Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üffff bende dün gece adet oldum(( ne zmn bitecek bu bekleyişşş yaww
ben bu ay çok umutsuzum
ilk defa klomen kullandim
3 aydir kendi kendimize deniyorduk olmadi.........
Bence bu ay da olmayacak ben ümidimi kaybettim ve üzülmüyorum..
18 ağustos adet günüm..........
Bence bu ay da olmayacak................
beyaz melekcim çatlatma iğneni oldunmu veya çatladımı yumuşun..çalışmalar zamanında istekli oldumu eğer bunlar tam olduysa gerisi allaha kalmış yapcak bişi yok bol bol dua et ben hepimiziçin sıksık ediyorummm
birgün önce canım pazar günü yani ilişkiye girmeyin dedi .. pazartesi günü çatlatma yapacak ya o yüzden dedi heralde .. spermler biriksin die zannedersem .. canım sen günde 1 tanemi kullanıyosun ..bide kaçıncı günü bşladın ..
inşallah seninde bu ay tutar canım ..a.s.
evet günde 1 tane kullanıyorum.adetin 3.günü başladım 5 gün kullandım dün hap bitti bakalım hafta sonuna benimde çatlatma olur heralde.hadi hayırlısı
umutlar hiç bitmesin:lepi:
merhabalarrr klomenci kader arkadaşlarımmm eskiler ve yeni katılan herkessss...
döndüm ben tatilden,içim biraz buruk annesiz,ailesiz hasret günleri yine başladı..napalımm alıştım artık 12 yıldır hep böyle..amaa sizleri çokkk özledimmm..
dün döndük uzun ve yorucu bir araba yolculuğuyla..nette sorun var,dün çok düştüm netten yazamadım o yüzden...bugünde temizlik alışveriş geçecek gibi görünüyor..
sizler nasılsınızz,umarım herkes benden daha iyidir..listemiz ağustos listesi olmuş inşallah bu ay uğurlu gelir..
semacım bende haberler hala aynı,doktorun çatladı dediği yumurtamın bugün 1.ay dönümükafamçokkarıştı ama hala tık yok benim adette..gelmedi ya hamile olmadığıma dair inancım iyice güçlendi biliyosunuz adet günümden 2 gün önce kan testime telde negatif dediler..ama anlamıyorum çatlamış yumurta döllenmezse atılır kardeşim hep böyle bilmezmiyiz..ama bende yok adet falan tam 15.günüm gecikmede..yine tıp literatürüne geçeceğim galiba..
eşim uzunnn bir tatil olduğu için işlerinin yoğun olacağını,doktora birlikte gitmek istediğini,test yapmamamı,birkaç gün daha sabretmemi istedi..bende ona saygı duydumm sonuçta adamcağız benim ailemle tüm tatilini geçirdi..
off toptan yazdımm ilk günden şişirdim kafanızı...ama sizi çok özledimmmm..öptümmmm hepiniziŞeniz
canım hosgeldın..bızde senı cok ozledık..merhabalarrr klomenci kader arkadaşlarımmm eskiler ve yeni katılan herkessss...
döndüm ben tatilden,içim biraz buruk annesiz,ailesiz hasret günleri yine başladı..napalımm alıştım artık 12 yıldır hep böyle..amaa sizleri çokkk özledimmm..
dün döndük uzun ve yorucu bir araba yolculuğuyla..nette sorun var,dün çok düştüm netten yazamadım o yüzden...bugünde temizlik alışveriş geçecek gibi görünüyor..
sizler nasılsınızz,umarım herkes benden daha iyidir..listemiz ağustos listesi olmuş inşallah bu ay uğurlu gelir..
semacım bende haberler hala aynı,doktorun çatladı dediği yumurtamın bugün 1.ay dönümükafamçokkarıştı ama hala tık yok benim adette..gelmedi ya hamile olmadığıma dair inancım iyice güçlendi biliyosunuz adet günümden 2 gün önce kan testime telde negatif dediler..ama anlamıyorum çatlamış yumurta döllenmezse atılır kardeşim hep böyle bilmezmiyiz..ama bende yok adet falan tam 15.günüm gecikmede..yine tıp literatürüne geçeceğim galiba..
eşim uzunnn bir tatil olduğu için işlerinin yoğun olacağını,doktora birlikte gitmek istediğini,test yapmamamı,birkaç gün daha sabretmemi istedi..bende ona saygı duydumm sonuçta adamcağız benim ailemle tüm tatilini geçirdi..
off toptan yazdımm ilk günden şişirdim kafanızı...ama sizi çok özledimmmm..öptümmmm hepiniziŞeniz
canım mehaba bu arkadaşın dr u neden böle bişey demiş benim dr da çatlatma iğnesinde önce muhakkak ilişki diyo rahimde sperm olması için sperm rahimde 72 saat canlı kalıyo çünküü. iğneden sonraki 30 -36 saaat ilişki dediğine göre zaten yine gün aşırı oluyo ?????
bence dr unu bi daha arasın mutlaka ilişki demiş olmasın????:uhm:
merhaba kızlar biraz önce adet oldum azıcıkta olsa kırmızılar gelmiş zaten bekliyordum ama tam gününde geldi
semacım yeni adet tarihim 23 agustos listeyi düzenlerken yazarsın canım ne yapalım nasip degilmiş senağlama