Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun canım arkadaşlarım,bebeği için bunca şeye katlanıp,anne olmak için şimdiden bu kadar fedakarlık yapan bütün arkadaşlarım allahım bugün ettiğimiz bütün duaları kabul etsin,allah hiçbirimizi evlat hasreti ya da acısıyla sınamasın.allahım en kısa zamanda meleklerimizi bizlere göndersin..aminn.

evet canim allah hepimizin dualarini kabul etsin herkesin bebişini tez zamanda kucaklarinda görmesini nasip etsin

canim aynen bende senin gibiyim bende korkuyorum ultrasondan benimde 20. Gün acaba çatladimi gerçi 14.gün baktirdiğimda 2 yumurta vardi biri 9 mm biri 11 mm.bende senin gibi düşünmeye başladim 2 yumurta olunca acaba azmi gelişiyo yumişler sende hiç belirti varmi çatladiğina dair akinti ağri vs.
canım benımde ıkı tane yumosum var bırısı 10 dıgerı 11 mm ..
dunden berı benım kasıklarda agrı var canım bırde akıntım fazlalastı hatta koyu kıvamda..:uhm:
ınsallah yumoslar catlamıstır..kıste felan donusmez..:çok üzgünüm:

Kızzlaaar öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Ben bu ay klomen kullandım ilk kez ve doktorun dediği herşei yaptık. Ama cuma günü eve gelirken ayağımı hızı bir şekilde taşa çarptım, baş parmağımın tırnağının çoğu çıktı, daha sonra eşimle hastaneye gidip tırnağın tamamını çektirdik. Tbiiki bu arada bir sürü uyuşturucu iğne yapıldı, ağrı kesici falan almak zorunda kaldım. Şimdi de çok korkuyorum hamişsem ve bebişe bir şey olmuşsa diye ilaçlardan. Şu ana kadar hep hamişlik duaları ediyordum, bu ay innşalllah hamiş değilimdir diyorum. Gelecek ay hamiş kalırım diye dua ediyorum. Hamişsem sizce bir sakınca olur mu????

arkadaşım 4 tane klomen sende kaç yumoş yaptı? valla senin ikiz yada üçüz bebeişin olucaktır .şahsen ben 2 tane yumoşum oldummu göbek atıyorum çatlıyorlar ama malesf tuturamıyoruz :a015:

İlk önce bütün arkadaşlarımın kandilini kutlar,YÜCE ALLAH tan herkesin bebişleri olmasını dilerim.Canım aslında benim 2 tane biri kız biri erkek çocuğum var.Benim sol göğsümde kiste benzer birşey var ve sürekli ani kasık ağrısından dolayı hastaneyi boyluyorum.Gittiğim doktorlar bir bebiş daha yaparsam göğüs ve rahim kanser olma riski düşer,rahmin temizlenir dedi.Ve ben bebiş çalışmalarına başladım 3 ay olmayınca dr a gittim klomen tedavisi verdi.3 aylık tedaviden sonra yine olmadı bende tedaviden vazgeçtim.Vee 2 ay sonra birde baktım hamileyim ama bebişimi kucağıma alamadım on haftalıkken kalp atışı durdu hamileliğime ocak ayında son verildi.Düşüğün peşine hemen olur dediler olmayınca bu ay tekrar tedaviye başladım,dr um kaç yumoşum olduğunu söylemedi,22 mm olmuş dedi.İşte kızlar benim kısaca hayat hikayem bu.Şu mübarek günde yüce rabbimden dilerimki hiç kimseyi bebişsiz bırakmasın ve olanların acılarınıda asla göstermesin.(AMİN)a.s.yerimseniben

dunden berı benım kasıklarda agrı var canım bırde akıntım fazlalastı hatta koyu kıvamda..:uhm:

senle hemen hemen durumumuz aynı canım.benimde dünden beri akıntı var dün daha fazlaydı gerçi.bugün de akıntı devam ediyo ama.kısmet ya inş.bu ay tutar.ya kızlar bide bişey sorucam size bugün kandil kandilde ilişki günahmı??

Kızzlaaar öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Ben bu ay klomen kullandım ilk kez ve doktorun dediği herşei yaptık. Ama cuma günü eve gelirken ayağımı hızı bir şekilde taşa çarptım, baş parmağımın tırnağının çoğu çıktı, daha sonra eşimle hastaneye gidip tırnağın tamamını çektirdik. Tbiiki bu arada bir sürü uyuşturucu iğne yapıldı, ağrı kesici falan almak zorunda kaldım. Şimdi de çok korkuyorum hamişsem ve bebişe bir şey olmuşsa diye ilaçlardan. Şu ana kadar hep hamişlik duaları ediyordum, bu ay innşalllah hamiş değilimdir diyorum. Gelecek ay hamiş kalırım diye dua ediyorum. Hamişsem sizce bir sakınca olur mu????

Geçmiş olsun canım.Bazı ilaçlar bebişe dokunuyormuş sen yinede dr una danış derim.Umarım herşey gönlünce olur.ALLAH herkese sağlıklı bebişler nasip eder.:emir_bebek:

Klomenin kaç ay kullanmak lazım bilgisi olan var mı?

pınarcım benim doktorumun söylediği ve genelde de herkesten duyduğum en fazla üstüste 3 ay diyorlar.Rahim zarında incelmeye neden oluyomuş bir de kist oluşturuyormuş,yine de tedaviye devam etmek istiyorsan 3 ayın üstüne rahim filmi,aşılama,tüp bebek diye sırayla deneniyor.

