Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canımcım merhaba takma kafanı cicim ben artık hiç düşünmüyom ne yumurtlama günü ne başka bişe bu ay bööle olmazsa önümüzdeki ay göbekten iğnlere geçcezzz

canım ya sen ne kadardır uğraşıyosun tadavi görüyomusun kusura bakam hatırlayamadım da kızma emii

bende pko var 9ncu ay bu ay evleneli hiç korunmadım.2 ay klomen tedavisi başarısız bu ay serbestimmmmm:CüvCüv:

slm canım evet tedavi görüyorum bendede pko var. 6 aydır deniyoruz 3 aydır ganophene kullanıyorum.çrş günü tekrar dr a gidicem.ya doktorum o kadar rahatki hamile kalmaman için hiç bir neden yok diyor ayyy çıldırıcam.ya işin ilginç yani bu pko kadınların %5 inde görülüyormuş ama burdan hiç öyle gözükmüyor herkeste bu dert

semacımm,rosemmm çok sağolun arkadaşlarım,ohh geldim kendime birazda olsa sizden haber alınca..
sema olsun be canım bak ya adette olamasaydınız değilmi,belli mi olur belki de bebiş ilaçsız gelicem diye inat ediyodur..
yaa bazen bende şaşıyorum kendime rosemcim ama adet tarihinden 2 gün önce kan testi yaptırmak için kuşadasının bir beldesinde ufakta olsa bi klinik ararken inatlaa test diyee Allah bana çok güzel bir ders verdi..kaza yaptık arabamızla,Allahtan çok bir hasar olmadı..ama bazen belki de zamana bırakmak lazım..eşimde bana karşı bukadar destek olunca ve doktora birlikte gidince neyse öğrenelim deyince..söz verdik bikere..okadar çok tek çizgi gördümki artık gebelik testi demek tek çizgi benim için..hepimiz için hayırlısı be kuzum..Allahtan artık sadece sabır diliyorumm isyan etmemek,yanlış bişey söylememek için..

semacımm,rosemmm çok sağolun arkadaşlarım,ohh geldim kendime birazda olsa sizden haber alınca..
sema olsun be canım bak ya adette olamasaydınız değilmi,belli mi olur belki de bebiş ilaçsız gelicem diye inat ediyodur..
yaa bazen bende şaşıyorum kendime rosemcim ama adet tarihinden 2 gün önce kan testi yaptırmak için kuşadasının bir beldesinde ufakta olsa bi klinik ararken inatlaa test diyee Allah bana çok güzel bir ders verdi..kaza yaptık arabamızla,Allahtan çok bir hasar olmadı..ama bazen belki de zamana bırakmak lazım..eşimde bana karşı bukadar destek olunca ve doktora birlikte gidince neyse öğrenelim deyince..söz verdik bikere..okadar çok tek çizgi gördümki artık gebelik testi demek tek çizgi benim için..hepimiz için hayırlısı be kuzum..Allahtan artık sadece sabır diliyorumm isyan etmemek,yanlış bişey söylememek için..
canım benım cok gecmıs olsun..dedıgın gıbı zamana bırak o zaman
buarada canım benımde bu ay ıkı tane yumosum var ama 14.gunde yeterlı olgunluga ulasmamıslar.bırısı 10 dıgerı 11 mm .bugun 20 gunum doktorum bırkac gun ıcınde buyuyebılır dedı..catlatma ıgnesı felan vermedı..senınkıler kacıncı gunde buyumustu hatırlıyormusun canım???

28.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( beklemede;)

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZZZ:uhm::uhm::uhm:

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
JAPANGİRL::::::::::::::::::::::::::::::::??????????
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN :hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
:

canım benım cok gecmıs olsun..dedıgın gıbı zamana bırak o zaman
buarada canım benımde bu ay ıkı tane yumosum var ama 14.gunde yeterlı olgunluga ulasmamıslar.bırısı 10 dıgerı 11 mm .bugun 20 gunum doktorum bırkac gun ıcınde buyuyebılır dedı..catlatma ıgnesı felan vermedı..senınkıler kacıncı gunde buyumustu hatırlıyormusun canım???

canımm benim tam 21.gündü doktor çatlamış dedibenimde 14. gün çok küçüktü,sanırım 12mm civarıydı,umudunu kaybetme,yeni doktoruna başladınmı sen,kafan karışıktı en son..öptümmm

selam kızlar
bahsettiğim ilacı (Femara) 5 gün içtim bugün 12.günümdü gittim doktora
yumoşlar büyümüş güzel dedi 20 mm olmuş, prengly çatlatma iğnesi vurdular bugün
popom çok acıyor, ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum
dua edin bana olurmu, hayırlı sonuç aliim inşallah
bu arada bu takip bana 200 ytl ye patladı
sizinde bu kadar pahalı mı?
dualarım sizinle canlarım, Rabbim müjdelesin hepimizi önümüzdeki ay a.s.

