Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????

tatilciler ya da sevinçten bizi unutanlar diye düşündüklerimiz nerdessiniz yahu özledik bi ses verin noldu size hamişmisiniz değilmi liste dondu kaldı meraktayızzzzzz

ya kızlar bana 2 gündür bişeyler oluo. dün sabah bianda tans,yonum düşer gibi oldu sonra arkasından bir bulantı zor attım kendimi tuvalete. dedim heral kan şekerim düştü. hemen bişeyler yedim ama geçmedi. hala aynıyım. elim ayağım titriyor midem fena napcam ben böle senağlama

hayır SEMA cım.o olay bırak orada kalsın.aslında istenerek incitilmiş ya da gurur haysiyetle ilgili yapılmış hiçbir davranış yoktur ortada.
lütfen abartmayalım............bunu ne eşine ne o insancıklara yansıt....
şu lafımı unutma.bu herşeyde geçerlidir.......

DURGUN SULARI BULANDIRMA,,KANAYAN YARAYI DA KAŞIMA...........
bu düşünce eşinle aranda kalsın,,,,,sonradan evet yersiz bir kelimeydi diyerek eşine de konuyu bitir.bir şeyi ne kadar uzatır üstüne gidersen o kadar altından.............çıkar...hayır mesaj falan yok.yapma canım.azcık psikoljiden anladığıma inanıyorsan...........

sonra epey zaman sonra.yanyana gelince bayanla uygun bir dille olayı hatırlatıp,,,hafifden dokundurursun....eşin demek bu tip şeylerde hassassa,sende bundan sonra daha uygun davranırsın,neden?....çünkü kendi ruh sağlığımız için.onlar haklı olduğu için değil.oldumu birtanem.öptüm seni...............

kızlar bugün doktora gittim yarın tekrar klomen kullanmaya başlıyom bu ayda çatlatma iğnesi vurup normal yollarla deneyecez dr. bu ay da olmazsa gelecek ay aşılamaya geçecez dedi çok endişeliyim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama

evet klomenle hamile kalan arkadasın mesajını buldum burdan ayrıca tebrik ederim. bir kisi daha bir umut daha demek bizler içinde .bende bu ay baslayacagım dr um temmuz ayındada adet olursam vereceğini soylemisti hangisnii verecek ama onu bilmiyorum.

basak seninle aynı durumdayız bende ikinci çocuk için ugrasıyorum bu ay tam bir sene oldu tek tupum tıkalı spiral nedeni ile tek tup le yarım sansla devam ediyorum :(
ilki ilk istedigimiz ay olmustu ne kadar buyuk bir sans ne guzel birseymis haberimiz yokmus..

canım tek tüpün tıkalı oldugunu nasıl anladı dr tüp bebek merkezinde bir dr bana tek tarafında yumurtan var diger tarafın sprale baglı enfeksiyondan tıkanmış olabilir dedi bende 1 senedir hamile kalamıyorum bugün çarsıdan kilo vermek için bitki karışımlı kür aldım deniyecegim daha sonrada yumurta geliştirici ve rahimdeki iltahabı ve diger sorunları halledicek başka bir bitki kürüne başılıyacagım ilaçla olmadı sırada alternatif tıp var birde onu denicem

ya kızlar bana 2 gündür bişeyler oluo. dün sabah bianda tans,yonum düşer gibi oldu sonra arkasından bir bulantı zor attım kendimi tuvalete. dedim heral kan şekerim düştü. hemen bişeyler yedim ama geçmedi. hala aynıyım. elim ayağım titriyor midem fena napcam ben böle senağlama
canım ınsallah hamıssındır hadı bakalım..guzel haberler beklıyoruz sendenn..kac gun kaldı adet gunune??:dance::dance:

cumartesi yada pazara olmam lazım inşallah bebişim vardırda ondandır. yohsam çok üzülürüm senağlama

canım ikimizinde adeti aynı zamana geliyor inşallah senin güzel haberini ben ümitli degilim kasıklarım ve belim hafiften arada agrıyor zannedersem adet olurum migde bulantılarına gelince bendede oluyor özellikle yemekten sonra ve çeşitli kokular alıncada oluyor bugün sıcakta dolaştım yoruldun dışarıda gurup halinde yemek yedik fındıgı wc götürdüm çocugu zor çıkarttım kendimi lavaboya zor attım ben sıcaklara yoruyorum canım sizin orasıda sıcakmı havalar?

