canım arkadaşlarımmm,yeni gelebildim doktordan tam 6 saat işkence gibi...olumlu hiçbir haberim yok,hamile değilim,yeni adet tarihim de belli değil o yüzden listeden tamamen silebilirsiniz beni..28 haziranda çatladı denen yumurtam yokolmuş,içerde hala bi sıvı birikimi varmış,niye böyle,çatladımı,çatlasa neden atılmıyor ve adet göremiyorum...binlerce soru...doktorum değil gören birkaç doktor daha tıp literatüründe teksin dedi..yaşın 31,bari bir tane olsun vakit kaybetme hemen nedensiz infertilite diyelim, tüp bebek yapalım dediler..bir tek kendi doktorum bir ay daha klomen deniyelim,adetini söktürmeye çalışalım,gerekirse hergün bakalım o yumurtayı kaybetmeyelim diye destek olmaya çalıştı,ağlamaya başladığımı görünce..
ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum,Rabbimin bir bildiği var vermiyor işte,zorlamak ne kadar doğru ve şu anda bulamıyorum kendimde güç...sadece yinede şükrediyorum ama gücüm yok şimdi..
canınızı sıkmak kendi umutsuzluğumu,acımı size yükleyip sizide umutsuzluğa sürüklemek istemiyorum.....o yüzden tekrar,en azından karşınızda ağlamadan durup,her birinize destek olmak,olumlu düşünmeniz için yardım etmek için belki birkaç gün yani biraz zamana ihtiyacım var..çünkü biliyorum hepimiz burda okuduğumuz kötü bir şeyi yada iyi bir şeyi iki gün sonra kendimizde de hissediyoruz..size bunu yapmaya,sizi üzmeye hakkım yok..hepinizi çok seviyorum,dualarım hala sizinle..
canım bundada vardır elbet Rabbimin bir hikmeti, dualarımız seninle, Hakkında ve hakkımızda hayırlısını nasip etsin Mevlam
tüp bebek yerine doktorunun dediği takibi yapın bencede, öncelikle neden adet olamadığını takip etsin ve araştırsın, gerçi kaç gün gecikti bilemicem ama
doktoruna güveniyorsa ( - tabi önce Allaha) dediği şekilde yapın bakalım, inşallah hayırla sonuçlanır. Maşallahın var çok güçlü ve azimlisin, en kısa zamanda sanada bzilerede sağlıklı ve hayırlı olanı nasip etcektir.
sabır en büyük dayanağımız, paylaştığın için teşekkür ederim canım.
dualarımdasın canım :teselli::1hug:a.s.