Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

olur canım başımla beraber senin bu arada bebek çalışmaları naıl gidiyor tatile çıkıcam diye ihmal etme bizde buay faaliyetliydik ama sanki adet sancılarım erken hissettirmeye başladı kendimi yarın sabahtan çarşı maratonu var fındıgıda alıcam yanıma onada biraz birşeyler bakayım diyorum benim adetime 6 kaldı şimdi olacak çalışmaların pek faydası olmaz degilmi ?

Kizlar merhaba ben geldimmmmmm.dişardaydim bugün denize de girdim.diceksiniz ki oh ne güzel şimdi eşime kizip yukari çiktim.daha doğrusu beni eve yolladi.çok kizginim çok yakin arkadaşalrimizla oturuyoduk.çocuklari var 5 yaşinda çok huysuz yaramaz.eşimde hep huysuz diye sever.ama bu akşam nasil tatliydi anlatamam bende dedimki işte bu gülücükleri herşeye deyiyo.sonra da eşim ne konuştuk artik bebk konuşamak yok dedi.bende dedim ki ondan değil huysuz diyosun dedim.şuç oldu.annesi babasi güldü heee siz bide evde görün diye bugün çok yormuş yaramaz onlari.neyse dedik ki neden böle dedin ben sanki arkalarindan öle diyomuş gibi oldum dedi.bende ne alaksi va hep yanlarinda da öle diyosun dedim. Hatam bu kavga ettik ben onu kötülemek için sölemişim.aman biktim bu ara ne desem ne yapsam suç oluyo.aman takmiyom gelir iki öper şimaririm geçer.hep alttan almakne zorrrr

başınızı ağrıttım herlade.neyse ben burdayım...kusura bakmayın dertlerimi bi sizinle paylaşabiliyorum üzgünümmm.aileme anlatamam arkadaşlarıma anlatsam hepsi bekar anlamazlar sıkıntımdan.ama sizle sıkıntılarımız umutlarımız isteklerimiz hayallerimiz bi noktada kesişiyo ya ondan böle geniş geniş anlatıyommm

başakcım fındığınla ilgileniyon heralde.öp koklayarak benimde yerime ne güzel sığınacak bi canın daha var.benimde bebişim olsa şimdi ona sarılıp kendimi avuturdummmmmm

semoşcum yettim bacım senin o kocanın kulaklarını çekecem artık nasıl olsa ablası sayılırım ya niye yabancıların yanında tartışma çıkarıyor sense tanıdıgım kadarıyla nazik sevecen birisisin boş ver güzelim hatasını anlar barışırsınız büyüklük sende kalır erkek milleti hep böyledir canım benim babamda annecime çok çektirdi
ah teyzesi sabah öpücem fındıgı şimdi uyuyor banyo yaptırdım zilli odasına girip her tarafını bıcık bıck kremlemiş süslü kokana birde ruj sürmüş yaglı güreş yapan pehlivanlar gibi olmuş yıkayıp uyuttum adamıda hallettim hemen geldim bak bebişin olucak kendini üzme stres yapma tatlım boş ver tek gelsin bebiş alır koynuna yatarsın gerisini boş ver

günaydın kızlar baktım sayfamız aşşagılarda dur bir müdahale edeyim dedim ya semoşum şu günü geçen arkadaşlar bir bakıversen canım haber vermediler yoksa süprizmi yapacaklar diyorum ama öyle olsa çoktan yaparlardı demi ama meraklandım valla buey fazla hamişimiz yok

MERHABA CANLARIM,,,,,
BEN DE BU AY İLK DEFA HATTAA 5 DK ÖNCE KLOMENE BAŞLADIM.ADETİMİN 5.GÜNÜ.GÜNDE 1 DOZLA BAŞLADIK 5 GÜN KULLANACAĞIM.
İNŞALLAH HAYIRLI OLUR.....DUA İLE BAŞLADIM HAPA..İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR:lepi::lepi:

merhabalar,
ben siteye yeni üye oldum.Ama bir süredir yazılarınızı takip ediyorum.İnşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz.Ben de klomen kullanıyorum,2.ayım.

cnm hoşgeldin aramıza inşallah uğurlu geliriz...adet tarihini yaz istersen listeye ekleyelim senide...

MERHABA CANLARIM,,,,,
BEN DE BU AY İLK DEFA HATTAA 5 DK ÖNCE KLOMENE BAŞLADIM.ADETİMİN 5.GÜNÜ.GÜNDE 1 DOZLA BAŞLADIK 5 GÜN KULLANACAĞIM.
İNŞALLAH HAYIRLI OLUR.....DUA İLE BAŞLADIM HAPA..İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR:lepi::lepi:

cnm hayırlı olsun klomen :)))) benimde bu ay ilk ayımdı dün çatlatma iğnemi oldum çatlamıştır heralde...umarım hamile kalırız:)))))))

22.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( tatilde beklemede;)
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::(AŞILAMAYA GEÇTİ)

****************AĞUSTOS***************************
ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hoora y:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN:hooray :
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?hala haber yok noldu unuttunuz bizi...haberleşelim canlarım muckkkk

beyaz melek istersen sende yaz adet tarihini cnm...

Son düzenleme:
cnm hayırlı olsun klomen :)))) benimde bu ay ilk ayımdı dün çatlatma iğnemi oldum çatlamıştır heralde...umarım hamile kalırız:)))))))

İNŞALLAH CANIM YAA HAYIRLISI OLSUN BAKALIM.KAÇINCI GÜN OLDUN ÇATLAMA İĞNESİNİ.KAÇ YUMURTA OLUŞTU VE KAÇ MM İDİ YUMURTALAR...
İNŞALLAH AĞUSTOSTA BİZDE ANNE OLURUZa.s.

yazdım cnm yanına inşallah hamile yazarız :)))
ben 13. gün oldum çatlatma iğnesini 1 tane yumurtam olmuş doktor ilk aya göre normal dedi kaç mm oduğunu söylemedi bende sormayı akıl edemedim ama olgun bi yumurta dedi sonraki aylar artabilirmiş yumurtlama tabi eğer hamile kalmazsam...

saol cnm sanada iyi gelir inşallah klomen...bende 2. gününden itibaren bayaa ağrı yapmıştı eğer ağrın olursa telaşlanma ben panik olup aramıştım hemen doktoru...normal demişti...

saol cnm sanada iyi gelir inşallah klomen...bende 2. gününden itibaren bayaa ağrı yapmıştı eğer ağrın olursa telaşlanma ben panik olup aramıştım hemen doktoru...normal demişti...

İNŞALLAH OLMAZ CANIM BAKALIM DAHA YENİ BAŞLADIM
İNŞALLAH Bİ PROBLEM OLMAZ AĞRIYA HİÇ DAYANAMIYORUM BEN YA..
AMA İNSAN HERŞEYE RAZI OLUYO BİR SÜRE SONRA...
HADİ İNŞALLAH ÇEKTİĞİMİZ BUNCA SIKINTI BOŞAA ÇIKMAZ İNŞALLAH:nazar:

Back
X