kızlar dün doktora gittim adetimin 14 günü hala yumurtlama olmamış senağlamacuma günü tekrar çağırdı tekrar kontrol edecek şu yumrtlama neden olmuo ya çıldırcam vallakafamçokkarıştı yumurtlamayı kolaylaştırıcı bişeyler varmı bildiğiniz arkadaşlar:uhm:

canım ikimizinde adeti aynı zamana geliyor inşallah senin güzel haberini ben ümitli degilim kasıklarım ve belim hafiften arada agrıyor zannedersem adet olurum migde bulantılarına gelince bendede oluyor özellikle yemekten sonra ve çeşitli kokular alıncada oluyor bugün sıcakta dolaştım yoruldun dışarıda gurup halinde yemek yedik fındıgı wc götürdüm çocugu zor çıkarttım kendimi lavaboya zor attım ben sıcaklara yoruyorum canım sizin orasıda sıcakmı havalar?

fethiye cehennem gibi ama ben dün akşam izmire geldim :icecream: yanlız bu mide bulantıları beni bitirdi. normalde adete 1 hafta kala sancılarım başlardı aynı adetliymişim gibi ama şuanda öle değil. sızı var ama sancı gibi değil bi hoş oldum bu ay. ilk defa ganophene kullandım belkide ondandır diyorum tatlicadiarzu

kızlar dün doktora gittim adetimin 14 günü hala yumurtlama olmamış senağlamacuma günü tekrar çağırdı tekrar kontrol edecek şu yumrtlama neden olmuo ya çıldırcam vallakafamçokkarıştı yumurtlamayı kolaylaştırıcı bişeyler varmı bildiğiniz arkadaşlar:uhm:

canım benim yumurtam 20. gün anca 21 mm olmuştu. 11. 6 mm di aklımı kaçırıodum. bazen geç olabiliyor üzülme o yüzden. benimki 23.-24. falan çatladı :icecream:

canım benim yumurtam 20. gün anca 21 mm olmuştu. 11. 6 mm di aklımı kaçırıodum. bazen geç olabiliyor üzülme o yüzden. benimki 23.-24. falan çatladı :icecream:

yaa işallah benim de öle olur çok saol biraz rahatlattın beni:1rolleyes: umarım sende hamişsindir hayırlısı ile hepimiz tez vakitte bebişlerimize kavuşuruz a.s.

kızlar dayanamadım az önce test yaptım. günüme daha var. elim ayağım tutmuyor. 2. çizgi çok silik ama hemen 2-3 dk da çıktı. çok fenaydım kaç gündür. tansiyonum düşüo gibi oluodu ama 11e 6 çıkıodu midem fena bulanıodu. ay Allah'ım umarım test yanılmıyordur. sabah yeniden yapıcam. eğer pozitif çıkarsa kan testi. bu ay ilk defa ganophene kullanmıştım. içim içime sığmıyor. sabah haberileri veririm kızlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrrrrrr :teytey: 2 test daha yaptım 2sindede silik :utangac: yani oldu 3 test :roflol: hepsi ayrı marka. Allahım inşallah doğrudur :1rolleyes:

kızlarrrrrrr :teytey: 2 test daha yaptım 2sindede silik :utangac: yani oldu 3 test :roflol: hepsi ayrı marka. Allahım inşallah doğrudur :1rolleyes:

günaydın canım sen resmen hamişsin ben sana demedimmi senden ümitliyim diye oleeeyyyyyy darısı herkesin başına yakınlarda varsa birde kan testi yaptırda tamamen onaylansın oh be valla geceden beri rahatsızdım midem feci agrıyordu kız şimdi unuttum valla sevinçten :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın canım sen resmen hamişsin ben sana demedimmi senden ümitliyim diye oleeeyyyyyy darısı herkesin başına yakınlarda varsa birde kan testi yaptırda tamamen onaylansın oh be valla geceden beri rahatsızdım midem feci agrıyordu kız şimdi unuttum valla sevinçten :teytey: :teytey: :teytey:

:roflol::roflol: verdim başakçım saat 11-12 gibi sonucunu alırım :utangac: Allahın izniyle pozitifi duysam ah bi duysam o zaman çığlıkları basıcam hamişim diye :roflol::roflol: topiğin diğer ucundan duyulacak :dance:

hadi hayırlısı canım yumurtan geç çatladı ama hakkını verdi aslan yumoş eşinin haberi varmı yoksa süprizmi yapacaksın

dıptıscım seni şimdiden kutlarım inş. sonuç hayırlıdır ama ben hamiş olduğuna inanıyorum. yumişin kaçımcı gün çatladı canım

Back
X