canımm benim tam 21.gündü doktor çatlamış dedibenimde 14. gün çok küçüktü,sanırım 12mm civarıydı,umudunu kaybetme,yeni doktoruna başladınmı sen,kafan karışıktı en son..öptümmm
anladım canım bu ay cok nazlı gelıstı yumoslarım...gecen ay ılaca cok ıyı tepkı vermıstı acaba ıkı tane yumos olunca mı boyle oluyor..süprizzzzz

selam kızlar
canım ben sadece hastaneye muayene ucretı oduyorum oda ucretler dustugu ıcın 12 ytl zaten ben bırkez gıttım muayeneye..doktorum bır daha cagırmadı..lülülülülülü
ınsallah guzel sonuc alırsın canım yumosun cok guzel gelısmıs masallah..:nazar:

canım ben sadece hastaneye muayene ucretı oduyorum oda ucretler dustugu ıcın 12 ytl zaten ben bırkez gıttım muayeneye..doktorum bır daha cagırmadı..lülülülülülü
ınsallah guzel sonuc alırsın canım yumosun cok guzel gelısmıs masallah..:nazar:

teşekkür ederim canım
benim ilk gittiğim hastane 20 ytl sadece muayene ücreti alıyordu
klomen vermişti ve sadece 14, gün gel demişti
3 ay gittim fakat faydası olmadı
bu doktorum başka bir hastanede tüp bebek doktoru
karne geçmiyor tüp bebek merkesinde, yumurtlama takibi 15 ytl, ilaç 34 ytl iğne 22 ytl
ee bi zahmet muayene ücretinide almasınlar
böyle işte, hakkımda hayırlısı olsun
ama içtiğim ilacın yan etkileri çok fazla ve hepsi hamilelik belirtisiyle aynı sırnaşık şey
kafaya takmicam inşallah :utangac:

Slm kızlar benide listenize yazarmısınız?Bende dün katıldım aranıza.Klomenim 2 gün önce bitti bugün dr um .Yumurtalar 22 mm olmuş tam kıvamında iğneni hemen yaptır dedi. k ızlar iğnemi oldum.Bugün ve yarın ilişki dedi.Allah herkesin gönlüne göre versin.:enbuyukkk::teytey:

teşekkür ederim canım
benim ilk gittiğim hastane 20 ytl sadece muayene ücreti alıyordu
klomen vermişti ve sadece 14, gün gel demişti
3 ay gittim fakat faydası olmadı
bu doktorum başka bir hastanede tüp bebek doktoru
karne geçmiyor tüp bebek merkesinde, yumurtlama takibi 15 ytl, ilaç 34 ytl iğne 22 ytl
ee bi zahmet muayene ücretinide almasınlar
böyle işte, hakkımda hayırlısı olsun
ama içtiğim ilacın yan etkileri çok fazla ve hepsi hamilelik belirtisiyle aynı sırnaşık şey
kafaya takmicam inşallah :utangac:
canım maalesef tup bebek merkezı olmayan yerler pek ılgı gostermıyor bu konuya senınkı tup bebek merkezı oldugu ıcın bu fıyatlarda ..
benım gıttıtgım hastane klasık bır hastane..lülülülülülü
hadı bakalım ınsallah bu ay guzel haberler verırsın bıze..a.s.

Slm kızlar benide listenize yazarmısınız?Bende dün katıldım aranıza.Klomenim 2 gün önce bitti bugün dr um .Yumurtalar 22 mm olmuş tam kıvamında iğneni hemen yaptır dedi. k ızlar iğnemi oldum.Bugün ve yarın ilişki dedi.Allah herkesin gönlüne göre versin.:enbuyukkk::teytey:
canım pekı klomenı gunde kac tane aldın?ben bu ay gonaphene ıctım ama yeterlı olgunluga gelmemıs dedı doktorum ama ıkı tane yumosum var..:dance:

canım pekı klomenı gunde kac tane aldın?ben bu ay gonaphene ıctım ama yeterlı olgunluga gelmemıs dedı doktorum ama ıkı tane yumosum var..:dance:

canım bu gonapheneden ban memenun kalmadım benimde yumoşlar 14 güm daha büyümemeişti ama klomende maşşallah 14 gün 22 mm ve 18 mm olmuşlardı ama olmadı gonaphene artık kullanmam en büyük klomen :lepi:

canım maalesef tup bebek merkezı olmayan yerler pek ılgı gostermıyor bu konuya senınkı tup bebek merkezı oldugu ıcın bu fıyatlarda ..
benım gıttıtgım hastane klasık bır hastane..lülülülülülü
hadı bakalım ınsallah bu ay guzel haberler verırsın bıze..a.s.

amiiin canım, inşallah ağustos ayında hepimiz güzel haberler alıp veririz a.s.

selam kızlar

bende özelde yaptırdım takibi .. ama bu parayı devlet ödemiyo zaten .. ben 250 ytl verdim .. bende bu gün çatlatma yaptırdım .. benim yumoşlardan biri 19mm olmuş ..diğeri 16 mm bakalım artık inşallah bu defa tutarlar ..a.s

Back
X