Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS????????????????????
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::15AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????
Hadi herkese ii geceler sabah görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum
kirmizibeyazim allahim sana ne güzel bi kalp ne güzel bi ruh bahşetmiş maşallah sübhanallah hiç tütmesin o sicacik bi sevgi içimizdeki elbet bebeişlerimizi isteğimize dayanamayacak yüce mevlam ol diyecek ve o muhteşem haberi aldiğimizda çektiğimiz tüm hezeyanlara üzüntülere sikintilara değecek emini canim seni çok seviyorum sen çok değerlisin sen öncelikli olmakla bereaber diğer arkadaşalar sayesinde şu bebiş olcakmi olmicakmi ay bu elirti ay bu belirtiden kurtuldum çok şükür çok rahat bi ay geçirdim dua ettim etmeye devam ediyorum sadece kendim için değil hepimiz için allahim kabul edecek inaniyorummmm.....
Kirmizibeyazz allah herkese böle güzel yürek vermez sen çok özelsin hepimizin desteği gücüsün sakin ama sakin birakma o karamsar hisleri kapa bi kutuya koy gitsin kaldir bi rafa öptüm seniiiiiii
Slm rosem, kırmızı beyaz, maviş , adet olan vede beklemekte olan diğer bütün arkadaşlarım.rosemcim, mavişcim, kırmızı beyazcım üzülmeyin :1no2:inş birdahaki aya hamiş haberlerinizi alırız. :CüvCüv:umudunuzu yitirmeyin kızlar bilirsiniz umutsuz yaşanmaz. bende tamam artık bu ay son artık dra gitmiycem istemiyorum demiştim gitmedimde, sonra bi baktım adetim geçmiş hamişim yani kıslar umudunuz bitse bile klava: (ki) bitmesin Allah dua eden kullarının duasını er geç kabul eder.Dualarım hepimiz için.:1hug:
eeee nerdesiniz canlar ben evdeyim bugün arkadaşımın düğünü vardı anam ne yoruldum oyna oyna. kocişle bi göbekler attık sormayın.ama başım felaket ağrıyo çay yaptım geçerse derse döncem ama bu akşam sadece sınav sorularını çözebilirim konu çalışcak kadar kafam boş değil. ilaç da içemiyom bişe varsa diye
kırmızı beyazcım online sın heralde canım nasılsın keyfin nasıl neler yapıyosun tatilin son ayında seminerler kaçında başlıyo sizin????
canlarım ben adet olcam galiba mide bulantısı başladı benim midem bulanınca adet olurum gerçi daha 4 gün var ama bakalım bebek yoksa ki sanmıyorum oldugunu adt olayımki geç kalmasın.bebegi geçtim artık adetim gecikmesin sebepsiz yere.bu arada neslihan1983 bebegini kaybetti acısı büyük onun için açılan konuya yazarsanız acısına ortak olmuş olursunuz.bende okuyunca çok üzüldüm inanın moralim bozuldu yaa((((.....
kıslar merhaba sıze bırsey sormak ıstıyorum.
9 agustosta adet oldum once kahverengı leke geldı.10 agustosta kırmızılar gelmeye basladı.
ılaca bu ay adetın 3.gunu baslıcam.pekı sımdı kahverengı leke geldıgı gun bırıncı gun mu oluyor yanı bugun 3.gunum mu?kafam karıstı..ılaca bugun mu baslamam gerekır yoksa yarınmı?bu konuda fıkrı olan varmı?
kızlar ben klomenle hamile kaldım fakat bu gün düşürdüğümü öğrendim zaten düşeceği belliydi hep kanamam vardı bu gün doktoruma gittim kese gelişmemiş düşük yapmışsın dedi gene klomen kullanmamı söyledi bakalım kanamam kesilsin bi dahaki adetimde klomen kullanıcam inşallah gene tutar ama bu sefer sağlıklı bi şekilde alırım kucağıma inşallah
lolocuğum geçmiş olsun arkadaşım ama bunada şükürki kürtaj falan olmadan kendiliğinden sonlanmış beterin betri var acılarında dercesi var ilerde daha büyük acılar yaşayacağına en başta bunu yaşaman senin için daha hazyırlı olmuş olsa gerek Rabbim tez vakit ikinciyi verir inşallah
rosem canım 10 ağustosu esas alacaksın ilk gün olarak çünkü doktorlar diyorlarki 3 günde lekeniz gelse tam anlamıyl adet olduğunuz ilk gündür sizin ilk gününüz
ÖNCELİKLE lolocum çok geçmiş olsun allahın bi bildiği vardır şüphesiz herşeyin hayırlısı acını hayalkırıklığını anlıyorum ama bi de işe şu yönden bak bizim içimizden çoğu daha hiç hamiş olamadı sen bubu başardın allahım sana bi umut yolladı şimdi bol bol dua et bizde duacınız sabret mevlam sana yeni bi bebek verecektir elbet
rosemcim bir damla leke de olsa ilk gün sayılır sen 9 unu ilk gün sayyy
bende temizlendikten sonraki ay başlıcam klomene bakalım gene olucakmı benide eklersiniz listeye klomenle hamile kaldım ama başarısız inşallah ikincisi iyi olur duaların için çok teşekkür ederim
kıslar sız bu ılacları nasıl kullanıyorsunuz?.yanı gecen ay ben gunde 2 tane almıstım doktorum dedıkı ıkısını aynı anda al .bu ay gunde 3 defa yazmıs sormayı unutmusum pekı sımdı 3unu aynı andamı alıcam?