti. Ama sonuçta adet oldum hemde çok sancılı ve hala devam ediyor.
yarın sabah muhakkak yapcem inş. ikl defa bu kadar gecikti. uffff bilmiom ki. öle havaya falan da bakmaz benim adetlerim.bilmiom hayatımmmm:sm_confused:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
büyük bir zavle veeeeeeeeeee sevinçleeeeeeeee listeyı degstırıorummm oleyyyyyyyyyyyyyy 3 anne adayımız daha olduuu:)) asya_denızcım 19 beklemıyelım artık alıorum senı lısteyeee gayeeeeeeeeee canımmm tebrıklerrr Allah kucagınaa almayı nasıp etsın
tüm hemıs bebek bekleyen arkadslarım Allah saglıgıyla kucagınıza almayı nasıp etsınnn:Saruboceq:
yarın sabah muhakkak yapcem inş. ikl defa bu kadar gecikti. uffff bilmiom ki. öle havaya falan da bakmaz benim adetlerim.bilmiom hayatımmmm:sm_confused:
...........................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ.....................
ESEMOS............................1 TEMMUZ
SEYDAM............................2 TEMMUZ
HATİCE_48........................2 TEMMUZ
ZAZEZ................................3 TEMMUZ
SELSU................................8 TEMMUZ
SERSELO.........................10 TEMMUZ
ZEYNO_81.........................12 TEMMUZ
KUZU84..............................
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE:ecrin_bebek:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
büyük bir zavle veeeeeeeeeee sevinçleeeeeeeee listeyı degstırıorummm oleyyyyyyyyyyyyyy 3 anne adayımız daha olduuu:)) asya_denızcım 19 beklemıyelım artık alıorum senı lısteyeee gayeeeeeeeeee canımmm tebrıklerrr Allah kucagınaa almayı nasıp etsın
tüm hemıs bebek bekleyen arkadslarım Allah saglıgıyla kucagınıza almayı nasıp etsınnn:Saruboceq:
Canım eşim işten gelecek. Bende aynı hamam aynı tas. Adetim devam ediyor. Ben klomene ara verdim. Biraz böyle deneyecem. Hayırlısı neyse o olsun. Belki rahim filmine falan ihtiyac kalmadan hamile kalırım. Ha baktım böyle olmuyor. Ekime kadar müsade verdim kendime. Tekrar doktora gidicem bakalım nasıl bir tedaviyle devam edicek.
tek çizgi görmekten o kdr korkuyorumki
normalde çok umutlu oluyorum test yapmadan önce ne zmnki testi elime alıyorum birden yine tek çizgiyi görcem diye söylenmeye başlıyorum
normalde çok umutlu oluyorum test yapmadan önce ne zmnki testi elime alıyorum birden yine tek çizgiyi görcem diye söylenmeye başlıyorum
Valla tatlım ben nasıl olsa çift çizgiyi göremicem diye testi yapıyorum.. Hani güya kendimi kötü habere hazırlıyorum ama sonra çift çizgiyi göremeyince yine yıkılıyorum. ınşallah pozitif olur canım senin.
Valla tatlım ben nasıl olsa çift çizgiyi göremicem diye testi yapıyorum.. Hani güya kendimi kötü habere hazırlıyorum ama sonra çift çizgiyi göremeyince yine yıkılıyorum. İnşallah pozitif olur canım senin.
aynen bende öyle oluyorum ya nasılsa göremicem diyorum ama göremeyincede perperişan oluyorum off bu sefer görücem görücem diyerek mi yapsam testi acaba
aynen bende öyle oluyorum ya nasılsa göremicem diyorum ama göremeyincede perperişan oluyorum off bu sefer görücem görücem diyerek mi yapsam testi acaba
Canım eşim işten gelecek. Bende aynı hamam aynı tas. Adetim devam ediyor. Ben klomene ara verdim. Biraz böyle deneyecem. Hayırlısı neyse o olsun. Belki rahim filmine falan ihtiyac kalmadan hamile kalırım. Ha baktım böyle olmuyor. Ekime kadar müsade verdim kendime. Tekrar doktora gidicem bakalım nasıl bir tedaviyle devam edicek.
canım kaç aydr tedavı olsun ben 5 ay klomen kullandım rshım fılmı cektrdım en sonunda sende cektr kafanda soru ısaretı kalmamıs olur hem eylule kadarda normal yolla denersın:))
canım kaç aydr tedavı olsun ben 5 ay klomen kullandım rshım fılmı cektrdım en sonunda sende cektr kafanda soru ısaretı kalmamıs olur hem eylule kadarda normal yolla denersın:))
canım olumsuz dusunme sakın bole yapma hayırlısı olsun senın ıcın inşşş bebısın gelmıstr canım