rosemcimm kuzumm naber?Bak ben daha önce hiç yaptırmadım ama yumurtladığını(yani çatladığını) gösteren bir test varya 21.gün yapılıyor sanırım,birkaç gün bekleyip onu yaptırsana p le başlıyodu adı ama hatırlayamadım şimdi.Ama bu kadar akıntın fazlalaştıysa bence çatlamıştır bugünleride sakın boş geçmeyin.öptümmŞeniz

rosemcimm kuzumm naber?Bak ben daha önce hiç yaptırmadım ama yumurtladığını(yani çatladığını) gösteren bir test varya 21.gün yapılıyor sanırım,birkaç gün bekleyip onu yaptırsana p le başlıyodu adı ama hatırlayamadım şimdi.Ama bu kadar akıntın fazlalaştıysa bence çatlamıştır bugünleride sakın boş geçmeyin.öptümmŞeniz

canım progestron testı sanırım canım ama bugun 21 .gunum sanırım bıraz gec kaldım:1shok:
sen ne yaptın canım test yaptırmaya ne zaman gıdeceksın?

Son düzenleme:
Ya kizlar siz bana arkadaşlik talep ediyorsunuz fakat ben nasil kabul etceğimi bilmiyorum yardimci olurmusunuz bi türlü beceremedim

bencede kisiden kisiye degisir ama 14. gun ortalama olarak yumurtanın caltlama gunu diye dusunulurse 12. gun 15 mm falan olmalı

sema senin neden tek yumurtan oldu acaba ilac içtigin halde ??
ilac yumurta sayısını az bile olsa dozu artırmıyormu tek yumurta zaten her ay oluyor ??
yumurtlama duzensizligin vardı hiç olmuyordu ilaclamı oldu yada senin ?

canım bende pko var yani ilaçsız yumurtlama takibi yapılmadığı için bilemiyorum. sadece güçlendirmek için sanırım benim hormonlarım gayet ii çünkü ayrıca her ay 35 36 günde bir reglim de düzenliydi.pko olmasına rağmen kıllanma da yoktu tek belirtim kilom ve yumurtalık görüntüsüüü..

dr um istenen tek yumurtanın olgunlaşması dedi bana bilmem ii midir kötümüdür.zaten artık bu ay dr a gitmedin bunden sonra da göbekten yumurtlama iğnelerinden olucam klomen maceram bitti ama kk dan ve bu konudan hiç kopamammmmm:teytey:

29.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ??????????????
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( beklemede;)

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZZZ:uhm::uhm::uhm:

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
JAPANGİRL::::::::::::::::::::::::::::::::??????????
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN :hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
:

Kizlar ben geldim ama fazla kalamicam çünkü kayinvalidem geldi biliyosunuz bi arkadaşiyla bize gelcekler. Aama sizi merak ettim.naasilsiniz??
Maysicim rosemcim. Mavişcim tüm klomenci dert ortaklarim....

Bu arada hepimizin miraç kandili mübarek olsun... Allahim dularimizi kabul etsin birbirimize dua etmeyli unutmayalim.....emiiiiii

ben 4 ay kullandım ama inşallah bişey olmamıştı regime 9 gün var doktora gitsem mi acaba?Çünkü bu ay ben doktora gitmeden kendim aldım klomeni

ben 4 ay kullandım ama inşallah bişey olmamıştı regime 9 gün var doktora gitsem mi acaba?Çünkü bu ay ben doktora gitmeden kendim aldım klomeni

CANIM YA NEDEN BÖLE BİŞE YAPTIN İLAÇTAN ÖNCE MUHAKKAK VAJİNAL ULTRASONLA KONTROL YAPILMALI YA GEÇEN AYDAN KİST OLDUYSA VE SEN BÜYÜTTÜYSEN BENCE HEMEN RANDEVU AL DOĞRU DR A AAAAA AMA 4 AY KULLANMIŞSIN CİCİM BİLMEN GEREKİR!!!!!!

HADİ HEMEN ARA Bİ RANDEVU KAP KONTROLLAERİNİ YAP Bİ DE B HCG İSTE GEBELİĞE BAKSIN İÇİN RAHAT ETSİN EMİİİİİİ:teselli:

pınar ne yaptın sen
hadi geçen ay muayney gitmis olsan da bu ay kendin kullansan anlıycamda bu seklide belki geçe aydan kistin oldu kist oldugu halde de adet olabilirsin adet olman kistin olmadıgı anlamına gelmiyor
dr umda mesela bana telde klomen yazabilirdi oysa gel aksam bir muayne edeyim sonra yazacagım dedi. sonuçta ciddi birsey bu kist olayı ameliyata kadar gider ne gerek var yapma boyle nmutlaka dr a gitmelisin

hem yumurtaların kontrolsuz çok buuyumeside kotu çok buyuk yumurtada dollenme iç in olumlu olmuyor diye biliorum

CANIM YA NEDEN BÖLE BİŞE YAPTIN İLAÇTAN ÖNCE MUHAKKAK VAJİNAL ULTRASONLA KONTROL YAPILMALI YA GEÇEN AYDAN KİST OLDUYSA VE SEN BÜYÜTTÜYSEN BENCE HEMEN RANDEVU AL DOĞRU DR A AAAAA AMA 4 AY KULLANMIŞSIN CİCİM BİLMEN GEREKİR!!!!!!

HADİ HEMEN ARA Bİ RANDEVU KAP KONTROLLAERİNİ YAP Bİ DE B HCG İSTE GEBELİĞE BAKSIN İÇİN RAHAT ETSİN EMİİİİİİ:teselli:

evet yarın sabah hemen doktora gidicem öff nasıl yapıyorum ben bu hataları ya:uhm:

Ya kizlar bişiy sorucam benim yumiş ya dün yada bugün çatladi sanirim akinti fazla geliyo. Ama bu akşam kandil ilişkiye girmek günahmi kizlar bilgilendirirseniz sevinirim

Back
X