Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benımde yumoslar sennkı gıbı buyumemıs benımde ıkı tane yumosum var bırısı 11 dıgerı 10..:çok üzgünüm:doktr banada yeterlı buyukluge ulasmamıs dedı..pekı yenıden cagırdımı senı benı cagırmadı bıle..senağlamadıptıscım kendini üzme inş.bigün hepimiz hamiş olacağız. bende akşam doktordaydım sonuç iii değil gibi geldi bana geçen ay 12 gün 14mm di yumurtam bu ay 14.gün 2 adet yumurta varmış biri 9mm diğeri ise 11 mm imiş. enfazla 17.gün 15 mm olur dedi buda hamişlik için yeterli değil çok üzgünüm bende peki benim yumurtam 20. güne kadar felan büyümezmiki niye böle dedi bu doktor şimdi
canım maalesef ılac ıcınce ınsan daha cok umutlanıyor..o yuzden cok fazla kaptırma kendını ben lk ayda cok kendımı kaptırdım..vucudumu dınledım ama olmadı bu ay ıkıncı ayım..ben bu ay hamiş kalmazsam herşeyi oluruna birakmayi düşünüyorum kizlar.............
canım maalesef ılac ıcınce ınsan daha cok umutlanıyor..o yuzden cok fazla kaptırma kendını ben lk ayda cok kendımı kaptırdım..vucudumu dınledım ama olmadı bu ay ıkıncı ayım..
Bırde canım senın hormon degerlerı ıyı esınınkılerde ıyı neden hemen ılaca gecırdı doktorun belkıde kendlıgınden hamıs kalabılırdın..:dance:
canım benımde yumoslar sennkı gıbı buyumemıs benımde ıkı tane yumosum var bırısı 11 dıgerı 10..:çok üzgünüm:doktr banada yeterlı buyukluge ulasmamıs dedı..pekı yenıden cagırdımı senı benı cagırmadı bıle..senağlama
yok be güzelim çağirmadi ilaçlara devam dedi adetliyken gel tekrar dedi ama belki yumurtam geç çatlicaak niye öle dedi ben anlamadim çatlayana kadarda büyümeye devam etmezmi acaba
beyaz melek siz ne kadar denedinzide olmadı?
canım adetliyken yumurtalar çatlamışmı ona bakıyor çatlamışsa sorunçünkü bir kaç yumurta olup çatlamayanlar oluyor ve kiste dönüşüyor yok ben geçen ay adetliyken gittim çok şükür bir sorun yok ilaca devam
CANIM 3 AYDIR DENİYORUZ OLMADI....
BEN 1 YIL DOĞUM KONTROL HAPI KULLANDIM..............
3 AY ÖNCE HAPI BIRAKTIM.............SON 3 AYDA ADETLERİM ANORMAL DERECEDE DÜZENSİZLEŞTİ................
GEÇEN AY 21 GÜN GECİKTİ ADETİM FARLUTALADET SÖKÜCÜ İÇMEDEN ADET OLAMADIM.........BU AY DA 8 GÜN GECİİKTİ FARLUTAL KULLANARAK ADET OLABİLDİM YİNE..............3 AYDIR HORMON TAHLİLİ YAPTIRIYORUM İDEAL DEĞERDE ÇIKIYOR HORMONLAR.............AÇIKÇASI PİSİKOLOJİM İYİCE BOZULDU....
O YÜZDEN BU AY KLOMEN KULLANALIM DEDİK...............BİR NEVİ ADETİ DÜZENLESİN DİYE DE KULLANDIM..............AZ ÖNCE DOKTORUMLA KONUŞTUK...........12.GÜNÜ GİDECEĞİM KONTROLE...EĞER GEBELİK OLUŞMAZSA RAHİM FİLMİ DE ÇEKELİM DE YAPABİLECEĞİMİZ TÜM TAHLİLLER SON BULSUN DEDİ...:çok üzgünüm:
merhaba kızlar dışarıdaydım anca gelebildim ama sanki kasıklarım agrımaya başlıyacak gibi adet olacagım kesin gözüyle bakıyorum önümüzdeki ay klomen içicem şuan ilç var elimde onları kullanayım belki bir şansım daha olur baktım yine olmadı önceligi kilo vermeye bırakıcam nasıl olsa bebek olmuyor bari kilolarımı vereyim her ay olur umuduyla spor ve diyet yapamıyordum biraz kafa dagıtmak lazım
azmış cnm ya...yani sadece 3 ay denemişsiniz...bende o rahim filminden çok korkuyorum bana daha birşey demedi doktor ama hamile kalamazsam mecbur çektirmek gerek...biz 9 ay denedik olmadı, bende 2 sene doğum kontrol hapı kullandım yaaa inşallah en kısa zamanda hamile kalırızda artık burada hamileyken neler yemek lazım falan onları konuşuyo oluruz....:teytey:
tamam canim adetliyken gel demesinin nedenini anladim fakat benim anlamadiğim şu. Bana dediki en fazla 17.gün 15 mm olur yumurtan dedi buda yeterli değil dedi belki 20.gün büyüyecek ben onu anlamadim